Random Hero kirjutas:
ma ütlen kohe ära, et ma pole plokikaasi maha võtnud. Aga issand halasta, küünluaaugust mööri sisse toppima. Kas sa tõesti üritad mootori kapremonti näpitsate ja vanaisa lehtvõtmetega teha? Suvaline IKH komplekt maksab 50 euri. Ma pakun, et see 12-torx maksab üksinda padrunina a la 3 euri. Ja kui sa kavatsed mehhaanikuks saada, tuleb sul niikuinii tööriistu osta.
Ega sa juhuslikult põltsamaal seda nalja ei õpi? Mul naabritüdruk käis seal seda õppimas, 2. kursuse lõpuks oskas autot pesta ja ratast vahetada. Sinu teema alusel jääb vägisi mulje, et koolis hoitakse teid kõikvõimalikest praktilistest oskustest eemal.
Kuule, ole hea, viska naljapärast oma tunniplaan või õppekava siia. Ma tahan siiralt näha, mida seal õpetatakse.
Tööriistu tahaks, aga kuu lõpp ja tõesti ei ole hetkel raha välja käia, et saaks mingid tööriistad :/
Ei õpi, Tartus. Ja ega ei imestagi et 2 kursuse lõpuks oskas autot pesta, sest praktilisi tunde ja asju on tõesti vähe. Ja nohh, mis tund see garaažis on kui õpetaja näitab midagi ja 15+ matsi seisavad tema ümber üritavad näha midagi
Kaks praktikat oli, need olid head (käisin ise Aasta Autos ühe ametlikult Eesti parima tehniku kõrval õppimas, sai ikka paljusid asju teha ja targemaks palju). Aga ei jaa, koolis kui üldse on midagi praktilist siis seda ka vaevu näed v saad teha, sest õpetajaid ja asju vähe - poisse palju.