Vahetasin siis selle tilliga autod. Tema käest saadud autol puudus passi A-pool, lubas selle paari päeva jooksul mulle koju tuua.
Vahetus toimus:17-19.veebruar.
PS-id, mis siis saanud
"noname" Kalver Jaasmakäest.
25.02.2010a.Jah, sain ta kätte ja kolmapäev v neljapäev pidi ära saatma. siis toon otse sinule, a ja ostumüügi lepingu saadab ka, endapoolse.
02.03.2010a.Hei, ole hea saada mulle oma kodu aadress kuhu sulle ostumüügi leping ja auto dokid saada.
Tulevad sulle need siis postiga.
06.03.2010a.Dokid on posti pandud tartust, peaks tulema homme v ülehomme.
13.03.2010a.taga ei pea mind ajama, ma pole kuskile kadunudki, olin tööasjus eestist eemal mõned päevad ja juba on paanika ja poleemika, kus ma olen ja miks mind pole.
Igatahes, mis ma öelda tahtsin, jah, just helistasin üle, kiri sai temapoolt pandud postkasti hiljem, ehk siis Eile alles , tõesti, sellega ei arvestanud ka ise, et ta võib selline uim olla, ning seega esmaspäeval peaks see olema sinu käes? ma usun?
Numbreid ja nimesid pole elusees jaganud kolmandatele isikutele ja ei hakka jagama ka.
Sina suhtled minuga, mina suhtlen temaga.
kõike paremat, ning esmaspäeval õhtul saan vb netitaha, siis vaatan, mis sa saatnud oled mulle (ehk siis saada kas käes dokid v mitte.) .
17.03.2010a.eh, esiteks ei leia sa mind ei kiisalt praegu ega ka mitte tedrest. Tagatipuks, on tedre hoopistükis vale tänavki, ning kiisal pole minujuures käinud kindlasti mitte ükski inimene, keda sa võiksid vähemal määralgi teada, niiet, pole mõtet tühja infoga kelkida

Samuti ei karda ma sinuga kokkusaamist, võime selle igal võimalikul ajal kokku leppida, kui tallinnas peaksin olema.
Ning samuti ei olnud mina otsene lammas, kelletaga asi seisis, olen samuti päris palju oma ajast kulutanud nende dokkide sinule toimetamisega, ning täna tahtsin sulle helistada, kuid numbrit polnud võtta.
Igatahes, tuttav sai tartus selle selliga kokku, võttis dokid ära ning pani postiga täna teele sulle tartu mnt aadressile. Tahtsime küll panna bussipeale, et oleks täna saanud, kuid mul poleks olnud võimalik kuidagi järgi neile minna.
Helista mulle, kuid saad kätte dokid, loodan et juba homme, tõsimeeli, äärmisel juhul ülehomme.
Minu numbrit sul ka vist ei ole, seega 52 555 98
Juhul kui ei vasta, siis ei ole mõtet 10x järgi helistada, järelikult ei kuule tööl telefoni, aga helistan sulle kohe tagasi, kui näen vastamatta kõne.
Samuti, seda numbrit sooviks, et ei hakka sa kuskil avalikes kohtades jagama vms, ning saame selle nõmeda olukorra siiski viisakalt lõpetada ära.
Kõike paremat, Kalver.
20.03.2010a.no fuck ma ütlen, ei viitsi kedagi kottida, aga praegu asi minutaga ei ole, aga ikka olen mina see paha.
uurin kaugel dokid on omadega, igatahes nii nagu öeldi, pandi need..(vist üleeile, millal me sulle ka kirjutasin) postkasti ..või mis need on, kus postiljon ära viib jne.
Aga kaua võib tartust kiri tulla? mul pole nendest postide teemast halli aimugi. Kas tõesti võib see sedasi venida et alles esmaspäeval on sinujuures? :S
Helistas mingi number jah mulle, ei saanud vastata, siis helistasin tagasi ja ei võetud minu kõne enam vastu ja siis õhtul olin jälle hõivatud, ning ei olnud enam telefoniga üldse mitte kooski.
24.03.2010a.Tra mis ei ole, lubati teele panna, öeldi juba ammu, et ON TEELE pandud..fuck, mul ka tra närv punane juba selle sita pärast, mul muudki teha kui mingite jobikate käest dokke taga ajada.
Homme päeval millalgi helistan sulle, uurin mis kepp nendega on kui vaba aja leian
KÕNEDELE SEE TOTU ENAM EI VASTA, SAMA KA PS-ga.
Plaanis siis see tatikas kätte saada, olemas mul aadressid ja veel igasugu infot.
KÕIK kellel on selle "noname" suhtes mingeid pretensioone-pange mulle PS.