varikasutaja kirjutas:
shadowuser kirjutas:
hanka kirjutas:
Sõitsin täna rattaga üle pika aja ning tunnistan et väiksematel tänavatel oli mul hirm nahas, sest iga kolmas ületab kiirust. Tundub, et tegu on massidesse jõudnud puudega, mis ei lase neil mõista ohte, mis kaasnevad kiirust ületades. Sina, kes tundsid ennast ära, tule sõida jalgrattaga ning saad äkki aru millest ma räägin siin. Vahtralehtetega kiiruseületajatel olen valmis kohapeal kaalika lõhki lööma.

Sinusugustel ajupuudega idiootidel tuleb kaalikad lõhki lüüa. Tra ei oska sõida kergliiklus teepeal siis või? Mis ajuhälve see selline massidesse on jõudnud et jalgratastega sõidetakse keset sõiduteed? Paar nädalat tagasi järvel tegin kahele ohmoonile ripsaka. Kergliiklus tee oli täiesti tühi, need ohmoonid väntasid rahulikult keset teed 10.ga.
noh närvid andsid otsa v
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/1 ... d=68666055Olgem ausad, et jalgratturid on küll ikka suures laastus ise ka m*nnid.
Sõidan ka rattaga, aga paraku ka autoga ning ma tõsiselt ei kannata seda, kui kõrval on kergliiklus tee, aga ratturil (ratturitel) on ikka tarvis keset teed töllerdada.
Milleks või kellele see kuradi rattatee on tehtud siis?
Olen 100% poolt, et kui rattur keset teed väntab siis ka ise temast möödudes talle erilist hingamisruumi ei jäta.
*See suhtumine ei kehti muidugi olukorras või kohas kus jalgratta tee puudub.