Tanel kirjutas:
No seda sirka burksi ja uulitsa burgerit ei saa päris võrrelda ka nüüd aga point on muidugi asjal sees.
Kõige hämmastavam on, et isegi saab. Ei tule praegu ette, kas just Uulitsas käinud olen, aga olen küll saanud uhket 7-10€ käsitööburgerit, kus liha on nätske, kukkel veel nätskem, hapukurk vms on kõik läbi vesistanud, ning pool manti hüppab kohe saia vahelt välja. Viimased korrad Siriuses isegi kaine peaga käinud ja no pole midagi ette heita kõhutäiele. Ja kui hind on ka veel 3x odavam, siis võib korraliku ossipikniku teha ja friikatopsid pagassiluugile laduda.
Endale on Balti jaama turult see Baojaam meeldima hakanud. Pmst aurutatud saia vahele laotud täide. Ütlen kohe ära, et kiloste burgerite ja Tommi Kebab friikatega tüüpi einete armastajad sellest kõhtu täis ei saa. Valikus on viis täidet. Kalmaar tundus minu maitse jaoks natuke toores. Vürtsikas krõbekana on umbe hea. Põrsakõht oli minu maitse jaoks natuke pekine, aga maitses ka hästi. Miski baklažaan vms oli vege-sõbra meelest täitsa hea. Parim on aga veisevariant. Istud lauda, tellid. Tüüp võtab imeilusa veiselihatüki, soolab seda, viskab 50kg kaaluva Green Egg grilli sisse. See tuleb sealt grillilt siis perfektse küpsusastmega välja, hakitakse sul nina all kuubikuteks ja segatakse mingi muu mudruga kokku. Kogu aja ila jookseb nagu marutõbisel koeral. Üks väheseid söögielamusi, mille pärast viitsime naisega ekstra linna peale minna. 2 saia maksab 7€.
Pilt:
https://scontent-sea1-1.cdninstagram.co ... MQ%3D%3D.2