Siin siis hunnik tihendeid, millest nii mõnigi oma tee kapoti alla leidis täna.

Paar pilti lammutamisest.

Turbovärk võiks selline tulla, põhimõtteliselt keera külge ja anna lappi. Pean algul sellised vidinad kuskilt otsima, väljalasketoru esimene lüli tahab siis ka tegemist natuke.

Siin on soovitud pilt filtrilahendusest. Pann oli siis teatavasti ebatihe ja viskasin sahvrisse. Kollektorisuu ümber panin termoteipi, et see koonust sulama ei paneks ja toimib laitmatult siiani. Asukoht on hea selles mõttes, et filtripõhi ja kollektorid ei lase veel eriti üles pritsida ja õhk jõuab kiiresti mootorisse. Halb selles mõttes, et see õhk võib päris soojaks minna ja võimalik võimsuselisa kaob mootori soojenemisega. Lahenduseks üritan koonuse ümber panna alumiiniumist karbikese, mille küljest läheks otsast lamenev toru radiaatorivõre taha, täpselt nagu X5'l.
Õlituulutuse panin sinna, kus muidu roolivõimendi vaakumvooliku koht on. Tulemuseks vähenes mootori vibratsioon ja müratase peaaegu olematuni. Pidurivõimendi pole algusest peale toiminud, ühendasin vooliku lahti.
Lisaks sorteerisin nii mõnegi ebavajaliku juhtme kapoti alt välja ja teipi kasutasin ohtralt (rahvatarkuse järgi annab teibituuning just nii palju kilovatte, kui on auto koguvõimsus jagatud omaniku vanusega).
Esmase hoolduse tulemustega vägagi rahul, tööd jätkuvad peagi.
Umx kirjutas:
analyzethis kirjutas:
miks ma arvan,et sellest "projektist" midagi välja ei tule ja mädanema jääb

Noor24 kirjutas:
Bemm on nii kaua hoolduses, et selleks vaja kohe uus auto osta

? Ega rikkus siis häbiasi ei ole..
Ja mis turboprojekt räägi asjast lähemalt siis juba.
sitaks rikas peab muidugi olema et endale vana sierra p*rse alla soetada

Teeme siis nii, et järgmiseks kirjutab omanik ise siia, mida ta projekti õnnestumise nimel teinud on.
Ei ta mädanema jää, liiga korralik isend tehniliselt.
Sierra omamine ei näita tõesti kellegi rikkust, pigem selle seisukord. Eelmine omanik vist vajas müügist tulevat raha hädasti, seda näitas nii mõnigi lahendus remontimisel. Mul hea meel, kui ma ainus pole, kes oma soovi täidetud saab.
Pole esialgu vaja mind projekti poolelijätmises süüdistada, Roomat ei ehitatud ka ühe päevaga ja töö kõrvalt pole sugugi lihtne detaile taga otsida