Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 08:56

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 581 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 39  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Saed
PostitusPostitatud: 11.02.2016 10:43 

acx kirjutas:
meeldib lugeda neid. isegi saagiaid.
vaadata mida keegi mõtleb... kui inimesed saavad anonüümselt kommenteerida siis saab nende mentaliteedi kätte, mitte ei pea lugema poliitiliselt korrektset juttu kus on 10lk'd teksti ja kolm sõna sisu.

Tahan teada mida enamus Eestis elavatest inimestest arvab tähtsamatest olukordadest.

...ise ei kommi tho

Arvestades, mis s*tta 99% nendest anonüümsetest kommentaaridest on, siis peaks sinu väitest dedukteerima, et Eestis elavadki ainult ajupuudega hälvikud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.02.2016 11:29 
Kasutaja avatar

Random Hero kirjutas:
Ma tahaks, et sa nüüd siin ja praegu ära põhjendaksid, kuidas see, et 2 pepupoissi võivad oma kooselu juriidiliselt registreerida, Eesti elu, maailma ja sinu elu hävitab. Ilgelt äge on jah karjuda, et kaks teki all rähklevat täiskasvanud meest on samal latil laiba- looma- ja lastepilastajatega. Aga päriselus võiks ju nii palju täiskasvanulikku mõttejõudu olla, et sul võiks lihtsalt suva olla, kes oma schlongi kuhu topib, niikaua kuni see ei kahjusta-kurvasta kumbagi osapoolt.

Ei ole probleemi, seni kuni mõttetuks puude alla panekuks ei lähe (...kuigi foorumi alateema on vastav...)
Elu alus on tasakaal ... sama võib laiendada ka ühiskonnale.
Algul kaotati pärisorjus, mis asendati natukene parema teoorjusega.
Siis kaotati teoorjus, tänu millele said järgneda järgmised sotsiaalsed reformid. (ei räägi otseselt ühestki konkreetsest riigist vaid ühiskonna arengutest läbi ajaloo)
Mingi hetk said mustanahalised omale õiguse olla sama vabad @US kui valged (kõik positiivne areng tasakaalu punkti suunas)
Tänu mustade õigustele said õiguseid nõudma hakata ka naised, kes on ka tänaseks sama võrdsed (vähemalt meil siin), kui mehed. Ja see siin on see kuldne tasakaalu punkt. Nahavärv ei loe, sugu ei loe. Kõik inimesed on hetkel omavahel võrdsed.
Aga nüüd nõudsid oma õigusi ka homod, kellele anti võimalus kooselu registreerida. See on hetk kust minnakse tasakaalu punktist õrnalt juba teisele poole ekstreemsusesse.
Ma võin kasti õlle peale kihla vedada (ja juba on näited Austraaliast ja UK'st kus homoabielu on legaalne), et õigusi on nõudma hakanud ka pedofiilid ja zoofiilid (eelnev UK ja AU näide). See on juba väga möödas tasakaalupunktis kus me olime.

Kooselu seaduse mõte on, et kaks inimest (vahet pole mis sugu) saaks seaduse toel üksteise kohta infot taodelda, kui juhtub midagi kus muidu riik isikuandmeid kaitseks ja ei tunnistaks kahe inimese suhet, sest seda pole juriidiliselt paika pandud või üldse puudus raamistik.
Aga nagu ikka mindi suht lampi ja nüüd on iseendaga konfliktis seadus, mis pole lihtsalt läbi meedia kära osati muudetud homopropagandaks (mida ma üldse ei salli), vaid ka on täiesti mõttetu.
Riik peaks inimeste eraelust nii kaugele hoidma kui võimalik, nagu sa ka ütlesid vahet pole mida kaks inimest kinniste uste taga teevad. Notariaalset lepingut oleks võinud ennem ka kahe inimese vahel sõlmida mis annaks mõlemale loa üksteise kohta infot taodelda ja nö. tekitada samasuguse "pere" situatsiooni. Aga minu probleem on et riik tahab luua (lõi) spetsiaalselt riikliku mudeli mis annaks võimaluse nii lapsendamiseks kui päriselt väärastunud vaimse arenguga inimestele oma õigust hakata nõudma ja see on see mis mind torgib.

See asi oleks pidanud ilma kärata minema aga nüüd on homoks olemine nagu mingi uus mood ja lapsendamisest ei taha ma üldse midagi kuulda. See kes keda kuidas kepib pole jah minu asi aga ei nõustu inimeste väidetega kes ütlevad et homod kasvatavad lapsi paremini kui ema ja isaga pere. (jah ma tean et on palju peresid kes peksavad oma lapsi ja üldse pohhui neist aga statistiliselt on seda "valimit" homode perega mõttetu võrrelda sest kogused pole samad ja võrdlus väär.)

mastr kirjutas:
Arvestades, mis s*tta 99% nendest anonüümsetest kommentaaridest on, siis peaks sinu väitest dedukteerima, et Eestis elavadki ainult ajupuudega hälvikud.

ei ole õnneks nii hullusti. Enamus ennast haritlasteks pidavaid inimesi ei loe delfit üldse. Mind huvitab mida üldine rahvas mõtleb.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.02.2016 11:49 
Kasutaja avatar

acx kirjutas:
See asi oleks pidanud ilma kärata minema aga nüüd on homoks olemine nagu mingi uus mood ja lapsendamisest ei taha ma üldse midagi kuulda. See kes keda kuidas kepib pole jah minu asi aga ei nõustu inimeste väidetega kes ütlevad et homod kasvatavad lapsi paremini kui ema ja isaga pere. (jah ma tean et on palju peresid kes peksavad oma lapsi ja üldse pohhui neist aga statistiliselt on seda "valimit" homode perega mõttetu võrrelda sest kogused pole samad ja võrdlus väär.)

Mõttetu kära ja halvasti koostatud seadusega olen nõus.

Aga mina ei saa aru, miks on lapsendamine väär. Mõtle sellest niipidi - lapsendamiseks tuleb ju sajast rõngast läbi hüpata ja tõestada enda vanemaks sobivust. Mis tähendab, et lapsi antakse teoorias ainult nendele, kes neid ka kasvatada suudavad. Võta nüüd võrdluseks mingi kapa-kohila, kus keskmisel naisel on 30ndaks eluaastaks kuratteab mitu titte kuratteab mitme tondiga valmis tehtud. Hea, kui kõikide laste isade nimi teada on. Ma ei tahaks, et riik käiks inimestel kodus kontrollimas, kas laps on õnnelik, aga selline süsteem, kus paljunevad ainult need, kes ei tea kuidas rasestumist ära hoida, pole ka õige.

Ja mida sa ise rõhutasid - kogused pole samad. Ma pakuks, et lapsendamissooviga homopaare on lausa tosinaid. White trash emmesid ja spermadoonoritest jorsse aga tuhandetes.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.02.2016 11:50 

Random Hero kirjutas:
Ma tahaks, et sa nüüd siin ja praegu ära põhjendaksid, kuidas see, et 2 pepupoissi võivad oma kooselu juriidiliselt registreerida, Eesti elu, maailma ja sinu elu hävitab

See on üks põhilisi küsimusi, aga ehk põhjendad ise ka, et kuidas muudab see Eesti, maailma ja sinu elu paremaks?
ps. "sest on 2016" pole vastus

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.02.2016 12:03 
Kasutaja avatar

punktid, miks on kooseluseadus hea:
1. samast soost inimesed saavad ennast juriidiliselt siduda. Ühisomand, pangalaenud, pärandid ja kõik muu sellega kaasnev. Registreeritud leibkonna ja kahe niisama koos elava tüübi juriidiline külg on väga erinevad ja kõvasti esimese kasuks.
2. Leibkonda lapsendamine. Kui suudad ametnikele ära tõestada, et nii sina kui su pepuveli olete stabiilsed nii elus, töös kui ka psüühiliselt ning teil on tõsine tahtmine ühe väikese mõngli eest kasvõi 18 või isegi rohkem aastat hoolitseda, siis miks seda võimalust mitte anda? Ilma kooseluseaduseta peaks üksikisik ära tõestama, et suudab üksi ja "noh, natuke ühe sõbra abiga" last kasvatada.
3. Suvalised jollid tänaval või internetis ei saa öelda, et käest kinni hoidmine on ebaseaduslik.

Maailma elu:
inimesed saavad seaduslikult oma partneriga koos olla, mis muudab nende elu ja psüühikat stabiilsemaks.

Minu elu:
Ei mõjuta otseselt kuidagi. Rõõmustan selle üle, et üks mu tuttav pepuveli saab nüüd lõpuks ennast kokku registreerida, kahe peale pangalaenu võtta ja korteri osta lõpuks.

Pigem on aga probleem selles, et kooseluseadus ei kahjusta kedagi. See võiks niiöelda igaks juhuks olemas olla, kui keegi tahab ennast selle abil registreerida. Igasugused isehakanud moraalirüütlid aga kardavad iibe langusi ja sunniviisilist pepuseksi või kuratteab mida.

Ning ühiskond mandub niikuinii. Joone tõmbamine on väga lihtne - kaks täiskasvanut, ükskõik mis soost, rassist või kuratteab mis määrajast veel, võiksid teha mis nad tahavad. Lapsepilastajad ja zoofiilid ravile saata, sest sellisel juhul pole tegu täiskasvanud ja vastutusvõimelise partneriga, nii lihtne see ongi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.02.2016 12:14 

Kui see su elu otseselt ei mõjuta, siis võib ju samamoodi öelda, et sul pole õigust asjas kaasa rääkida!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.02.2016 14:55 
Kasutaja avatar

Random Hero kirjutas:
Mõttetu kära ja halvasti koostatud seadusega olen nõus.

Aga mina ei saa aru, miks on lapsendamine väär. Mõtle sellest niipidi - lapsendamiseks tuleb ju sajast rõngast läbi hüpata ja tõestada enda vanemaks sobivust. Mis tähendab, et lapsi antakse teoorias ainult nendele, kes neid ka kasvatada suudavad. Võta nüüd võrdluseks mingi kapa-kohila, kus keskmisel naisel on 30ndaks eluaastaks kuratteab mitu titte kuratteab mitme tondiga valmis tehtud. Hea, kui kõikide laste isade nimi teada on. Ma ei tahaks, et riik käiks inimestel kodus kontrollimas, kas laps on õnnelik, aga selline süsteem, kus paljunevad ainult need, kes ei tea kuidas rasestumist ära hoida, pole ka õige.

Ja mida sa ise rõhutasid - kogused pole samad. Ma pakuks, et lapsendamissooviga homopaare on lausa tosinaid. White trash emmesid ja spermadoonoritest jorsse aga tuhandetes.

Hetkel veel on hetero paare kõvasti rohkem kui homode omi, kes omale lapsi lapsendada tahavad. Pandagu nad normaalsesse perre.
Laps võtab vanemaid eeskujuks ja jälgib alateadlikult nende kehalist hoiakut. Kui mehed diivani peal tatti panevad ja käituvad sädistades nagu eided siis ei kasva sealt normaalse mõistusega last välja... mul kama kui palju teda seal hoitakse või armastatakse.

Naine ja Mees on tasakaal ..
Mees ja mees või naine ja naine ei ole - need on äärmused.
Üksi või grupikesi tehku mis tahavad...
lapsed jätke mängust välja.

Kui loodus teile persenussiga last ei anna siis ei ole last teile mõeldudki.
See ei ole minu arusaam asjast, see on emake loodus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.02.2016 15:00 
Kasutaja avatar

Aga kui mees-naine peres vanamees diivanil ainult õlut joob ja naisele vahel üle kurgi annab? See on hea eeskuju? Samasugune BS nagu kardetaks, et pagulased siia naisi vägistama tulevad. Umbes kui pagulane seda teeb siis on ta sitt ja jobu aga kui mõni võll jõuga pimedal tänaval võõrale naisele oma shlongi kurku topib siis mõeldakse oi, see mees oli nii tubli mehaanik vms ju tal mingi stress vms oli

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.02.2016 15:08 
Kasutaja avatar

Tõnis_S kirjutas:
Kui see su elu otseselt ei mõjuta, siis võib ju samamoodi öelda, et sul pole õigust asjas kaasa rääkida!

Ja mismoodi see sinu elu mõjutab, kui kaks pepuvenda oma kooselu registreerivad? Ehk valgustad vähe.

Viimati muutis lustikummut, 11.02.2016 15:19, muudetud 2 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.02.2016 15:08 

Mul poiss ka kohe kohe seal maal, et saab ka selle perekonnaõpetuse raamatu, kus need peremudelid kõrvuti reas, aga mina ei suuda küll oma lapsele õelad, et see on normaalne kui mees ja mees või naine naine on kõrvuti ja ühel pulgal mees naine mudeliga. Kui vanasti oli katk mis puhastas maad, siis nüüd piirab homondus liiast sigimist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.02.2016 15:13 
Kasutaja avatar

.Alar. kirjutas:
Aga kui mees-naine peres vanamees diivanil ainult õlut joob ja naisele vahel üle kurgi annab? See on hea eeskuju? Samasugune BS nagu kardetaks, et pagulased siia naisi vägistama tulevad. Umbes kui pagulane seda teeb siis on ta sitt ja jobu aga kui mõni võll jõuga pimedal tänaval võõrale naisele oma shlongi kurku topib siis mõeldakse oi, see mees oli nii tubli mehaanik vms ju tal mingi stress vms oli

ei see ei ole hea eeskuju ja ma võin öelda et homode lapsendamise õigus ei muuda selles peres, mida sa kirjeldasid, mitte kui midagi. See naine saab endiselt sisse ja laps vaatab seda endiselt pealt. Mul kunagi lasnas oli naaber selline... pidin pea padja all magama et seda karjumist ei kuuleks...

Ja pagulased nagu sa köni või soome või mis iganes caseidest võid isegi lugeda... vägistamiste arv kasvas sadades protsentides. Eriti shokis olid Austrialased, kel polnud mitu mitu aastat ühtegi vägistamise casei olnud. Pagulaste ja vägistajate suhe on selges korrelatsioonis. Siia otsa EU vaba meedia mis põhimõtteliselt tänaseni keeldub osasid lugusid avaldamast poliitilise korrektsuse nimel. Vabandusega et sellised artiklid külvaks vaenu.... no shit?

Ei vaidle teemal, et selleks ei pea olema pagulane et vägistada aga vaidlen selle vastu, kui väidad mulle, et vägistamised ja pagulaste ränne pole omavahel seotud.
Lisaks ei omista igale pagulasele vägistaja kuvandit. Saan väga hästi aru, et need ongi need 1% või vähem tõrva mee potis, mis kogu poti ära rikuvad.
Aga mis mind torgib järjekordselt oli see kui merkel karjus suure suuga et "islam belongs in germany" ehk teisisõnu tulge kõik euroopa. Ja siis kari idoote jälle karjus suure rõõmuga et kõik olete islamifoobid ja nad samad inimesed mis meie. Ei ole samad inimesed. Kaugeltki mitte.
Sama loll idee nagu panna tiigrid ja lõvid ühte puuri kuna nad on ju nii sarnased.

Me ei suuda venelastegagi lõimuda ja meid eristab ainult keel ja ajalugu. Kombed ja kultuur praktiliselt sama. Nüüd oletatakse et mingid vennad kelle kogu elu keerleb ainult ümber usu, jätavad selle maha ja hakkavad eurooplasteks? ... no kui loll saab üldse olla?

See case alles läheb hapuks ja siis on kogu EU neid ususõdalasi täis kes omadele appi tulid. Tehtud ju ajalooliselt läbi juba kõik see porr mitu mitu korda.

Viimati muutis acx, 11.02.2016 15:16, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Saed
PostitusPostitatud: 11.02.2016 15:15 
Kasutaja avatar

Mul pole jätkuks muud öelda, kui ma eelistaks, et üks laps elaks homopaariga kui 3-8 last kuskil pisikeses kasimata onnis, et saaks FB kaudu raha lunida, kuna emme ei suuda oma paljudele partneritele selgeks teha, et kummi peab kasutama.

acx, mu võrdlus oli pigem Eesti mastaabis, kus neid mõnisada toodaks sisse, Saksamaale on neid saabunud mitusada tuhat ja ilmselt on paratamatus, et seal frukte on

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.02.2016 15:18 
Kasutaja avatar

.Alar. kirjutas:
Mul pole jätkuks muud öelda, kui ma eelistaks, et üks laps elaks homopaariga kui 3-8 last kuskil pisikeses kasimata onnis, et saaks FB kaudu raha lunida, kuna emme ei suuda on paljudele partneritele selgeks teha, et kummi peab kasutama

Homopaari casei endiselt ei toeta aga muidu nõustun. Selleks ei pea otseselt homo olema et lapse elu persse keerata (pun not intended).

.Alar. kirjutas:
acx, mu võrdlus oli pigem Eesti mastaabis, kus neid mõnisada toodaks sisse, Saksamaale on neid saabunud mitusada tuhat ja ilmselt on paratamatus, et seal frukte on

Eesti on kama, kui juba Soomes neil reality check oli, et polegi siin külmal maal nii roosiline kui merkel reklaamis, siis Eesti on neile täis pommi auk.
Kui rääkida mis mind (jälle) torgib on see et EU tuimalt meile kvoote pähe taob. Sorry poisid aga me pole brüsseli tallalakkujad, missiis et 700a orja ajalugu on hõlma all ja stockholmi sündroom geneetikasse sisse kirjutatud. Kui me kutsume ennast suveräänseks demokraatlikuks vabariigiks siis peab rahvas saama valida kas ta tahab siia immigrante või ei... kui ei taha siis ongi demokraatia ja pole rohkem millestki rääkida. Kui ei taha aga ikka sunnitakse siis pole tegu suveräänse vabariigiga... demokraatiast rääkimata.
Ja kui isegi suruvad kvoodid peale siis võtku neid põgenikke kes kas olid scoutsidele tõlgiks või on pered kus on ema ja lapsed aga isa surnud... mitte 20-30 aastaseid mehi kel näpud sügelevad.

Ei taha neid Türgi ega Saudi-Araabia ja need on Muslemi maad... nahui neid veel teiselepoole planeeti vaja on, kuhu nad üldse ei sobi?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.02.2016 15:38 
Kasutaja avatar

Sattusin ka mõne aasta eest ühe endale mitte väga lähedase sõpruskonnaga reisile. Alles paar kuud hiljem sain teada, et üks kutt naisi ei vaata. Täiesti normaalne tüüp oli. Ei olnud selline imal hollywoodi filmide pedekas ega vend kes sulle vägisi selga ronib. Magamistoas tehaks ka naistega ja naised meestele igast haigeid asju ja see pole minu mure üldse mis seal toimub, kui see sinna ka jääb.

Ja üldse keskendutakse enamasti meespaaridele (pepupoistele) jättes kõrvale lesbid. Lesbid ei tundu kedagi häirivat. :D

PS:
HURRAA saag käib jälle.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.02.2016 15:49 
Kasutaja avatar

Mina paneks homopaarid ja heteropaardid ühte edetabelisse. Las võistlevad samal pinnal. Kui acx'i teooria paika peab, siis on heteropaarid tasakaalukamad ja peaksid vaikimisi kõik edetabelid kinni panema. Kui mõni särav homopaar aga kõikidest heteropaaridest parem on, siis miks neile lapsi keelata? Ja kui laps saab endale joodiku ja hoora kombinatsiooni asemel endale 2 tubli pedepoissi isadeks, siis mis selles halba on?

Kaks rämedalt tatti panevat meest on rõve. Heteropaar avalikus kohas rämedalt tatti panemas on rõve. Kõiksugune avalik räme tatti panemine on rõve, kui tegu pole just 2 kena lesbiga.

Jah, pagulasi tuleks vastu võtta. Tuleks vastu võtta korraliku tausta- ja dokumendikontrolliga, sellised inimesi, kelle kodud on segi pommitatud ja pered maha lastud. Kes oleksid nõus siin (euroopas) oma elu uuesti ise üles ehitama ja ise vaeva nägema. Aga praegu on tõesti miski kohalike elanike vastane süsteem täiega käima lükatud, kus eesmärgiks on valge rass välja suretada. Miks muidu veetaks absoluutselt kõiki nii palju sisse kui korraga üle mere mahub?

Jätame korra tõsiselt sõdiva Süüria välja ja tõmbame eestiga paralleeli - kes lähevad peamiselt soome tööle? Ikka need, kes siin kohapeal hakkama ei saa. Eks mittesõdivates islamiriikides ole samamoodi - euroopasse põgenevad need, kes kohapeal midagi teha ei oska peale ülbitsemise, kaklemise ja varastamise. Usun, et kriminaalkaristuse eest põgenejaid on rohkem kui 0. Praegu ju eriti hea - röövid-tapad-vägistad nii palju kui jaksad ja siis padavai Deutschlandi krokodillipisaraid valama.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 581 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 39  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis