Mingipäev juhtus see, et vaatasin, et ebayst tulema pidanud kaup on kuidagi pika peale jäänud.
Noh, kirjutasin sellele müüjale, et gde tavaar rsk (viisakalt muidugi). Sellepeale kirjutati mingi tekst, et tarneprobleemid ja 10-20 päeva läheb veel vms. Eriti ei viitsind süveneda, nii pakiline ka polnud.
Täna hakkasin mõtlema, et kurat isegi hiina kohta on kaua läinud. Lugesin selle kirja uuesti läbi mis saatis. Avastasin, et ta kirjutas mingist lao plahvatamisest hiinas ja sellepärast asi viibib. What? Mismõttes lao plahvatamine.
Okei, kirjutasin uuesti, et gde tavaar, rsk.
Kutt kirjutab vastu, et vabandust, et asi viibib, et ikka jälle mingi lao plahvatamine. Lisas veel et nüüd läks 45 päeva edasi kättetoimetus. Johhaidii, 40 päeva on paypali refund huinjaa, nalja teete või.
Üritasin paypali refundi teha aga no ei leia tsekki meilist, ei leia, seega trasaction id njetu.
Kirjutan siis uuesti, et mis kuradi plahvatavad laod teil seal on, et nalja teete või.
Nüüd kutt kirjutab juba vastu, et
Hiinas on mitmel pool raske vihma tõttu üleujutused. Ja et toll on asjad selletõttu kinni hoidnud. Mida?
Siis lõpuks kirjutas et plekib raha tagasi, aga kas ma olen nõus uuesti maksma kui ikka kohale jõuab. Ütlesin, et davai küta raha tagasi, küll ma plekin kui kauba saan
Ilmus siis e-malile paypali poolt tulnud meil et on summa refunditud. Kuna tegin paypal guestina krediitkaardiga selle makse siis oma kontol ei näe...ei tea kus ta mul ilmub, äkki tuleb kaardile tagasi.
Summa oli mingi mõttetu 17 euri aga noh, selle eest õlut saab ikka...guugeldasin ka veel, et blasting on vist mingi põranda poleerimise moodi asi ka....ja heavy rain china annab vastuseks et seal tõesti on mingid rasked vihmad olnud ja minigi tehas kukkus kokku jne... krt naljakas värk