Peetrus kirjutas:
Meeldib sulle nii väga diisel q c4? Vaataks juba c6-te, kered vähemalt paremas korras.
C6 kere pole parem midagi. Olen näinud kuidas ussitavad palju hullemini kui C4. Ja samuti hoolduskulud kallimad kui C4jal.
k3nny kirjutas:
Kummaline jah, et nii kallid on. Ühest küljest hea uudis, sest meil peres üks ootamas müümist varsti. Viimastel andmetel oli roostevaba.
Tee c4 korda või sihi pigem c7 juba. Nonde hinnad ka hetkel kukuvad kolinal. C6 on selline mõttetu vaheetapp juba.
C7 kahjuks osta ei jõua ja ausaltöeldes ega väga ei tahagi. C6ga sama. Lihtsalt pole usku uuema aastaarvuga autodesse veel. C4 on sellessuhtes hea, et öko ja hoolduskulud madalad, isegi peale jõunumbrite suurendamist. Ja C4 kuidagi lihtsalt hingelähedaseks saanud.
Peetrus kirjutas:
Auto hinna hoidmisega ongi käärid. Siis peaks seda autot hoidma kui stock hobikat garaažis ja igapäevaks mingi muu taburet. Romud ei hakka maksma elusees nii palju (va S6+), lähevad enne varuosadeks. Küsimus on, et mille pärast peab just diisel C4 olema, kas hinna hoidmise pärast (mida ront ei hoia) või on mõni muu põhjus.
See on ilmselt maitse asi jah. C6 lihtsalt ei tõmba. C4 seeest aga meeldib. Kõik on kuidagi paigas.
Seda autot olen ehitanud ikkagi endale, mitte müügi eesmärgil ja polnud ka plaan teda müüa...
Igaljuhul, mul on plaanid juba tehtud, mis autost edasi saab, paari kuu pärast kirjutan siis, mis saatus teda ees ootas.

Tänud nii positiivse, neutraalse kui ka negatiivse tagasiside eest.