Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 12.05.2025 15:38

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 142 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Naised auto omanikena
PostitusPostitatud: 17.01.2009 02:42 
Kasutaja avatar

Enamustel siin naistest ikka päris imelik arusaam, mingi alaväärsus kompleks või midagi :?
oleks imelik minumeelest ka, kui naine autodest kõike teaks ja teha oskaks. meeldiks see teile rohkem, kui naine teist sel alal targem oleks? usun, et mitte :lol
sõiduoskuste kohapealt ütleks, et halbu ja häid autojuhte on nii naiste kui ka meeste seas. pigem on naised just ettevaatlikumad ja rahulikumad (neil puudub selleviisiline adrealiini puudus või midagi :D )
Ja pealegi igal naisautojuhil on mees tuttavaid, kes neid aitavad sel alal. Haruldne juhus, kui selliseid pole, peab ika peletis olema siis :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2009 06:14 
Kasutaja avatar

Mu sõbranna missilaura ei jahunud ükskord ntx välja et miks kuradi pärast ta ema auto edasi ei liigu.
Aga sellepärast et aut. kast oli spordi peal ja väljas oli vihmane :D (autoks Passat 2.0 FSI)

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Tuunitud autode kuulutused. Loe 1. posti!
PostitusPostitatud: 17.01.2009 09:23 
Kasutaja avatar

minu elukaaslane siis erand...

- sõidavad pidevalt äärekivisse-pole veel juhtunud
- tagurdavad pidevalt äärekivisse-korra on juhtunud, et tagurdas pimedas puuse :lol
- ei väldi ÜHTEGI auku-püüab auke vältida kohe niipalju, et vahest ajab kõrval istudes see vingerdamine närvi...
- "pesevad" autot liivast puhtaks niiske rätikuga hõõrudes-käib pesulas umbes 3 korda nädalas ja peedistab pesijat veetilkade pärast, mis pole ära kuivatatud.
- armatuuris hoiatuslambi süttides ei tee väljagi (auto ju liigub)-siiamaani on alati teada andnud...
- hooldust ei tee (auto ju liigub).-teab paremini,kui mina, kuna vaja õli vms vahetada
- mõtlevad hooldusele vaid siis, kui auto enam ei liigu-...
- ei märka ühtegi leket auto all-pole lekkeid veel olnud
- löövad parkaltes uksi vastu teisi autosi/seina-välistatud, pigem vaatab auto juurde minnes, ega keegi tema autole pole miskit teinud...
- sõidavad veermiku "lõpuni" (midagi vist kolises jah...)-iga väike nagin või kolin tehakse kohe teatavaks...enamasti pole paanikaks põhjust...
-lisaks veel teab täpselt mitu kriimu autol on ja nõuab keskmiselt korra kuus nende eemeldamist poleerimisega...ja dai pohh, kui keegi istub autoosse nii, et jalgu enne ära ei klopi :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2009 10:19 

keremeister, su naine on ju lausa autolesbi :wink:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2009 11:12 
Kasutaja avatar

See hoolduse teema on endale ka tuttav. Aasta-paar tagasi helistab sõbranna, et "kuule, sina tead neid autoasju" - et tal autol "juhtus midagi" ja nüüd Veho tahab umbes 40k saada remondi eest, et seda on ju hirmus palju. Auto oli Xsara, ostis ta selle mingi aasta vana ja ~30k sõitnuna.

Uurin siis edasi, selgub, et hammasrihm lendas - sealt edasi juba klapid pähe ja kogu rõõm. Autol läbisõitu mingi 130k. Uurin Vehost, sellel mootoril rihmavälp 100k. Küsin sõbrannalt, et kas 100k hoolduses rihm ikka vahetati.

"Mis hooldus? :uhoh"
"Noh, regulaarne hooldus kus sul õli ja filtrid ja muud asjad ära vahetatakse."
"Kas ma pean autoga remondis käima kui tal midagi viga ei ole?"

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2009 11:54 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Automaadiga endalgi kord selline meelte segadus ,et miks ei liiigu aga oli kogemata neutraalis.sai uuritud jne ja lõpuks langes kivi südamelt avastades käigu reziimi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2009 12:10 

et siis kui naine hoolitseb auto eest on jama?
ja kui ei hoolitse siis on ka jama jah?

Viimati muutis trinity, 17.01.2009 12:17, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2009 12:11 
Kasutaja avatar

ilm kirjutas:
keremeister, su naine on ju lausa autolesbi :wink:

naiste ajuehitus ilmselt jõuab paremini keskenduda detailidele(N:naiste poolt pestud nõud on puhtamad, kui meeste poolt pestud)
...ta muidugi sõidab ka palju(ja jube hästi,tuleb nentida) ja tal on palju vaba aega samuti...loomulikult pole mul selle vastu midagi, et tema auto rohkem tegelemist nõuab-vähemalt võib pikale otsale minnes kindel olla, et teepeale jäämise tõenäosus on väga väike...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2009 15:10 

sõber töötab autoabis..ja oli üksnaisterahvas kutsund tsirka 20 kilti eemale teda appi...selgus naisterahva sõnade järgi et võti ei keera:D sõber istus autosse paar korda nõksutas rooliga ja keeras käima-..arve 480 eeku see autoomanik oli suht ähmi täis läind :lol

mkb kirjutas:
Ostis mul ema omale 2006. aastal VW Golf 3-e.
---ja mul memm ostis 2013a vw golf 1 :help :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2009 15:25 
Kasutaja avatar

Krt see ikka natuke suhteline jutt, et naised lõhuvad..
Tean naisterahvaid, kes iga pisema kolinaga meeste poole või töökoja poole pöörduvad.
Pisemaid aukegi vältida proovivad, samas seal kõrval tuleb teine hooga igast august läbi, nii, et sillad juba paar viimast kuud ehkupeale all püsivad :lol Sama ka meestega (Muidugi oluliselt vähem) .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2009 15:27 

zanii kirjutas:
Enamustel siin naistest ikka päris imelik arusaam, mingi alaväärsus kompleks või midagi :?
oleks imelik minumeelest ka, kui naine autodest kõike teaks ja teha oskaks. meeldiks see teile rohkem, kui naine teist sel alal targem oleks? usun, et mitte :lol

Mind ei häiri üldse, kui neiu ei tea autodest midagi ning ka siis kui teab must rohkem. SAmas kui sõita kaks kuud punane tuli armatuuris ringi ning, siis järsku avastada, et auto kolina saatel seisma jääb- vot see on imelik, kas poleks loogiline kellegilt küsida, mis see punane tuli tähendab ? Kogu aeg on armatuur tühi ja järsku hakkab mingi õlikannuga punane tuli põlema, kas ei tundu imelik ? Vähemalt nii imelik, et kellegilt nõu küsida?

Ehk küsitakse ka kusagilt delfi foorumist ning saadakse vastus: sõida kuni saad or smt :D

Aga jah kes naiste loogikast aru ennem saanud? Põhiline, et puusad töötaksid ning toit oleks laual, nagu vana töökaaslane ütles :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2009 15:30 

golf kirjutas:
mkb kirjutas:
Ostis mul ema omale 2006. aastal VW Golf 3-e.
---ja mul memm ostis 2013a vw golf 1 :help :lol

kui sa lugemisega hakkama saaks, siis sa loeks välja, et ta ema ostis 3 aastat tagasi golf kolme

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2009 16:54 

Oleneb naisest :twisted: :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2009 19:45 

Rutsik, su õde kõlab kangesti minu eksi moodi :P
Sa oled pärit Vastseliinast?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2009 21:34 
Kasutaja avatar

Mul tädil on juba aastaid olnud Hyundai Lantra ja ütleme nii, et hetkel on see auto kehvemas seisukorras, kui ta selle sai. Sidur on mineku ääre peal(pidev sidurilibistamine, ketas on kõver, minusuguse sõidustiiliga autol juba sidur libiseb), mootoris tiks sees. Ja peale selle sõita ka veel ei oska, kuigi load juba pea 10.aastat käes- libistab sidurit, pea igakäiguga, vahib üle õlakoguaeg käigukangi, ja uimerdab. Ühesõnaga ma juba aastaid mõtlen, kaua see auto veel kestab. Samas ta sõidab ka aastas kuskil 13000km.

Kuigi üldjuhul, niipalju kui mina olen näinud, siiski naised hoolivad autodest, osad isegi tahavad aina rohkem teada, mismoodi mingi detail töötab auto juures jne. Et on olemas ka naisi, kes autodest hoolivad.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 142 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis