kassu kirjutas:
Oi jummel k3nny, sul ikka toodab kenasti
Me elame aastal 2017 (!!!) - isegi kolmanda maailma riikides pakuvad mobiilside operaatorid vaikselt juba andmesidet (ja ma ei räägi GPRS'ist). Euroopast, Ameerikast ning enamikest Aasia riikidest pole mõtet rääkidagi. Mitte keegi ei saada mingeid pilte BT kaudu, püüa nüüd inimene olla
Piltide jagamiseks on paremaid võimalusi, sotsiaalmeedia jne.
Mitte mingit BT ühendusega pirtsutamist pole.
Eks ikka jah, sotsiaalmeedias pilte saata.
Ma ei räägi mingitest suvalistest selfidest, vaid sellistest, mille puhul kvaliteet ka oluline on. Et see aga säiliks, on vaja otsida juba mingisuguseid upload saidid ja muud jama. Koos kehva interneti leviga ja piiratud andmesidega tänapäevaste failisuuruste juures võib ilma bluetoothita päris jamaks minna. Jah, tegemist on haruldase situatsiooniga, ma ei väidagi et nüüd igapäev kuskil koopas kivi all keegi seda teeb, kuid sellegipoolest.
Tegemist on fakti välja toomisega, ma ei plaaninud üldse arutada selle asja kasutamist praktikas.
Mainisin seda vaid, et tuua järjekordne näide firma poliitikast. Bluetoothi ei kasutata tõesti jah väga andmete vahetamiseks enam, see on loogiline, kuid ikkagi võib tekkida olukordi kus seda teha on vaja. Uuemate iphonede puhul ei oska öelda, kas on piirangud maha võetud või mitte, kuid vanemate põlvkondade puhul (just täpselt see ajastu, kui see bluetoothi kaudu asjade vahetamine populaarne oli) selline saatmine keelatud igastahes oli.