Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 02:17

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 4822 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241 ... 322  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Autod, mille ostmisel, tasuks ettevaatlik olla!
PostitusPostitatud: 16.12.2014 11:21 

Harri_K kirjutas:
Mul C4 on ka mnt ameti andmetel 1 aastaga 100k sõitnud, kuid reaalsuses panin lihtsalt s6 kellad sisse millel 100k suurem ls ees oli. Ja nüüd hui usub keegi, et see räme takso pole olnud vms. :D Muidu jh sisu järgi on see s80 üle poole milli julgelt uhanud. Samas ma panin sportistmed sisse mis on veits kulunud, ja eelmised originaalid olid kulumisjälgedeta. :D Jälle pekkis.

See tekst oleks nagu "kuidas müüa autot" õpikust :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.12.2014 16:22 

corsair kirjutas:
Maanteeameti päring väidab ka, et auto peaks automaatkastiga olema.

Äkki vana pani VIN koodiga kuulutuses risu?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.12.2014 17:01 

Harri_K kirjutas:
Mul C4 on ka mnt ameti andmetel 1 aastaga 100k sõitnud, kuid reaalsuses panin lihtsalt s6 kellad sisse millel 100k suurem ls ees oli. Ja nüüd hui usub keegi, et see räme takso pole olnud vms. :D Muidu jh sisu järgi on see s80 üle poole milli julgelt uhanud. Samas ma panin sportistmed sisse mis on veits kulunud, ja eelmised originaalid olid kulumisjälgedeta. :D Jälle pekkis.

C4 on nii odav auto, et seal määrab hinna kõik muu peale odomeetri näidu.
Pigem ikka need ilusad "pikad" essi kellad ja sisu tõstavad hinda kui langetavad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.12.2014 20:09 
Kasutaja avatar

ÜV punktis peab jälgima et õige odo näit sinna märgitakse. Mul bemmil pandi 100tkm suutem ls

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.12.2014 23:01 
Kasutaja avatar

kvaliteethuumor kirjutas:
purexpure kirjutas:
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1904353
E36 282BCF
Keegi selle auto kohta oskab öelda midagi? Maru palju omanike vahetusi. Kui keegi teab, siis võib infot PS saata, aitäh!

Oli minu auto ca aasta- poolteist tagasi. Minu käes kestis ilusti aga tean et järgmisele omanikule oli paras peavalu olnud. Probleeme oli olnud kliimaseadmega ja vist oli mingi ülekuumenemise värk ka. roostet oli väga vähe, aga katus on korralikult laines (kunagi lumega pihta saanud). Kui otsid, peaks ebk-s mu vana teema ka alles olema. M-tech rool, 18nup. obc, käetugi ja valge suunaga tagatuli on mõne uuema omaniku poolt lisatud. Ise maksin selle eest 700+ m43b18 mootori, müüsin 1100. Kaasa andsin ka 17 tollised style 44 valuveljed.
Juba puhtalt laines katuse tõttu pole see auto minu silmis 1600.- väärt, aga kui ennast ei häiri, siis mine vaata üle :)

Täna käisin KSautos vaatamas seda. Eile saatsin KSautole meili, et mis seisus tegelikult see auto ja vastuseks tuli, tsiteerin:
Tsiteeri:
kõik on ideaalses korras
(mida ma niikuinii ei uskunud)

Küsisin üle veel, et kas mul on ikka mõtet tulla ja vastus oli jaatav, et jah, kõik on korras. Kohale jõudes oli mul küll, et okei, ürita viisakas olla. Ükski vahe esiotsas ei istunud (tulede vahe neeruga, tulel kinnitus katki, tiiva vahe stangega, kõik olid mööda) Logarid lahti, üks veel lisaks katki, udutule klaas puruks. Küsisin huvi pärast, et mis on viimane hind, vastuseks tuli 1500€ ja lahkusin sõnagi ütlemata.

Auto esitotsast ma kaugemale ei jõudnudki, ei hakanud om aega raiskama. Öeldi, et vahetust vajab KKK tihend ja tagumine rattalaager, ideaalne seisukord siiski:)
Ei läinudki uut autot ostma, aga siiski, kui öeldakse, et auto on ideaalses korras, siis oleks oodanud midagi paremat, isegi autoaia kohta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.12.2014 23:07 
Kasutaja avatar

Käisime ka siin sügisel Rakveres mingil väiksel platsil ühte A8 vaatamas, telefonis öeldi, et polegi midagi viga, kohale jõudes ei läinud käimagi ja katte asendavate torude keevitus oli põhimõtteliselt kuum veel :D Osade autoaedade jaoks on väga hea või ideaalne seisukord jah päris naljakas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.12.2014 11:41 
Kasutaja avatar

purexpure kirjutas:
purexpure kirjutas:
E36 282BCF
Keegi selle auto kohta oskab öelda midagi? Maru palju omanike vahetusi. Kui keegi teab, siis võib infot PS saata, aitäh!

Oli minu auto ca aasta- poolteist tagasi. Minu käes kestis ilusti aga tean et järgmisele omanikule oli paras peavalu olnud. Probleeme oli olnud kliimaseadmega ja vist oli mingi ülekuumenemise värk ka. roostet oli väga vähe, aga katus on korralikult laines (kunagi lumega pihta saanud). Kui otsid, peaks ebk-s mu vana teema ka alles olema. M-tech rool, 18nup. obc, käetugi ja valge suunaga tagatuli on mõne uuema omaniku poolt lisatud. Ise maksin selle eest 700+ m43b18 mootori, müüsin 1100. Kaasa andsin ka 17 tollised style 44 valuveljed.
Juba puhtalt laines katuse tõttu pole see auto minu silmis 1600.- väärt, aga kui ennast ei häiri, siis mine vaata üle :)

Täna käisin KSautos vaatamas seda. Eile saatsin KSautole meili, et mis seisus tegelikult see auto ja vastuseks tuli, tsiteerin:
Tsiteeri:
kõik on ideaalses korras

Küsisin üle veel, et kas mul on ikka mõtet tulla ja vastus oli jaatav, et jah, kõik on korras. Kohale jõudes oli mul küll, et okei, ürita viisakas olla. Ükski vahe esiotsas ei istunud (tulede vahe neeruga, tulel kinnitus katki, tiiva vahe stangega, kõik olid mööda) Logarid lahti, üks veel lisaks katki, udutule klaas puruks. Küsisin huvi pärast, et mis on viimane hind, vastuseks tuli 1500€ ja lahkusin sõnagi ütlemata.

Auto esitotsast ma kaugemale ei jõudnudki, ei hakanud om aega raiskama. Öeldi, et vahetust vajab KKK tihend ja tagumine rattalaager, ideaalne seisukord siiski:)
Ei läinudki uut autot ostma, aga siiski, kui öeldakse, et auto on ideaalses korras, siis oleks oodanud midagi paremat, isegi autoaia kohta.

1,5 k euri eest elad unistuses leida ideaalses korras e36 mis on olnud kümnete peretütarde süütuse võtmise asukoht ja mille omanike ring on laiem kui lasnamäe 1 süstla narkarite sõpruskond. Dream on man! Absull vahet pole kas pill maksab 250 euri või 2000 euri on teha on seal alati midagi. Ning nutta et autoaias said petta et auto polnudki ideealne see on sama loll kui omale valetada et ostan bmw ja siis saan palju tu..i. Mitte keegi ei hakka idaalses korras autot müüma niisama , heas korras pillidega sõidetakse ikka ise. Omal hetkel käsil ühe e36 viimine heasse seisukorda st et: vahetada tagaratta laagrid, pidurid korrastada jne. Tean hästi et pealtnäha korralikul autol on ka alati teha midagi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.12.2014 13:52 
Kasutaja avatar

kj kirjutas:
Käisime ka siin sügisel Rakveres mingil väiksel platsil ühte A8 vaatamas, telefonis öeldi, et polegi midagi viga, kohale jõudes ei läinud käimagi ja katte asendavate torude keevitus oli põhimõtteliselt kuum veel :D Osade autoaedade jaoks on väga hea või ideaalne seisukord jah päris naljakas.

No ma arvan, et nad lõikasid hirmust need kat -id alt ära ja asendasid torudega, kui kuulsid, et kati ärikad tallinnast autot vaatama tulevad.
Teile piisab ju auto alla piilumisest ka, et katid vahelt ära võtta :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.12.2014 14:48 

AstonM kirjutas:
kj kirjutas:

No ma arvan, et nad lõikasid hirmust need kat -id alt ära ja asendasid torudega, kui kuulsid, et kati ärikad tallinnast autot vaatama tulevad.

Mis sul sai bän läbi, et igas teemas on ajuvaba jutuga risustad?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.12.2014 15:03 
Kasutaja avatar

ryblik1 kirjutas:
purexpure kirjutas:
purexpure kirjutas:
E36 282BCF

Tsiteeri:
kõik on ideaalses korras

1,5 k euri eest elad unistuses leida ideaalses korras e36 mis on olnud kümnete peretütarde süütuse võtmise asukoht ja mille omanike ring on laiem kui lasnamäe 1 süstla narkarite sõpruskond. Dream on man! Absull vahet pole kas pill maksab 250 euri või 2000 euri on teha on seal alati midagi. Ning nutta et autoaias said petta et auto polnudki ideealne see on sama loll kui omale valetada et ostan bmw ja siis saan palju tu..i. Mitte keegi ei hakka idaalses korras autot müüma niisama , heas korras pillidega sõidetakse ikka ise. Omal hetkel käsil ühe e36 viimine heasse seisukorda st et: vahetada tagaratta laagrid, pidurid korrastada jne. Tean hästi et pealtnäha korralikul autol on ka alati teha midagi.

Sul on mingi probleem, et ei oska lugeda? LOE TEKST UUESTI LÄBI, mis kurad unistuses. Kohe haukuma hakta ka ei ole mõtet, mina ei otsinud ideaalset pilli, mulle öeldi, et pill on ideaalses seisus, mida ma nkn ei uskunud. Mis nutmisest sa räägid üldse? Ma rääkisin nagu asi on, ära lahmi inimene.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.12.2014 15:35 

Tundub ka ehk jutu järgi ehk liiga ennatlik minema kõndimine. Sinu kirjeldusele vastab ka väikene vastu äärekivi / lumevalli sõit, kus stange liikus natukene, murdis yhe enda kinnituse ära ja lykkas tulel teise kinnituse puruks. Ehk siis näeb gramm kõver välja aga viga pigem kosmeetiline. Hinnaklass on siuke, et selle raha eest saad korraliku täiesti plangu bemmi. Siin ilmselt 1000 maksab varustus ja 600 eest ongi "idekas pill" :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.12.2014 16:12 

paar lehte tagasi oli ju kirjas et selle konkreetse reaalne hind 700...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.12.2014 18:58 
Kasutaja avatar

AstonM kirjutas:
kj kirjutas:

Tänud asjaliku kommentaari eest. Sulle on vist avataril olev tegevus jälje jätnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.12.2014 22:38 
Kasutaja avatar

Võta heaks, järgmise korrani! :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.12.2014 13:15 

AstonM kirjutas:
Võta heaks, järgmise korrani! :hail

nüüd võtsid suure hirmuga avatari maha.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 4822 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241 ... 322  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis