t4nel kirjutas:
G2rry kirjutas:
Tegi, mis tegi see kutt. Selge on see, et politsei kasutas enda jõudu ja võimu liigselt antud olukorras. Tegu polnud mingi meeletult suure poisiga, keda on vaja nii pikalt väänata ja peksta ning koera kallale ajada.
Ta ju oli enne gaasi juba saanud ning kui ta oli nii purjus nagu väideti, siis purjus inimene on oluliselt lodevam kui kaine ja selgelt mõtlev inimene, seega väga lihtne kahjutuks teha.
Kas Sa oled seda videot vaadanud või hoidsid vahepeal silmi kinni kui liiga hirmsaks läks?

G2rry kirjutas:
Ühed mustad mõlemad antud juhul, kuid vahe selles, et politsei PEAB olema see, kes ei ületa piire sellises olukorras!
*wigga-kultuuriks nimetatakse nähtust, kui peamiselt nooremapoolsed valgenahalised üritavad järgi aimata neegrile omast käitumist elukommete, keelekasutuse ning riietusstiili osas. Eelkõige kasutatakse seda väljendit hiphopkultuuri kontekstis.Kas keegi oskab selgitada mis toimub selle inimese peas(kui üldse midagi toimub) kes tahab neeger olla?
Vaatasin ja kuulasin! Ma ei saa aru, mis vastust sa loodad selle küsimusega saada, et kas ma vaatasin?
Mis puutub sinu neegri juttu, siis sa vist pole vanamoodsate väljenditega kursis ja minu "ühed mustad mõlemad" väljendiga pole neegritega mingit pistmist vaid väljendab, et olgu mis oli, süüdi on mõlemad osapooled.
Aga miks keegi neeger olla tahab, seda ma ei tea. Samas miks tahtis Michael Jackson valge olla?

. Kindasti pole räppar lihtsalt neeger/valge/punane/ või pagan teab mis värvi, vaid muusik. Iga muusikaga on oma stiil: rockil nahast püksid, rahvalauludel rahvariided, räpil venind püks ning lai olek jne jne. Aga see selleks.
Ehk said vastuseid ja ma küsimusest õigesti aru.
Et aga OT poleks: juhtus see, et postitasin siia teemasse täna, suht põnev on nüüd!