Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 20:53

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 947 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 64  Järgmine

Oled suitsumees?
Jah 44%  44%  [ 670 ]
Ei 43%  43%  [ 658 ]
Vahest harva 13%  13%  [ 198 ]
Hääli kokku : 1526
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Suitsetamine
PostitusPostitatud: 09.12.2009 02:52 
Kasutaja avatar

Hetkel miski paramounti jama.. mingi 36 eeki vist maksis lõunakeskuse superalkost.. selverist sai ka seda, aga otsin nagu kirsitubakat taga.. see peaks olema veidi kallim. Ja parem. Kui ma ei eksi siis kunagi sai harvesti tubakat tõmmatud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.12.2009 02:58 
Kasutaja avatar

confu kirjutas:
Hetkel miski paramounti jama.. mingi 36 eeki vist maksis lõunakeskuse superalkost.. selverist sai ka seda, aga otsin nagu kirsitubakat taga.. see peaks olema veidi kallim. Ja parem. Kui ma ei eksi siis kunagi sai harvesti tubakat tõmmatud.

Mis kaalus pakendid teil müügis sellise hinnaga ?
Ja mis krdi kirsi, ploomi ja vaarika jama te ajate, tõmba siis juba vaarika oksi mees :D
Tähendab pole veel raske maha jätta, st sa pole õige suitsumees, kui mingeid ürte näost sisse kimud :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.12.2009 03:03 
Kasutaja avatar

ViktorT kirjutas:
confu kirjutas:

Mis kaalus pakendid teil müügis sellise hinnaga ?
Ja mis krdi kirsi, ploomi ja vaarika jama te ajate, tõmba siis juba vaarika oksi mees :D
Tähendab pole veel raske maha jätta, st sa pole õige suitsumees, kui mingeid ürte näost sisse kimud :D

30g
Kirsi on hea ja noh suitsu teinud mingi 10 aastat. Vist pole jah veel õige suitsumees :D
See, et tahan midagi maitselist, ei tähenda kohe, et pole õige suitsu mees :D
Kus on nagu loogika?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.12.2009 03:09 
Kasutaja avatar

confu kirjutas:
See, et tahan midagi maitselist, ei tähenda kohe, et pole õige suitsu mees :D
Kus on nagu loogika?

Samas, kus pepuvennad joovad ainult banaanimaitselst õlut :D

2 euri 30g eest on ODAV !
Meil 12g ja 4.3 euri ...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.12.2009 03:24 

Banaanimaitseline õlu on olemas ??? :shock: Tahaaaaan

Ma tahaks mingit klõpsu, et oleks põhjust maha jätta. Praegu ei ole kohe üldse seda, no suitsetamine on mul hetkel next best thing peale oma koera ja lumekrabi :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.12.2009 03:28 
Kasutaja avatar

Z!ssu kirjutas:
Banaanimaitseline õlu on olemas ??? :shock: Tahaaaaan

Ma tahaks mingit klõpsu, et oleks põhjust maha jätta. Praegu ei ole kohe üldse seda, no suitsetamine on mul hetkel next best thing peale oma koera ja lumekrabi :D

Banaanidest tehakse ka õlut, mitte et selle jäljendusi ja maitselis veel ;)

Commercial brands include:

* Wells Banana Bread Beer
* Mongozo Banana Beer[1]
* Raha
http://en.wikipedia.org/wiki/Banana_beer

Ise kui kauaaegne suitsetaja ... mul on selleks hea vana põhjus:

Nagu vanad indiaanlasedki, nii ka mina, suitsetan halbu vaime eemale :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.12.2009 10:44 
Kasutaja avatar

See Paramounti kraam on nii jube, et kui ma seda peaks iga päev tõmbama, ja muud suitsu poleks, peaksin maha jätma :D
Aga tuleb odavam küll, peaks ise ka plaani võtma..
edit: Mulle tundub, et mida kauem oled suitsetaja olnud, seda savim on sulle suitsu maitse, need kes ikka kaua kimunud, ei tee Rumbal, ja Marlborol vahet...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.12.2009 12:03 
Kasutaja avatar

kj kirjutas:
See Paramounti kraam on nii jube, et kui ma seda peaks iga päev tõmbama, ja muud suitsu poleks, peaksin maha jätma :D
Aga tuleb odavam küll, peaks ise ka plaani võtma..
edit: Mulle tundub, et mida kauem oled suitsetaja olnud, seda savim on sulle suitsu maitse, need kes ikka kaua kimunud, ei tee Rumbal, ja Marlborol vahet...

Regalia, Feenoks jne. Korraliku tubakat saab igast alkoholi poest. Ise tegin pikalt Choise tubakat. Alates kirsist arbuusini. Kõik maitsed saadaval. Nikotiini surtsu saab neist kätte küll aga see magus keemia mekk viskab lõpuks üle. Viimasel ajal olen soomest L&Mi tubakat ostnud. Täitsa normaalne tundub.
See paramonti tubakas on tõeline saast aga kui tõsine sõltlane oled, käib küll. Kindlasti jäta ostmata need suitsumasinad. Näppude vahel saad palju kiiremini ja see hülsipaber on vastik paks kah. Paberi maitse käib tubaka omast üle...

Edu suitsetamisel! :)

EDIT: Pakk choise maksab 48-60eeki ja tubakat on seal tervelt 40 grammi. Väga mõnus on näppude vahel keerata. :)
Hind võib olla muutunud. Viimati ostsin u. kuu aega tagasi. Hetkel ei suitseta.

Viimati muutis hardstyler, 09.12.2009 18:16, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.12.2009 13:43 
Kasutaja avatar

Ega ta hea ei ole, aga mul endal praegu selline loogika, et mida sitem seda vähem ma tahan mis on hea. Mida odavam seda rohkem mulle jääb, mis on väga hea. Kui ta on sitt ja odav siis on nagu savi ka ja kui ei taha äkki üks päev viskan lihtsalt minema ja panen nätsu hoopis suhu. Aga ma ei salli nätsu närimist. Miski 5min maks ja kopp ees.

Peaks naisele vihjama mida jõuludeks vaja :P
http://nodi.ee/kohiv-tuhatoos-p436.html

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.06.2010 07:33 
Kasutaja avatar

420 SEL kirjutas:
keegiveel kirjutas:
Eile jätsin, vist, suitsetamise maha :?
Ärkasin täna kella 6 ajal ja siiamaani pole ka esimese suitsu isu olnud, mis tavaliselt on hommikukohvi kõrval "kohustuslikud" (mitmeid kordi). Praegu üle 4h kohvi lürpiud ja isu pole... Kohvil on küll teine maitse...

See 300.- eegune "ravi" vist mõjubki... :rokib

Tahad sellest lähemalt rääkida? Kus ja mis? Kui kaua konitanud oled ja palju päevas läks?
25 aastat plärutanud (ca 1,5-2 pakki päevas) ja tõsiselt kopp ees, kuid iseloomu ja/või tahtejõudu pole maha jätmiseks :uhoh
Äkki nõelad aitavad tõesti kaasa...

Heigo kirjutas:
420 SEL kirjutas:
keegiveel kirjutas:
Eile jätsin, vist, suitsetamise maha :?
Ärkasin täna kella 6 ajal ja siiamaani pole ka esimese suitsu isu olnud, mis tavaliselt on hommikukohvi kõrval "kohustuslikud" (mitmeid kordi). Praegu üle 4h kohvi lürpiud ja isu pole... Kohvil on küll teine maitse...

See 300.- eegune "ravi" vist mõjubki... :rokib

Tahad sellest lähemalt rääkida? Kus ja mis? Kui kaua konitanud oled ja palju päevas läks?
25 aastat plärutanud (ca 1,5-2 pakki päevas) ja tõsiselt kopp ees, kuid iseloomu ja/või tahtejõudu pole maha jätmiseks :uhoh
Äkki nõelad aitavad tõesti kaasa...

Jätkaks õige seda siin teemas:
viewtopic.php?f=3&t=9621&hilit=suitsetamise&start=315

Hakkas ennastki jubedalt huvitama. Endal sama mure. Üle 10 aasta konitanud ja no ei tule see klassikaline mahajätmine välja...

Kuna huvilisi on siin palju tekkinud, siis seletan asja lahti:

Gonsori 21 (uues raadiomajas) kabinetis number 716 tegutseb Dr. Mihkel Veskimägi. Tema leivanumbriks on nõelravi suitsetamise/joomise/liigsöömise vastu. Minnes tema juurde, viskad kolm koidulat lauapeale ja selle eest saad kõrva (kui paremakäeline siis paremasse, kui vasakukäeline, siis vasakusse kõrva) 3 nõela (hästi pisikesed, nahavärvi plaastriga kaetud), millest kaks on suitsetamise vastu ja 1 suureneva söögiisu vastu (et paksuks ei läheks). Minul võttis kogu protseduur (gonsori 21 ette parkimine, valvelauas registreerimine, külalise parkimiskaardi autosse viimine, liftiga 7ndale korrusele, mulle ja abikaasale nõelad kõrva, alla tagasi, välja registreerimine valvelauas) aega 5 minutit!!!
Dr. Veskimägi praktika/jutu järgi pidavat see lahendus toimima 95% inimeste puhul. Samas annab ta garantii, kui nõelravi tehtud ja aasta jooksul uuesti suitsetama hakkad, paneb uued nõelad tasuta. Nõelad on kõrvas, kuni nad ise ennast välja ajavad (olenevalt inimesest paar tundi, paar päeva, paar nädalat). Maksimaalselt pidid nõelad sees olema ca 3 nädalat.

Ise olen nüüd paar päeva juba nende nõeltega ringi käinud. Elu pole need häirinud (küll vahest teeb veidi valu, kui vastu minna. Suitsetada enam ei taha... Olen proovinud, aga väga rõve on. Hommikune suits, kohvi kõrval, ei tule enam mõttessegi (vähemat 2 hommikut juba nii olnud). Esimene suits mille tegin 6 tundi peale nõelravi ei andnud mitte midagi... Täpselt nagu kõrsikut oleks närinud, kuid kõrsikul on maitse ja täidab natuke kõhtu. Edasised suitsud on vastumeelt peale 3ndat mahvi.

Kokkuvõttes- ei osta ma poest suitsu (ka harjumusest mitte) ja siis pole vaja ka.
Kui keegi kõrval suitsetab- ei häiri mind. Kui mulle pakutakse (võtsin vastu)- hakkas paha.
Hommikukohvi, limonaad, toidud- kõik maitsevad teistmoodi, kui 2 päeva tagasi - PAREMINI :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.06.2010 14:12 
Kasutaja avatar

Siin siis selle nõelatohtri kodukas: http://www.nikostopp.com/

Mina igatahes kavatsen selle asja ära proovida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.06.2010 16:26 
Kasutaja avatar

Heigo kirjutas:
Siin siis selle nõelatohtri kodukas: http://www.nikostopp.com/

Mina igatahes kavatsen selle asja ära proovida.

sama asi jahh :rokib minul proovitud :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.06.2010 17:28 
Kasutaja avatar

Minumeelest vägahea suits on pruun Philip Morris,täitsa mõistlik hind ka 35eek.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.06.2010 17:53 
Kasutaja avatar

Täiesti samal meelel.
Kui tuli paar-kolm kuud tagasi see pruun Morris poodidesse, hüppasin siniselt Camelilt selle peale üle. Sama hea suits, kena pakk ja hinnavahe 5-7 krooni. Pealegi pruunid suitsud on alati tõmmanud, aastaid tagasi oli pruun Barclay vaieldamatu lemmik.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.06.2010 17:59 
Kasutaja avatar

Ei suitseta, samas sai ajateenistuse ajal suitsetatud ja siis hilisemal eluperioodil Austraalias pool aastat "odavat" suitsu kimutud. Ehk siis selline persoon, et kui peab olema pikemalt mingi sellise seltskonnaga kes suures enamuses suitsetavad, siis liitun isegi nendega, sest kõige suurem infovahetus toimub ikkagi suitsunurgas ja mingil moel on tegu ka tseremoonilise tegevusega (peale hommikusööki väike hetk jne...) kindlasti ei suitsetaks siseruumides ega autos.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 947 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 64  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis