LauriJ kirjutas:
tomcraft kirjutas:
Muidugi seda venda, kes fooridesse rohelist lainet programeeris, seda imelooma(loe: Idiootlikku värdjat, kes on VÄGA VÄGA vale ameti peale saanud) tahaks kohe oma silmaga näha. Viimasel ajal on isegi need foorid nahka keeratud, mis varem töötasid ideaalselt. 2 varianti, kas sõita 25 km/h või sis 75 km/h, - kust otsast see arukas on - mina aru ei saa.
Kõik, mis pole sinu äranägemise järgi tehtud on sitasti? Fooride programmid on tehtud nii, et liiklus terves linnas sujuks ja ummikuid ei tekiks. Need on eri kellaaegadel erinevad, arvestades autode hulka tänaval jne. Sinu kui "idiootliku värdja" pea nii suuri arvutisi teha ei suuda vist, kuna sa suudad ainult enda ette näha vist? Sorry mees, ma mitu korda olen pidanud sulle vastu vaidlema siin foorumis, aga lihtsalt ma ei suuda vait olla, kui selliseid avaldusi tehakse.
Tahad ma annan sulle kontaktid ja sa saad nende meestega kohtuda, kes terve Eesti foorimajandusega tegelevad? Saad äkki oma ideid neile jagada ja ise siis liiklust dirigeerima hakata?
Ma arvan, siin nyyd minu äranägemisega pole küll mingit seost

Nagu siin öeldi: kesklinnas lõunaka poole sõita - nõus, kuni maarjaka ristini on lust. AGA: nagu juba mainitud, kaupsi eest turu tn pöörates mäki poole, sis edasi terve turu tn pm, IGA foori all oled täpselt punases, võru tn. tihti on nii et yhe foori alt teiseni jõudes on kohe punane ees, kui just öösel ei sõida, et väiksemad foorid on koguaeg rohelised, riia viadukti foori alt minnes, kauburi juurest yle saada pole võimalik kui just konkreetselt nokkk üleval minema ei tõmba jne. Need kohad lõid paugust hetkel pähe. Ma ei tea palju sa linnas liikled,aga pm ära targuta kui sa kottigi ei tea. Kontaktid võid anda, küsiks selgitust(soov selle inimese oma, kes tartus seda reguleerib-ma eeldan, et keegi IBfoorist?). Kirja ja vastuse postitaksin ka siia teemasse.
PS! Ma tean ise ka, kuidas fooride programmid on(loe: PEAKSID OLEMA) tehtud, aga seda varianti, et nad on valesti tehtud, ega seda varianti pole ju olemas onju? Ilmselt on mu äranägemine ikkagi selles süüdi.....