tissid versus pepu on pigem tiinerite teema.
Tõsi omegat on siga odav ülal pidada. Iga kuu remonti ei tee. Kui teen siis korralikult. Sügisel said alla TRW essilla kuluosad+ ruville tugilaagrid ja uued klotsid kulumisandurid.
Taha mõlemad Fagi laagrid. EDIT:
varuosade järeelturul hinnad olematud, isegi paar autot ära lammutanud ja keldris tagavarana seismas.
Elu on tõesti muretu. Eks miskit ikka tahab rohkem näppimist saada, aga kuna peaaegu kõik asjad teen ise, siis väljaminek on ainult kuluosade väärtuse piires.
Eks ma vähe kiikusuga olen ka, kuid parem väike kontrolli all olev kiiks, kui päris kontrollimatult metsapoole

highrankin kirjutas:
ennem sõidan miskise vanema Patroli või Hiluxiga, kui juba maastiku võimekust vaja on
See kehtis juhul kui tõesti maastikusõidu võimekust vaja on ja ilmselgelt käib sinna juurde ka vastav varustus nagu näiteks vints jms. Kuna mul aga vaja ei lähe siis pole nagu asja sinnapoole. Praeguse linnainimesena maasturit ei vaja ja maainimesena linna väga ei satuks. Maaka ja maasturi variandi puhul oleks igapäevasteks linnasõitudeks siis kindlasti juba miskki ökom aparaat olemas aga see on puhtalt visioon.
Random Hero kirjutas:
suurem auto, sellest tulenevalt ehk veidi rohkem ruumi ja ka parem turvalisus kokkupõrgetes
Uued autod on enamjaolt kõik väga turvalised. Mingitest tärnidest allapoole ei Ncap testis ei saa autot euroopas isegi turustada mitte. Viimase uuringu kohaselt oli kõige turvalisem küll volvo linnamaastur xc90, aga ega need tava sõidukidki kaugele maha jää. Volvo on ikka turvalisuse kohapealt eesrindlik olnud.
Random Hero kirjutas:
lisamass veel raskema käru veoks
Oleneb massist ja mida/ kui tihti vead, teinekord on mõistlikum juba B kat buss võtta äkki.
Samas mul on lubatud piduritega haagis 1750kg ja ei kurda. ~1,5t on küll mul kõige rohkem reaalselt taga olnud.
Random Hero kirjutas:
hea vihmase ilmaga, lahtises marketiparklas, tagaluugi all seistes sisseoste pakiruumi laduda
Kas mitte sõiduauto suuruses luukpäradel ja universaalidel samamoodi asi ei käi, jah ok, kui oled 190cm+ siis vist jääb juba vähe madalaks.
Eks need piduritega neliveolised seetõttu odavmad olegi kui lukkudega, sest muidu ei ostaks üldse keegi neid

Lukkude tegemine on puhtalt mehhaaniline arendus ka, samas piduritega mängimine on paari pumba ja elektroonika rida ainult. Ei imestaks, kui keegi mingit aftermarket süsteeme toodaks.