Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 18:03

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 137  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Politsei ütlemised jms.
PostitusPostitatud: 20.07.2009 15:25 

tanel63 kirjutas:
Mina niisama udukatega pole küll ringi lasknud.ainult siis kui udu väljas oli. pildi tegemise hetkeks lihtsalt panin põlema.

Kuna need udutuled on selle auto kõige väärtuslikum osa, siis on vaja ju neid demonstreerida:) :D :lol :lol

(palun lugeda postitust huumorisoonega)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.07.2009 20:14 
Kasutaja avatar

BLACK-CIVIC kirjutas:
CivicC kirjutas:
siin kreeta saarel tehti mu autole narkokontroll ja kisti natukene lahti ja siis küsisin et kas see on regular check.. siis vastati yes yes, regular..

nagu tule taevas appi :D

Kreetal ja kontroll? Kus kandis seal olid? Kas rendikaga?
Ise seal pikalt elanud ja pole kordagi mingeid seiklusi olnud.

einoh, enda autoga ikka :D

aga eile siis lätis peeti kinni kuna sõitsin OK'lt Bauska linnast läbi.. linna lõppedes aga oli ment bussikas ja siis pidas kinni, ütles et ma sõitsin 60'ga.. aga ma näitsain et mul gps ka et 50'ga sõitsin, et mida ta jahub ..
siis ta läks eemale mõtles natuke ja siis ütles et annaks talle 10 latti.. no mul ei olnud üldse läti sulli kaasas.. kuid küsisin et palju see eesti rahas on, siis ütles et umbes 250 eeki.. läksin autosse, võtsin 125 eeki ja ütlesin et rohkem pole kaasas.. ja siis ta ütles et "Drive safely" ... :D vägev.. lihtsalt läti police on oma kasu peal väljas :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.07.2009 21:32 
Kasutaja avatar

nojah, hõiskasin enne õhtut :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.07.2009 17:05 

kaabakaz kirjutas:
Järgmine kord targemad.
Me vahetasime EUR-e ja panime Riiani nii kiiresti, kui tee ja liiklus kannatasid.

See pilt Läti teede seisukorrast tehtud eelmine neljapäev. :D Üle 90 km/h sellel songermaal ei vajutanud, kuna autost hakkas kahju. Rannajoont pidi minnes asi puhta hull. Vähemalt eelmine aasta oli. Lisaks sellisele kuumaastikule olid sealkandis konkreetsed löökaugud keset maanteed. :err

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.07.2009 18:27 
Kasutaja avatar

Ikla kaudu Riiga minnes pole prakt ühtegi kehva lõikku, kehvaks läheb tee kui Riiast mööda ringteed mööduda üritad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.07.2009 18:49 
Kasutaja avatar

peale ringteed lõuna poole minnes jah siukene tee.. aga no ma ei tea.. see tee on tossike võrreldes poolaga!
Ma sõitsin ise parakau tagasi siukest teekonta: Kreeta-Kreeka-Makedoonia-Serbia-Ungari-Slovakkia-Poola-Leedu-Läti-Eesti ja ainukene koht kus oli tunduvalt sitt tee oli Poola! läti on ikka tossike selle kõrval ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.07.2009 23:03 

Poolakas ehitab kõvasti ja hästi. Jah seal on kehvasid teid, kuna riik ka natuke suur, aga Lätis on olukord ikkagi nõmedam.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.07.2009 05:49 
Kasutaja avatar

Sai just umbes 2 tundi tagasi siniste mehikestega kohtuda. Sõidavad mööda järsku jäävad seisma, me automaatselt liikusime kohe auto kõrvale , lasti siis aken alla ja küsiti "Mis probleem on?" Me ei osanud siis midagi vastata, sest nemad ju jäid keset autoteed seisma mitte meie. Küsiti siis kust tuleme kuhu läheme? Ütlesime rannas käisime vaatasime niisama ringi ja nüüd liigume kodupoole. Uuris siis kas oli rannas ka palju rahvast ja küsis vanust. Ütlesime 15 ja 14. Küsisid siis mida suitsetame ja mida joome? Vastasime et hetkel ei joo ega suitseta midagi, täna täiesti korralikud olnud. Küsiti siis järgi kas varem karistatud ka. Sõber vastas et jäi paarpäeva tagasi purjuspäi vahele ja ma vastasin, et lubadeta autoga sõit, naise võitis muigele ja mehel karbi lahti. Küsiti siis kas lähen veel autoga sõitma? Ütlesin et ei vist ja sooviti head kodu teed. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.07.2009 10:42 
Kasutaja avatar

eile sõbra 4x4 autoga kõrvalistmel seletades rääksisin et näita ka mis masin suudab..panime siis mingist skoda raipest mööda...ja kes tuli eest...härra vilkur..keeras ennast ümber,lubas 6kilo trahvi teha aga onupojapoliitika mätsis kinni:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.07.2009 11:03 
Kasutaja avatar

Ükspäev kohalikus tanklas:
Sõidab hullu hooga Skoda tankla ette, vana tuleb kiirel sammul välja tanklasse, otsib midagi sealt letist, küsib siis müüjalt, et kas seda küpsist (nimi ei meenu) polegi ? Müüja ütleb, et mitte, tüüp läks jooksuga välja ja paaruga Skodaga minema :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.07.2009 16:42 
Kasutaja avatar

kj kirjutas:
Ükspäev kohalikus tanklas:
Sõidab hullu hooga Skoda tankla ette, vana tuleb kiirel sammul välja tanklasse, otsib midagi sealt letist, küsib siis müüjalt, et kas seda küpsist (nimi ei meenu) polegi ? Müüja ütleb, et mitte, tüüp läks jooksuga välja ja paaruga Skodaga minema :lol

Sõõrikutelt vist küpsistele üle läinud? :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.07.2009 19:14 

kaabakaz kirjutas:
Üleeelmine nädalavahetus oli piirilt Riiga igatahes mingi teine tee :lol

Me alustasime Viljandist ja Lilli kaudu läksime üle piiri, sealt edasi Riiani suuremaltjaolt selline tee on. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.08.2009 16:37 
Kasutaja avatar

Eile Rosco maja kandis, mustamäel, läksin sõbrale järgi, olin ma siis õue-alal ja tegin vasakpöörde ilma suunata ja siis mingi aja pärast vaatan mingi vend tuigerdab teel, no selge, jätkasin sõitu ja lähemale jõudes vaatasin.. onu politsei.. suunas mind ilusti tee äärde ja rääkis, et kõik on igati tore, et lipp ja muuskika ja värkki, aga pöördeid tehes tuleks ikka suunda näidata ja õue-alal on kiirusepiirang veel 20km/h. Õnneks muud midagi ei teinud ja vahtralehtede puudumise kohta ka midagi ei öelnud, vabandasin ilusti, suund sisse ja sõit jätkus 20km/h kuni õue-ala lõpuni :D

Viimati muutis saarlane, 06.08.2009 16:14, muudetud 1 kord kokku.
vähem möla!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2009 19:33 
Kasutaja avatar

....kunagi vedasin saiakesi mersedes-bens vitoga(viljandis) ja hetkel kiire kah kuna firma tegeles gateringiga ja parasjagu Jaagup Kreemi pulm ees. Hakaasin männimäe statoili juurde keerema aga kuna liiklus oli nii tihe suutsin vaevu leida augu et välja keerata kiirendasin seal 70 teine käik hakkas lõppema ja siis järsku sau ees!
Ment tuli auto juurde ja.....!
M"dokud palun"
mna"palun"
M"(vaatas turvavööd)... Lõikame ära selle soolika ja saadame Aafrikasse näljastele neegritele ve? :D
mina"ei-ei ole vist vaja "
M"volitus on?"
mina "ei ole,tööauto ju"
M"tulge meie autosse!"

Läxin sinna ment vaatab ,mind pealaest jalatallani yle ja hakkab lugema
VOLITUS,Kiiruse yletamine ,turvavöö on kasutu!Teeme kiirmenetluse 3000.- Teine ment läx minema siis see kes autos oli see ytles "tead ma olen kah inimene ja minu reeded on kah reeded mis tähendab et ma ei viitsi paberitööd teha ja yldiselt kao nyyd Per(piip)e :D
JA OI NEID LUGUSI OLEX VEEL...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2009 01:17 
Kasutaja avatar

firma poolt antavale tööautole ka siis volitust vaja ? ütleme et on auto ja siis 16 erinevat inimest sõidavad aegajalt järjepidevalt

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 137  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis