Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 18.06.2025 13:17

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 581 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 39  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Saed
PostitusPostitatud: 30.01.2016 22:37 

Siin teemas käib nyyd saag liising vs odav pann yle ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.01.2016 22:51 
Kasutaja avatar

üks paljudest, jah.

ma ise soovitaks üldse praegu kõik liisida ja võimalikult palju pika aja peale laenu võtta.
Keynsi teoreetikud on katseeksitusmeetodil kogu kera majandust kotti laskmas. (2008a kriis saab üks suur nali olema selle kõrval mis hetkel lahti harutumas on)
Las pank ajab kümnete tuhandete inimeste laene taga, kui inflatsiooni tõttu keegi enam tagasi maksta ei suuda. Saavad oma rohtu vahelduseks maitsta.

Ma igatahes küll midagi tagastama ei hakka kui euro hapuks läheb.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.01.2016 22:58 
Kasutaja avatar

Võtke liisingut ja asi Ants.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.01.2016 23:20 
Kasutaja avatar

acx kirjutas:
üks paljudest, jah.

ma ise soovitaks üldse praegu kõik liisida ja võimalikult palju pika aja peale laenu võtta.
Keynsi teoreetikud on katseeksitusmeetodil kogu kera majandust kotti laskmas. (2008a kriis saab üks suur nali olema selle kõrval mis hetkel lahti harutumas on)
Las pank ajab kümnete tuhandete inimeste laene taga, kui inflatsiooni tõttu keegi enam tagasi maksta ei suuda. Saavad oma rohtu vahelduseks maitsta.

Ma igatahes küll midagi tagastama ei hakka kui euro hapuks läheb.

Nüüd läheb huvitavaks :D Võtaks lameda maa ka teemaks?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.01.2016 23:36 

Aga siis hakkavad ju riigid pankadele makseid tegema, et neid pinnal hoida...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.01.2016 23:54 
Kasutaja avatar

Tõnis_S kirjutas:
Aga siis hakkavad ju riigid pankadele makseid tegema, et neid pinnal hoida...

meil on ainult üks riik ja see on EU.
Eesti ei oma mingit õigust ei panku päästa ega raha trükkida.
EUCentral paraku aga on väike laevukene usa ja hiina derivatiivide merel.

ennustan et saab esimene globaalne majanduskriis olema ajaloos. aga ma ei tea kumb ta vallandab.. kas usa või hiina... nad võistlevad hetkel kumb ennem kuristikku jõuab. EU sõidab koos teistega lihtsalt kaasa.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.01.2016 01:33 
Kasutaja avatar

maksim12 kirjutas:
Nüüd läheb huvitavaks :D Võtaks lameda maa ka teemaks?

Pilt
:rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.01.2016 02:53 

Ilgelt kõva äriplaan on ennast lõhki laenata ja palvetada, et enne tuleb gigamasu, kui pank su korteri, auto, naise, kassi ja telefoni on jõudnud ära realiseerida. Eriti äge on veel see hetk, kui pank su varanatukese gigasurutise ajal turuhinnaga müüki lükkab ja mingid kabinetis sündinud europedandid ja voliniku palgast unistavaid poliitikud midagi ette ei võta, et endisi busineksmänne mitme põlvkonna pikkusest laenuorjusest päästa. Aga iseenesest plaan on hea, sest edaspidi saab kiruda majanduse olukorda ja kapitalismi ka siis, kui kõik mingit 7+% kasvu peaksid järsku näitama hakkama :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.01.2016 11:49 

acx kirjutas:

Aga mis vahet seal on, oleme me riik või osariik, maksavad riigid otse või maksab keskpank. Lõpptulemus on ikka see, et pankade abipakett tuleb maksurahast.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.01.2016 11:58 
Kasutaja avatar

Pilt
Mis sa sellest tööst siis rabad kui kõik ventikasse lendab? Ise rääkisid, et jääd 3a pärast pensionile miljokana.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.01.2016 12:24 
Kasutaja avatar

Tõnis_S kirjutas:
acx kirjutas:

Aga mis vahet seal on, oleme me riik või osariik, maksavad riigid otse või maksab keskpank. Lõpptulemus on ikka see, et pankade abipakett tuleb maksurahast.

See mida EU teeb või ei tee ei muuda enam midagi.
Arvatavasti proovib veel viimases hädas pensionitele veel käe külge panna et tagatist leida mille eest edasi laenu võtta + raha trükib ta juba pikemat aega... aga nagu ma ennem ütlesin... vahet pole mida EU teeb , sest ta on väike kala.

2015 aasta alguseks oli üle kogu kerga "õhus" olevate derivatiivide oletuslik maht 1,500,000,000,000,000 USD
tänaseks võib see number olla juba kahega algav. Tegu on (peamiselt) pankade vahel sõlmitud lepingutega midagi osta teatud hinnaga tuleviku kuupäevas. Tegemist on "kaupadega" mida pole olemas ja mille eest on makstud rahaga mis pole tagatud. Ja neid on ostetud üksteisele laenatud rahade eest mille pealt iga raha edasi laenanud instituut ootab oma raha tagasi, kasumiga ... ja mille oletatava kasumi on nad ka juba ette ära sirgeks löönud ,eelnevalt võetud laenuga (mis peaks nende arvates kohe tagasi tulema) ja nii on seda mulli ehitatud üsna mitu head aastakümmet.
See mull ulatub nii aksiaturgudele, kinnisvarasse, põllumajandus-saadustesse, pensionisammastesse kuni absoluutselt iga raha eest saadava kauba ja teenuseni välja ...

piisab et üks neist mullidest lõhkeks (kinnisvara on juba lõhkemas) ja pangad peavad hakkama oma varasid likvideerima et võlgasid tagasi maksta (milleks neil pole vara aga nad peavad üritama ikka) mis omakorda vähendab (näiteks) kinnivara hindasid kui nad massis neid müüvad mis omakorda vähendab kõigi kinnisvara tagatiste hindu mis ainult võimendab allakäigu kiirust.

meil pole kogu planeedil nii palju raha et nende homode kätetööd kinni plekkida ja kui mitte see aasta siis järgmisel võib eurodega ahju lõket teha (kui need sitad vaid põleks)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.01.2016 13:01 

Palju õnne, oled avastanud tänapäevase majanduse ja kiire majanduskasvu alused. Aga ülejäänud ennustused on BS, eesmärgiga toota mingit massipsühhoosi ja paanikat. Ma pakun väga ässa diili- vahetan näiteks kuupäevaga 20.06.2017 kõik su pabereurod ajalehtede vastu. Sellest heast paberist, mis hästi põleb. Ma annan isegi andeks, kui sa kõik oma säästud võtad automaadist 5-eurostes rahatähtedes välja ja mulle tünga teha üritad. Hakkan ajalehti koguma. Sa hakka raha koguma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.01.2016 13:06 

Uus majanduskriis on tulemas ja EU pole mitte keegi ning Eesti veel vähem?

Pilt

Minu saag on selline, et mis ajast mehed selle pärast on muretsema hakanud, et foorumi inimestele võibolla ei meeldigi nende auto ja see on liiga kallis või liiga odav või liiga ökonoomne, kütuseröövel. Kui mina veel noor olin, arutasid selliseid teemasid vanad naised pargipingil või pensioni järjekorras seistes.

Ja Tartu kicks ass- isegi meie venelased on intelligentsemad teie venelastest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.01.2016 13:36 

Kus see Tartu üldse on?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.01.2016 13:38 
Kasutaja avatar

FlammablE kirjutas:
Palju õnne, oled avastanud tänapäevase majanduse ja kiire majanduskasvu alused. Aga ülejäänud ennustused on BS, eesmärgiga toota mingit massipsühhoosi ja paanikat. Ma pakun väga ässa diili- vahetan näiteks kuupäevaga 20.06.2017 kõik su pabereurod ajalehtede vastu. Sellest heast paberist, mis hästi põleb. Ma annan isegi andeks, kui sa kõik oma säästud võtad automaadist 5-eurostes rahatähtedes välja ja mulle tünga teha üritad. Hakkan ajalehti koguma. Sa hakka raha koguma.

sorry mees aga milleks ma peaks eurosid sulle koguma kui ma just ütlesin et euro saab väärtusetu olema... ma teen kõike selleks et virtuaalne raha reaalsusesse tuua. Maja hind võib ju langeda aga ta on füüsiliselt endiselt olemas, keda huvitab nominaalväärtus reaalses maailmas?

Aga ma võin kasti õlle vahele panna, et 20.06.2017 su finants seis mulle kasti õllet osta ei võimalda, kui mul õigus on. : D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 581 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 39  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis