Trahv007 kirjutas:
zigarett kirjutas:
Pärnus raekülas lasin panna nii A6 universaalil- 90 raha- töö kiire ja korralik
MB 190 lasin seal samas panna siis läks 100- kuid siis lasin panna ka sirmi ette sellise "üle keskmise" laia.
tegemist siis max musta kilega mõlemal juhul.
huvitav,mis koht see raekülas siis on? ma lasin panna aasta tagasi focus luukpäral tagumised ja läks 110.eur kuigi akna pinda suht vähe... aga härmas küsitakse universaal Mondeo toonimise eest extrem-audios 130.eur ... seega pole nagu mingid hinnavahet, kas lased toonida raekülas nurgadaga v6i siis ametlikult ja populaarses autoremondi firmas

Vahe on selles, et Üks inimene teeb seda oma kodus- ja NN populaarsus tuleb vaid oma töö eest, lisaks senikaua kuni ei pea maksma mõtetuid rahasid, koristajatele/ omanikele kes nagunii ei hinda töömeest piisavalt, siis eelistan kasutada Pigem sellist teenust kus inimene endale ise nime teinud kui mingi "fäänzi" firma kus kundega käituda ei osata jne.
Lihtsalt elan pikalt pärnu kandis ja ka varem vajanud musta klaasi- mitmele panin ka ise kuna extrem-audios lihtsalt ei saanud normaalset teenindust- Ja ma olen ikka väga mõistlik kunde- aga päheistumist ma ei talu, seega sina vii oma raha sinna kuhu tahad- kuid seal on odavam ja seda sa nagu uurisid ju...nagu ka teema pealkiri ütleb?!
Päikest.