dellu kirjutas:
Sa oled pool burgerit ära söönud ja siis saad aru alles, et oli toores, ehk esimene kord kui juhtusid vaatama, et roosakas? Ma ei tea, me seal teinekord ikka lõunal käinud, üle 5 korra kindlasti ja seltskonnas ikka rohkem rahvast, kordagi pole keegi toorest saanud. Samas minuarust nad ei küpsetagi seda väga pruuniks, seest ongi selline roosakam, aga mitte toores. Viimati kui Vesiväravat proovisin, kui juba asi laiali oli jooksnud ja mingid koolijutsid grilli taga, oli seal vastupidi konkreetselt kuivaks ja kõrbenuks lastud ja see vastupidi polnud hea. Minuarust sedasi see just hea ongi, nagu BF teeb.
Kuule, mediumil (ehk roosal) ja täiesti toorel (ehk siis hakkliha on veel selline taignalaadne ollus) on vahe. Ja just nii oligi, et PIHVI KESKEL kuhu kuumus jõuab teoorias kõige vähem oli täiesti toores (ehk siis täiesti taigen, mingist küpsemisest polnud jälgegi, see oli jõle) ja pihvi keskele jõuad teadupärast siis kui pool söödud on. See on täiesti ok ja hea, et pruuniks ei küpsetata, see ongi medium ja see on hea sest see on mahlane. Aga no taigent näroda ei taha. Niiet ära tule targutama, burgeriteadlane. Olen seal ka varem käinud ja muud korrad head aga paraku kui korra seda toorest taigent hamba vahele saad siis ausalt, rohkem ei kisu 7eurist burgerit ostma. Ja EBFis nägin pidevalt ka "koolijütse", aga no kes ei õpo see meistriks ei saa ju.
Vesivärava praeguse olukorraga olen nõus, seal sai korra proovitud ja kuiv ja laialivalguv jura nüüd. Enam seal väga järtsu pole ka, sibulaid olen kohvikust väljudes kohand paar korda.
Samas Dineri burger on jätkuvalt väga hea hinna/kvali suhtega, ainult sai natuke kuivavõitu.