-vr6- kirjutas:
dellu kirjutas:
Ilmselt kuulõpp on see märksõna hoopis, EDRA nationals afterpartyl Africas polnud kell 23:30 sisuliselt kedagi ja 0:30 polnud ka pilt parem, paar inimest rohkem oli. Rohkem ei tundnud isegi huvi peale neid kahte kiirvisiiti.
Reaalselt selle aasta kõige hullem üritus kus käinud olen see aasta, räägin just pühapäevast, aastatega pole ikka sittagi muutunud, paneme törtsu mussi

. Ja paus on mingi1,5h kuna sepikud ei suuda kuusepuult üheltpoolt teiselepoole 2hte pirni tõsta Wtf? Ma ei lähe enam pikka aega ühelegi dragi võistlusele eestis.õnneks olime oma driftikaga trennis muidu oleks see haapsalu tripp ja 10 euri täitsa lamp olnud. Ma imestan et sallu ei pidanud seal lõpus kätega starte lahti lööma ja stopperitega aega võtma

Ma vist eeldan, et ma äkki isegi nägin teie seltskonda

.
Mulle ka üldiselt meeldib viriseda nende korralduslike apsude üle, aga seekord ei viitsi, äkki seetõttu, et 2 karikat kodus kapil juures

. Sisuliselt oli see 2 päeva peale suht ainuke paus ka. Mingeid ulme suuri seisakuid nagu rohkem väga ei täheldanud. Korra oli küll enne ka klaarika-paanida, et parema foori esimene kollane ei tööta (relee), tehti kiirkoosolek kõikidele osalejatele, aga minu sõitudeks oli see iseeneslikult paranenud, mida muidugi ei öeldud

ja sai ise märgatud ja vastavalt indeks valitud, algselt jäi jutt et nn "bracketi" jaoks võetakse mõlemal esimene pirn ära, et võrdsustada startimist (minu ettepanek) ja saaks edasi minna võistlusega ilma pausita. Võimalik et hiljem ikkagi mingi kala uuesti välja tuli seal fooris.
Üldiselt on seda aega palju põnevam näiteks kasutada boksides ringi käies ja kasvõi ka tegijatega mõna sõna vahetades, sööki võttes jne viita. Tegelikult oli selleks suureks pausiks ju ka teisel päeva hui teab palju ringe juba ära sõidetud ja see jama juhtus finaalide poolepeal, minul olid selleks hetkeks juba sõidud õnneks tehtud ja pingevaba. Ilmselt seal line-upis istutes oleks võib-olla meelestatus teine. Sõite oli ju seoses Lätiga ikka tegelt palju ja suhteliselt OK-lt pidas see tehnika vastu, eriti kui ühed ja samad lätlased mingi 3+ klassi nühivad, lisaks veel Eestikast ka midagi. Ainus mille üle tõesti natuke nuriseda võiks on vasaku poole kõlarite puudumine või siis drifti trenn, mis seal pidevalt üle mõirgas oma kummivilistamisega, äkki ei peaks siiski kaks üritust korraga olema. Samas vaadata oli vasakult parem, kuna päike ei paistnud silma.
Ainuke mille üle üldse viriseda võiks on Lätlased, need pidid muidugi bracketi reeglid ära muutma (väidetavalt olla juba aastaid nii

). Nende loogika järgi on see klass täielikuks loteriiks tehtud, ennustada lisaks oma sõiduajale (ET) ka oma reaktsiooni (RT) ja panna see kokku dial-iniks, no mida veel. Ilmselt muidu oleks kaks parima koha karikad kodus, sest 17.5 dial-in ja 17.5064 ET ei toonud kahjuks võitu, reaktsioon natuke uimane selles sõidus.