RustyZ kirjutas:
Tanel kirjutas:
No aga märatseks veidi siis ? Hess ju kebabikat hakkas müüma jäädavalt kuna sai massiliselt kirju.
Roadhousei kohta kunagi kirjutasin ja mcdonaldsisse ja midagi tarka ei vastatud peale selle, et hetkel ei plaanita menüüsse jätta. Kui me mingi ühisavalduse teeks, siis ehk liigutavad end
keegi vene keelt oskab nii palju et korralik ühisavaldus teha?

Mulle vastas sealt viimati:
Tsiteeri:
Tere Tanel!
Täname meie poole pöördumast. Meil on hea meel kuulda, et Teile Roadhouse meeldis. Hetkel pole kahjuks plaanis seda tagasi tuua, kuid me ei välista seda võimalust tulevikus.
Hetkel on meil uutest toodetest pakkuda New York Classic.
Tervitades
Kaija Kevvai
LSM Coordinator Baltics
Description: Description: Description: Description: Description: Description: image001Premier Restaurants Estonia|Latvia|Lithuania
Tervitused Mcdonaldsi meeskonnale !
Jutt on kiire ja lühike.
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 6050_n.jpgKas teil on veel üldse plaanis need burgerid tagasi tuua ??
Need olid suured, head, mahlased, liha maitsega ja üldse parimad burgerid linnapeal.
NEID EI PIDANUD PALJASTE KÄTEGA SÖÖMA, vaid inimese moodi paberi seest.
Teised burgerid mulle endiselt paraku ei maitse, hetkel siis ainult Big Tasty aga elu mõte hakkab kaduma vaikselt kuna Roadhouse kadus järsku ja jäljetult...
Lühidalt tekitasid need burgerid enneolematu sõltuvuse ja ma kõnniks kasvõi kulmude peal, et neid burgereid tagasi menüüsse saada.
Päikest ja kuud,
Pisut ka tähti !
--
Tanel Kodusaar