Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 15:11

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5307 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 253, 254, 255, 256, 257, 258, 259 ... 354  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2014
PostitusPostitatud: 30.07.2014 11:06 
Kasutaja avatar

lamp kirjutas:
njaa kövad räpimehed. hüppavad, ärplevad ja mölisevad. A kui politsei onud natuke haiget teevad siis on "ärge tehke ja oi mis ülekohus". Kui oled köva mees siis vöitle löpuni ja vöta oma karistus vastu mitte ära lalise nagu titt et liiga tehakse. Üldiselt loll pea ongi kehale karistuseks, karta on et ega see viimaseks korraks vist ei jää sellel seltskonnal.

Kas meil on tegemist riigiga kus politsei teeb ise seadusi ja mõtleb karistus viise välja? Politsei peab olema koolitatud tegema inimese kahjutuks normaalsete võtetega, ilma ,et teisel käeluud jalaluud või muud jupid pooleks ei läheks, sama hästi sinu loogika järgi oleks võinud vennale sela samas kohe tervepurgi pipragaasi anda ja paar korda nuiaga pähe ja mõned korrad vbla ribide vahele ka nuga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.07.2014 11:08 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
Ilmselt ei ole nad seal mitmekesi seljas nalja pärast, vaid lihtsalt pätt ei lasknud käsi raudu panna. Kui sa nii üdini aus kannataja seal olid, milleks siis füüsiline vastupanu? Käed raudus ei saa enda süütust sõnadega seletada? Ilmselgelt on siin näidatud ainult ühe poole seisukoht asjast. Vabatahtlikult oli ta nõus kaasa tulema ju siiski peale pigistavate käeraudade eemaldamist (ilmselt peale seda kui need lõpuks peale saadi), ehk jälle ainult nõudmised. Ja sedagi siis, kui oli lõpuks sunnitud alistuma, siis tuli nutt et oi kuidas teevad valu käerauad.

Sa ikka videot vaatasid? Tüübil on käed juba raudu ära pandud ja mingi vend surub endiselt põlvega pea piirkonda normaalselt ja koer pureb tagumikust.
isegi kui see vend oleks kellegi maha löönud seal ei ole politseil õigust talle peksa anda kohapeal, vaid seda otsustab kohus millise karistuse härra saab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.07.2014 11:16 
Kasutaja avatar

Toivoku kirjutas:
dellu kirjutas:
..

Sa ikka videot vaatasid? Tüübil on käed juba raudu ära pandud ja mingi vend surub endiselt põlvega pea piirkonda normaalselt ju.

Sa ikka aru said, et ühepoolsemat/kallutatumat videot on raske valmis teha? Vaevalt police hakkaks maha väänama lillelastena käituvaid kiilakaid tätoveeritud jõmme, kes viimati jõid nädal tagasi heal juhul 2 õlut ja tulid peole luuletusi üksteisele lugema.
Samas on selge, et politseinikud läksid jõu kasutamisega veidi liiale ning peaksid mingid karistused selle eest saama.

Tõnu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.07.2014 11:22 
Kasutaja avatar

Las ta olla ühele poole kallutatud, kuid endiselt poltisei ei saa olla nii käpard,et selleks,et mingit jõmmi taltsutada, kes ei ole üldsegi suur, peavad teda kuuekesi+ koer nüpeldama.
Tegemist peaks olema proffessionaalsete politseinikega, mitte külapoistega kes kütavad lõuga kui midagi ei meeldi.
See vend oleks pidanud tollel hetkel kui juba raudu saadi ,istuma politsei bussis, kus ta oma agressiivse käitumisega oleks saanud laamendada.

Tegemist on ka ühe sõbra tuttavaga kellelt kuulsin natukene teistmoodi versiooni võrreldes sellega mis uudistes öeldi ja politseinike suust tuli.

See teema on mingi 3 nädalat kindlasti vana juba, mina nägin neid videosid juba kohe järgmine päev, kui see asi juhtus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.07.2014 11:29 

Nägin omajagu aastaid tagasi kus üks laksu all jurakas ründas klubiomanikku kes oli küll väike aga kahjuks osutus võrdseks vastaseks :smile: muidugi kutsus härra ka politseinikud kes siis viiekesi pidid suruma seda härga maha kuna noormees ei olnud koostööst väga huvitatud. Situatsiooni lõppedes tegi jama algataja ainult seakisa ja mingid eided kõrval karjusid et tal on ju valus, ärge tehke :cry:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.07.2014 11:32 
Kasutaja avatar

Ma lähen nüüd antud videot vaadates küll veidi teemast körvale kuid väljendan enda arvamust poLitsei tööd silmas pidades.

Juhtum leidis aset selle aasta alguses Veebruari kuu alguses. Olin siis tütarlapsega öises Vanalinnas aega veetmas jaa ühtäkki läks mu tüdrukule kallale(töukas suht koht tugevasti ja üritas jalaga lüüa) temast veidi eemal olnud noormees. Mainin ka ära, et Eemalt tulid kaks jalgsipatrulli kes pidid seda nägema(Eeldades, et nad vaatsid sinna poole peale rahva elevusest tekitatud kisa).
Ruttasin siis tüübi juurde, et mida ta teeb? Vastuseks tuli vene keelne möla(vene rahvusest kodanik), üritas mulle nii öelda molli panna. Enda poolt tölgendasin seda ründeks ja elimineerisin antud kodaniku kiirelt keset könniteed. Ja mis järgnes peale seda? Härrad politseinikud rebisid mind kiirelt maaslamaja juurest ning paiskasid samuti könniteele pikali ja pölvega seljale toetudes(kahekesi) asetasid käerauad mu kätele.
Raske oli neile olukorda selgitada kuna härrad korravalvurid olid taaskord venerahvusest ja üsna puised Eesti keele möistmise osas.
Saabus kohale patrull, ning mind visati kongi rahunema. Siis oli ka nn. kannatanu toibunud ja tüdruku sönul oli temga natuke vesteldud ja siis minema lastud. Hiljem kui üritasin autos olnud ohvitseridele asja selgitada sain jalgsi patrullinud härradelt veel kergema hoobi taskulambiga pea piirkonda.

Kas see on siis öige käitumine korda tagavate organite poolt?
Minu seisukoht on ammu Eesti politsei suhtes selge. Nad on orjad omas riigis. Kuigi siin riigis on kahte leeri korravalvureid... Need kes teevad töesti oma tööd ja on ka neid kes kasutavad oma vöimu ja ülbitsevad ja tömblevad nii palju kui jaksavad ja olukord parasjagu lubab.

Ükskord ütles üks Mees, et loll oskab M-i ka ära lõhkuda - ju pidas seda mootorratast silmas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.07.2014 11:35 
Kasutaja avatar

Toivoku kirjutas:
dellu kirjutas:
Ilmselt ei ole nad seal mitmekesi seljas nalja pärast, vaid lihtsalt pätt ei lasknud käsi raudu panna. Kui sa nii üdini aus kannataja seal olid, milleks siis füüsiline vastupanu? Käed raudus ei saa enda süütust sõnadega seletada? Ilmselgelt on siin näidatud ainult ühe poole seisukoht asjast. Vabatahtlikult oli ta nõus kaasa tulema ju siiski peale pigistavate käeraudade eemaldamist (ilmselt peale seda kui need lõpuks peale saadi), ehk jälle ainult nõudmised. Ja sedagi siis, kui oli lõpuks sunnitud alistuma, siis tuli nutt et oi kuidas teevad valu käerauad.

Sa ikka videot vaatasid? Tüübil on käed juba raudu ära pandud ja mingi vend surub endiselt põlvega pea piirkonda normaalselt ja koer pureb tagumikust.
isegi kui see vend oleks kellegi maha löönud seal ei ole politseil õigust talle peksa anda kohapeal, vaid seda otsustab kohus millise karistuse härra saab.

Ise vaata enne läbi kui seletad. 6:40 vahetult peale seda kui koer sekkub on ju päti käsi alles politsei käes ja üritatakse endiselt ära väänata, et raudu panna. Loll jutt, et koer lasti kallale kui ta ammu raudus oli. Katsu nüüd rahulikult ja erapooletult video vaadata, enne kui järeldusi hakkad tegema. Ilmselt koer oli viimane variant, et allumatu vend raudu saaks.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.07.2014 11:42 
Kasutaja avatar

MInu paha, polnud seda seljatagant tehtud videot näinud, minu paha.
MIda kuradit see tyyp tegi siis,et ta oli väärt koera puremist samal ajal kui käed olid juba raudus?

Kuidas keegi terve mõistusega inimene saab üldse öelda,et politsei tegi head tööd kui vennal olid käed raudus ja endiselt suruti põlvega näkku ja koer järas tüüpi, wtf? MIngi aju error on see?

Sarnaselt kilgiga on ka mul situatsioon kus, võeti mind rajalt maha, selleks ajaks kui autot kontrolliti pagassist( kontrollimiseks andispõhjuse suuvärskendaja plekkkarp keskkonsoolis) Väänati mul käed raudu ja öeldi,et ma olen ohtlik, tegin igatepidi koostööd ja ei vaielnud kordagi neile vastu, aga nägu sõimati normaalselt täis , selle eest,et ülevaatust ei olnud. Oli see siis normaalne?

Aastaid tagasi tuttavaga juhus kui sõitis ilma lubadeta eest ära ja politseinikud said kätte, tõmmati autost välja ja sai normaalse koslepi, ikka nina verine silmsinine ja ribid valusad. Kutt ei jõudnud reageeridagi kui ta juba autost väljas oli ja peksa sai. Protokolli kirjutati,et kukkus korduvalt.

EHk siis minu arvates ei ole politseinik see kes sellisel juhul tohiks otsustada,et milline on karistus vaid selle peaks ikkagi määrama kohtunik ja siiani ma ei tea,et kohtunik oleks eestis määranud karistuseks normaalse "kambaka" .

Aga las seee teema olla, kellel millised kogemused politseinikega on, minul kahjuks 29 eluaasta jooksul ainult negatiivsed, ainult korra vist on tuldud appi,et purjus juht juhtimiselt kõrvalda

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.07.2014 11:55 

Kui mingi lubadeta vänt su tütre kunagi surnuks sõidab räägid teist juttu äkki, mina ei piirduks paari hoobiga näkku sellisel puhul.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.07.2014 11:58 
Kasutaja avatar

Mönes möttes vöib politseist ju arusaada, kujuta nüüd endale ette et sinised näevad neid osse iga jumala päev kes enda meelest kolekövad vennad (a.la söber kes söitis lubadeta ja eest ära). teades et keskmise pollari aju on üldiselt pähkli suurune ja tavaliselt linna ossil ka aju väga suurem pole siis tekivadki sellised nö kokkupörked. Kui aus olla kui mingi ahv endal eest ära söidaks jne kärutaks ise ka paar kövemat vastu nuppu (a.la kas lööb möistuse pähe vöi vötab selle viimase ära)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.07.2014 11:59 
Kasutaja avatar

Toivoku kirjutas:
Aga las seee teema olla, kellel millised kogemused politseinikega on, minul kahjuks 29 eluaasta jooksul ainult negatiivsed, ainult korra vist on tuldud appi,et purjus juht juhtimiselt kõrvalda

Ilmselt see oleneb rohkem inimesest. Ma pole veel nii kaua elanud kuid kokkupuuted politseiga küll selliselt pole lõppenud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.07.2014 12:05 

Mõttetud mehed need Piradose ohvrid. Alguses "selgitati rahulikult" turvameestega ja siis kui nuuti saadi, hakati filmima ja jaurama. Videoski näha nende hoiakut hästi. Lisaks veel see, et nende kaunis sõnavara on hulga taltsam kui "sõltumatu ajakirjanik" intervjueerib.
Okei, koer oli tõesti minu meelest liiast, aga muidu oleks see vend võinud ka rahulikult käed ära anda rauastamiseks ja oleks ka jokk olnud, aga ei - ikka oli vaja rabeleda. Siis kui rauad peal ja käed kõveras, hakkavad päris paljud kõvad mehed "ai-ai" ja "valus on, ärge tehke, politseivägivald" karjuma.
Toivoku - politseil on võtted olemas küll, millega tavaliselt saab inimesi kahjutuks teha aga kõik inimesed on erinevad ja päris igaühte ka kahekesi ei suudeta väänata. Eriti kui vastu hakatakse ja veel mingi mõju all jumpstükk on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.07.2014 12:09 
Kasutaja avatar

MONGO kirjutas:
Kui mingi lubadeta vänt su tütre kunagi surnuks sõidab räägid teist juttu äkki, mina ei piirduks paari hoobiga näkku sellisel puhul.

Aga kui lubadega vend soidab surnuks siis ytled talle, "vahel juhtub" ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.07.2014 12:18 
Kasutaja avatar

Ma ei viitsinud kogu seda arutelu läbi lugeda, aga valusad mendid on siin ikka koos. Mul nagu sügavalt savi kas olid need piradose kiilakad süüdi või mitte, aga kukkede poolehoidu poleks küll osanud STREETRACE.ORGJA foorumist oodata. MENTIT ON KUKKET

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.07.2014 12:29 
Kasutaja avatar

kas toivoke ongi see, kes seal videos taha sai?

Keegi võiks muidu kirjeldada, kuidas teil soomes sellised olukorrad lahendatakse? Politsei piirdub alati sellega, et palub märatsejal viisakalt oma autosse istuda?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5307 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 253, 254, 255, 256, 257, 258, 259 ... 354  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis