Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 18:34

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 947 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 64  Järgmine

Oled suitsumees?
Jah 44%  44%  [ 670 ]
Ei 43%  43%  [ 658 ]
Vahest harva 13%  13%  [ 198 ]
Hääli kokku : 1526
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Suitsetamine
PostitusPostitatud: 24.11.2009 12:27 
Moderator

Kõik need failid, mis programmi EXE failiga endaga kaasas on peavad olema programmiga samas kasutas. Kõik need readme.txt jne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.11.2009 14:26 
Kasutaja avatar

.Markus. kirjutas:
Enda kogemusega ütlen veelkord, et ei ole vaja muud, kui tahtejõudu ja kõik ning kui sul seda piisavalt on, saad hakkama. Juhtub midagi, kui ei saa suitsu? Ei juhtu. Pole juba 4+ aastat teinud. Mitte miski ei sunni suitsu kätte võtma, kui tahtejõudu on. Tuleb osata öelda EI ja kui seda suudad on korras.

sellist tahtejõudu on maksimum 5 protsendil kogu elanikkonnast(või siis suitsumeestest). Oma juhtimiskeskusega tuleb tihedamini suhelda, see aitab. Ei tea, kas olen kuskil eespool maininud juba, a kes mõistab inglise keeles lugeda (tegelt raamat ka eesti keeles olemas, a ise pole leidnud/otsinud): Allen Carr "The Easy Way to Stop Smoking", mind aitas. Tean umbes 10-t inimest keda veel aitas.
edit: http://www.allencarr.ee selline netileht isegi olemas. Edu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.11.2009 14:58 
Kasutaja avatar

ma ei saa alla laadida isegi seda millegipärast

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.11.2009 17:31 
Kasutaja avatar

Täna on neljas päev ilma suitsuta. Vaatab kas seekord tuleb rohkem kui pool aastat täis.
Võin väita, et kuna nüüd tunnen paremini toidumaitset, siis kodus süües tuleb tahtmine uuesti suitsetama hakata :)

Heast küljest enam ei ei ole hommikuti sellist maitset suus, nagu päkapikk oleks suhu s*ttunud.
Jõuab ka rohkem.

Maha üritan jätta siis ilma abivahenditeta.

Kaspar

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.11.2009 00:05 

Sphinks kirjutas:
Täna on neljas päev ilma suitsuta. Vaatab kas seekord tuleb rohkem kui pool aastat täis.
Võin väita, et kuna nüüd tunnen paremini toidumaitset, siis kodus süües tuleb tahtmine uuesti suitsetama hakata :)

Heast küljest enam ei ei ole hommikuti sellist maitset suus, nagu päkapikk oleks suhu s*ttunud.
Jõuab ka rohkem.

Maha üritan jätta siis ilma abivahenditeta.

Kaspar

Minul läheb täna 6-s päev ilma suitsuta.
Samamoodi üritan ilma abivahenditeta loobuda. Vahest ikka tuleb hull tahtmine suitsu teha, kuid tass kanget kohvi on minul leevendanud seda nälga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.11.2009 01:00 
Kasutaja avatar

Kohvi mõjub mulle vastupidiselt, kohe tahaks tobipulga haarata ...
Siin üksvahe ei teinud ka vist 16 päeva suitsu, ainuke nälg oli hommikul, peale söömist ja kohvijoomist...muul ajal polnud hullu ... Tegelt, eks see NÄLG ole ka mõtlemises/harjumuses kinni ju, muud midagi.... Nüüd mõtlen jälle, et võiks ainult pidude ajal teha... vahest tavapäevadel hakkab vastu lihtsalt juba ..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.11.2009 17:04 
Kasutaja avatar

kj kirjutas:
Kohvi mõjub mulle vastupidiselt, kohe tahaks tobipulga haarata ...
Siin üksvahe ei teinud ka vist 16 päeva suitsu, ainuke nälg oli hommikul, peale söömist ja kohvijoomist...muul ajal polnud hullu ... Tegelt, eks see NÄLG ole ka mõtlemises/harjumuses kinni ju, muud midagi.... Nüüd mõtlen jälle, et võiks ainult pidude ajal teha... vahest tavapäevadel hakkab vastu lihtsalt juba ..

pidude ajal, ja siis peale pidu hommikul, siis iga päev. See pole lõpetamine/maha jätmine vaid iseenese mõttetu piiramine/piinamine.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.11.2009 17:24 
Kasutaja avatar

Renegade kirjutas:
kj kirjutas:
......

pidude ajal, ja siis peale pidu hommikul, siis iga päev. See pole lõpetamine/maha jätmine vaid iseenese mõttetu piiramine/piinamine.

Äkki see piiramine polegi nii mõttetu. Ma olen viimase nädala jooksul päevas ühe suitsu teinud. Tunne on küll kuidagi parem. Enne tirisin pea 20 tükki päevas. Võimalik, et mingi aja pärast suudan/tahan päriselt loobuda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.11.2009 21:50 
Kasutaja avatar

hardstyler kirjutas:
Renegade kirjutas:
kj kirjutas:
......

Äkki see piiramine polegi nii mõttetu. Ma olen viimase nädala jooksul päevas ühe suitsu teinud. Tunne on küll kuidagi parem. Enne tirisin pea 20 tükki päevas. Võimalik, et mingi aja pärast suudan/tahan päriselt loobuda.

Sellest, miks nii ei tasu teha on kaa kirjas raamatus, mida eespool soovitasin. Soovitan soojalt see raamat leida;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2009 00:44 
Kasutaja avatar

Pole kunagi tahtnud mahajätmist proovima hakata, isegi kui ma olen sellele mõelnud, kuid nüüd käis miski kõlks läbi. Praeguseks ajaks olen 2 päeva puhas olnud, olek on ebameeldiv ja jubedalt ajab sööma. Kui oleks välgumihkel ja pakk taskus, siis alateadvuslikult süütaks ilmselt sigareti. Hästi palju käib pilte silme ees, kus teed suitsu ja naudid seda ja just nendest kõige meeldivamatest suitsetamise hetkedest.
Püsivalt suitsetanud 9 aastat ja viimased 5 aastat paki raudselt päevas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2009 12:37 

Enda kogemusest, 9 aastat suitsetanud, vahelduva eduga pool pakki päevas kuni pakk päevas, pidude jooksul raudselt rohkem. Ma üks hetk enam ei tahtnud iga poole tunni tagant jälle suitsu minna tegema, lihtsalt suitsetamise pärast. Tegin siis kui ise tahtsin ja järjest harvemaks see muutus, alguses töö juures tegin iga tunni tagant siis lõpuks tegin maksimaalselt 2 suitsu päevas, praeguseks hetkeks ei ole ca nädal aega suitsetanud üldse. Kuigi pärast 9 aastast tirimist on isu ja peaaegu oleks paar korda "orki" langenud, kuid siis säästis kaine meel, et ma pean mingit muud tegevust tegema hakkama. Pärast suitsetamist tekkis alati selline sitt tunne, pea oli uimane ja kõik riided haisesid, lõpuks hakkas nii vastu, et suutsin tavaliselt ainult pool suitsu teha. Teised kutsusid seda RAISKAMISEKS. Mina nägin selles võimalust loobuda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.11.2009 20:45 
Kasutaja avatar

Vahepeal olin ilma tubakata jah, suutsin olla küll, aga nüüd suitsen nagu korsten jälle...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.11.2009 21:20 
Kasutaja avatar

Olen suitsu teind umbes 4 aastat. Ei ole plaanis maha jätta ja neile kellele ei meeldi suitsedamine ütlen ma ühte et mulle ei meeldi näiteks kohvi lõhn ja purjus inimesed(mitte kõik ja väljaarvatud kui ise purjus olen)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.11.2009 13:49 
Kasutaja avatar

Olen ka vahelduva eduga edukas suitsetaja u 6-7 aastat. Rekord ilma suitsetamata on vist 9 kuud.
Praeguseks pole suitsu tõmmanud kuu aega. Ei tunne puududst. Maha jätsin laksust ja ilma kõrvalise abita.
Kui suitsuisu tekkis esimestel päevadel, siis tuletasin seda krdi p*samaitset meelde, mis pärast suus on :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.11.2009 14:19 
Eliit

Jätaks hea meelega maha aga töö on jälle selline, et vahepeal on 5minutilist puhke ja kogumispausi vaja. Samas koju jõudes ei tee pm üldse, va peale sööki. Kontoritöölisena vist suudaks maha jätta küll, aga autoremondi alal või autojuhina ei suudaks seda vist iial.

Positiivne on see, et autol ei käi hetkel aknad lahti ning seetõttu ei suitseta enam autos - pole vastikut haisu. Teine asi see, et piirasin pakilt päevas poolele pakile. Kokkuhoid on 50% - 1500eek kuus vs 750eek kuus. Piirasin puhtalt sellega, et määrasin kindlad kellaajad millal suitsu teen. Teiseks üritan suitsupakki "maha unustada" kas koju, autosse või kuhugi mujale.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 947 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 64  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis