ei saa aru, miks Jaguari pole nimekirjas

? Britaania kuningas sõidab Jaguariga (Daimleriga, aga same shit

)
see konkreetne näeb välja rondukas, kuid, võib sarnast vaadata Saksas
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.htmlvaruosade hinnad on müfoloogia, nendest ajavad juttu need, kes pole jagupides isegi istunud, ise omanud 3 jaguari

mis puudub Lexus LS400, siis ise präegu uurin seda mudelid, kui UCF20-II see siis aastast 1997 ja kuni 2000.
varuosad suht odavad, veermiku osad odavamad kui GS300-l! Ainuke miinus minu jaoks on rihmajaotus süsteem mootoris, rihma tuleb vahetada iga 85000 km pärast, ja kui osta, siis vaadata, et autol oleks tavaline vedrustus, mitte tellitav õhuvedrustus, sest amordide hinnad on päris kirved, samas olemas Conversion Kit, mis maksab vaid 7000 eeki, ja peavalu kadunud

(kahju, et Lancia Thesisel pole Converstion Kiti nende Skyhook asemele, muidu Lancia Thesis oleks präegu number 1 minu järgmise auto valikus, kuid selle asemel nüüd Lexus LS400 UCF20-II), samas ma ikka fännan Jaguarist! Aga nt, see mitsu mis mul präegu on näitas seda, et japsid kestavad paremini, kui sakslased, britid, itaalakad ja usakad (mul oli olemas ka GMC Safari 2000v.l.a)... Mitsul ls on 275 000 km ja ainult õli vahetus (iga 15k km pärast ja kogulugu

)