ändi kirjutas:
RustyZ kirjutas:
GZM kirjutas:
RustyZ kirjutas:
Suusõnaline? Kellega ma parklasse sisse sõites suusõnalise lepingu sõlmin? Teadetetahvliga v?
Põhimõtteliselt jah. Tahvlil on kirjas, millistel tingimustel lubab parkla omanik sul oma autot seal parkida - kui sa seal pargid, siis järelikult nõustud nendega. Ongi leping sõlmitud.
Juristid on ammu ära tõestanud et selline leping Eestis ei kehti
Aga milles siis point on, et sa ei taha mingil juhul seda ühte kuni mitut eurot maksta, seal parkimise eest? Saad ju auto pargitud ja oma asjad aetud? Ma ei saa aru, mis suured põhimõtted need on, mis takistavad selle teenuse eest raha välja käia.
Mul pole probleemi parkimise eest maksta kui parkla on kortalik. 99% (1% on parkimismajad kuhu ei ole põhjust ronida) sita ja jurapargi oarklatest on nagu miiniväljad. Madalam auto kaob auku ära ja autost välja vihmase ilmaga ei saa. Tegu on rämedate lüpsiurgastega ja omanikud tellivad selle raha eest ilmselt omale ainult lohakaid. Võiks ju mingi osa rahast investeerida korrashoidu. Pole normaalne et kesklinnas on parkla kus on katteks kruus ja mitmemeetrise läbimõõduga kraatrid.
Kadriorus põles üks suvi mingi maja maha. Tõmmati maha ja nädala pärast oli asemel europargi või citypargi parkla. Teekatteks lambine peen mingi asfaltipuru või peenkruusa laadne asi. Peale vihmaperioodi nägi asi välja jälle nagu kuumaastik. Ma ausõna enne pargin linna alale ja maksan rohkem kui sinna juraparki. Kahjuks aga on südalinn suht umbes ja ainsad vabad kohad ongi seal jurapargis. Ega ma satun ka autot parkima sinna vb kord paar aastas aga ikkagi. Kahju neist kes neid igapäevaselt nuumavad. Ja siis otsivad meedias oma õigust taga.