Sain lõpuks ühe koolipoisi unistuste auto omale. Tegemist on 98ndal välja veerenud Skyline R34 GT-T mudeliga, millel on RB25DET mootor koos manuaalkastiga.
Muidu on tegemist stock masinaga, kuid välimus on muudetud.
Eks ta maitse asi ole. Mulle nii väga ei meeldi kohati, kuid samas on etem kui täiesti stock.
Seest on üldiselt korralik. A-piilari kattel on näha paari auku, kus ilmselt on varem olnud boosti kell. Kuna need asjad on siin keelatud, on ta eemaldatud. Eemaldatud on ka hulgim igasuguseid tulukesi (põhja all on led ribad millalgi olnud ja esituledes strobo

). Tasapisi hakkan neid juhtmestikke likvideerima, mis sinna originaalis ei käi.
Odomeetri näit : 119 500
Mootori läbisõit sel hetkel : 70 000
Need numbrid pole ilmselt kumbki reaalsuses õige, kuid märgin üles omale.
Positiivsed omadused:
*Recaro istmed
*Stock mootor
*Ekraaniga makk
*Tagurdusandurid
*Tagurduskaamera
*19 tollised veljed tutikate rehvidega
*Terve, puhas salong
*nismo kit.
*katuseluuk mis toimib
*Mingi high performance kütuse pump
Negatiivne/tegemist vajav:
*Tagumised amordid on kergelt õlised ja maanteel annavad tunda vahest
*HiCas ei toimi (4 ratta pööramine). Tundub, et massi juhe katki. Igaks petteks enne ülevaatust ei puutu, äkki lööb tuled särama kellaplokis.
*Erinevad "õhuavad" kerel on üsna kehvasti viimistletud. Kui plaanin auto päriseks jätta omale, võtan ehk miskit ette selles osas.
*Süütelukus mingi jama. Vahepeal ei lähe süüde välja esimese hooga. Sain teise luku kaasa ja vajadusel vahetan ära.
meilleur crédit*see kapott ning antitiib pole päris minu maitse. Tagastange on kah selline... nii ja naa. Kulmud võtan kah ära.
Suures pildis olen väga rahul asjaga.