Vahepeal palju tehtud, mõtlesin, et panen korraga välja, et oleks huvitavam lugeda.
Pärast esimest võistlust Raplas mõtlesin tõsiselt vana seina taastamise peale, kuna võrreldes eelmise aastaga oli tagasiminek päris suur. Kuid otsustasin, et proovin enne uue kastiga tööd teha ja vaadata mis sellest välja kukub. Alustasin pordipindala vähendamisega mis andis iga korraga natuke juurde, aga mitte oluliselt, 0,2-0,3 db kaupa. Sain 153,2 ette 48hz'ga.
Järgmisena otsustasin katta esisein vineeriga:

Testisin kohe ära ja see andis minu üllatuseks 1,4dB juurde samal sagedusel.
Järgmine asi, 10mm vineer seest poolt esiseina, et võimalikult palju mahtu säästa, samuti 45kraadine mdf jupp nurka:

Paremat pilti ei saanud kahjuks.
Kui siiamaani olin proovinud sagedusi kuni 59hz, ja märkasin, et pärast 56 hertsi hakkavad numbrid ülespoole minema, siis otsustasin ka 60-80hz pulga peale visata ja kontrollida ka neid sagedusi ja see tasus end ära, 65 hertsiga tuli 155 DB
Aga seal ma ei peatunud, saagisin edasi. Järgmise asjana sai pordile flare tehtud mõlemalt poolt, natuke tõusis ka häälestus sellega seoses ja nüüd oli käes 155,7DB 66 hertsiga.

Edasi veel mõned pisiasjad salongis ja täislaetud akudega tuli 156dB ära

Ja hetke viimane asi, mis sai tehtud, 8mm vasest juhtmepaar igast mähisest poltideni, kokku 16 jooksu:

See väga suurt lisa ei andnud, tulemus suht samasse auku, aga niipalju panin tähele, et eelnevalt mõõtes oli ümbritsev temperatuur umbes 18 kraadi, pärast aga uute juhtmetega 22 kraadi.
Ostetud on ka 180a valeo genekas, aga hetkel on selle paigaldamisega raskusi, kuna Golf kahel on veel kiilrihmaga lisasedmete süsteem ja raskendavaid asjaolusi on rohkem kui üks, näiteks vana geneka rihmaratas on kõvasti korpusest välja toodud, valeo omal aga on just hästi korpuse lähedal, siis veepump näiteks on sama rihma peal jne, aga kuidagi tuleb ta peale saada.