Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 20:50

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 145 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Soliidne auto
PostitusPostitatud: 10.01.2010 13:32 
Kasutaja avatar

Ise ka diisel sidruni omanik, Citroen Xsara Mk1, siis enda kogemusest ütleks et algul jah jätavad nad imeliku mulje :uhoh aga sellega harjub ära. Endale tundub juba täitsa OK ja mõne nurga alt lausa kena :help
Samas endalegi see 2000 alguse "konnasilma" disain ei meeldi (Xsara Mk2 ja C5 Mk1) siis antud auto peaks vähemalt väga mugav olema + madal kütuse kulu.

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.01.2010 15:12 
Kasutaja avatar

Minu jaoks on soliidne auto see, mis vastab järgmistele parameetritele -
Sedaan (4 ust)
Automaat kast
Välimuselt puhas ja korrektne (ilma pedemajakateta)
Ilusa soliidse, kuid mitte edeva veljega.
Musta klaasiga
Ja eeskujuliku mootoriga

Kindlasti tuleks iga autotootja seast vaadata vähemalt keskklassi masinaid, mitte pisikesi mini putukaid.

Näiteks soliidne on S klassi mersu, 7 seeria bmw, audi a8 ja LS lexus .. :P
Ameeriklane pole soliidne, nissan ei ole ka soliidne, mosse pole ka soliidne :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.01.2010 17:19 

Mix maxima, või mõni caddilack, lincoln vms pole sis soliidne? Sinu antud kriteeriumitele peaksid need ju vabalt vastama.... :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.01.2010 18:53 
Kasutaja avatar

tomcraft kirjutas:
Mix maxima, või mõni caddilack, lincoln vms pole sis soliidne? Sinu antud kriteeriumitele peaksid need ju vabalt vastama.... :)

Parandan sind veidike - Cadillac.

Ameeriklaste tüüpviga - salong tehakse odavast hiina plastikust. Nii, et vähegi konarlikuma tee peal sõites kõik nagiseb salongis. Lisaks on kergelt purunevad uksepolstrid jms detailid. Veermiku poolest ka just ei hiilga- suur mass ning eesti ''imelised'' teed just parimat kompotti ei anna. (kuigi eks palju sõltub omanikust, hooldusest)
Lisaks uued USA rauad hakkavad liialt mõõtu võtma riisikatelt ning europiididelt. Välimuse osas ei kannata varsti enam üldse kriitikat. Täis UFO-d. Ühesõnaga asi kipub nii hulluks minema, et neid ei anna isegi ilusaks juua. :help (N: uus Jeep Grand Cherokee - nagu kandilisem X5 & Sebring, Camaro - sarnanevad rohkem UFO'de sõiduriistadele, kui autole. :bs)

Ise kasutan veidike vanemat usarauda, 90ndate algusaastate liikurit ning igati rahul. Kandiline on küll nagu tikutops & nagisevat plastikut täis, kuid see eest nagu tank. :rokib

Eks jah, välimus & ilu on igaühe jaoks suhteline.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.01.2010 19:14 
Kasutaja avatar

tomcraft kirjutas:

miks maxima ei ole soliidne? sest ta on Nissan, ning ei ole mina näinud elusees ühtegi korraliku salongiga nissanit...plastik on plastik, ning see ei ole soliidne.
Caddy ehk leiab soliidse, kuid siiski, sisu on odav, plastik ja mitte just parimad materjalid pole kasutusel olnud.

Eks see maitse asi ole ka muidugi . :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.01.2010 19:24 
Kasutaja avatar

Ma ei saa aru, miks Caddy salongi kohta odav öeldakse ?

http://www.auto24.ee/kasutatud/auto_pil ... _missing=1

Olen ise näppinud ja lammutanud sellist, kui selline salong on odav ja nagisev, siis mis normaalne on ?
Odav ja nõme plastik on minusilmis midagi taolist:

http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html

Aga ok, kõigil on erinev maitse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.01.2010 20:05 
Kasutaja avatar

kj kirjutas:
Ma ei saa aru, miks Caddy salongi kohta odav öeldakse ?

http://www.auto24.ee/kasutatud/auto_pil ... _missing=1

Olen ise näppinud ja lammutanud sellist, kui selline salong on odav ja nagisev, siis mis normaalne on ?
Odav ja nõme plastik on minusilmis midagi taolist:

http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html

Aga ok, kõigil on erinev maitse.

Endal ei ole kokkupuuteid Cadillac'ga, pidasin rohkem silmas Chrysler'. Istmed/nahk jms on küll väga mõnus, aga seest uksepolstrid, armatuur jms plastmass detailid tekitavad küll :help tunde. Vb on asi selles, et autod on toodetud Euroopa turu jaoks, mitte Ameerika.
Cadillac minu meelest üks ilusamaid & maitsekamaid USA autosid. Ja mahategemise põhjust leida on vast raske, vb on inimesed liiga palju Top Gear'i vaadanud. Tehti ju sealgi uut STS'i maha odava salongi poolest. :-D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.01.2010 21:43 

Leiate ka asja kus nokkida. Lisa auto hinnale mõni tuhat, ja õnneldakse odav plastik ilusti nahaga yle ja ongi probleem lahendatud. Aga tõsi ta on, juba aegade algusest peale(ehk sis miskine 90+) on usa autode salong olnud KÕVASTI maas välimusest.... :(

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.01.2010 00:31 
Moderator
Kasutaja avatar

Minu arvates sai kärsa tuttav (äi?) juba auto ostetud, mis siin ikka enam jahuda, kas usakas on soliidsem või mitte kui Maxima (mis tehti vist kah ju USA turgu silmas pidades)?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.01.2010 14:50 

skyaudi kirjutas:
Kaldun siiski arvama, et enamus peab alla 60K käkki alla 60K käkiks.

Kaldud valesti arvama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.01.2010 15:47 
Kasutaja avatar

skyaudi kirjutas:

See mõttekäik on küll sinu enda isiklik arvamus...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.01.2010 16:06 
Kasutaja avatar

krss kirjutas:
Täna vestlesime telefonis, temalt on juba mitu inimest küsinud, kas ostsid selle päris uuena või kasutatuna - peegeldab minu arvates jube hästi keskmise vanemaealise autohuvilise taset veidi vähemlevinud mudelite äratundmises ja disaini tõttu auto vanusega möödapanemises. Ja kui osta auto ainult teiste arvamuse pärast, siis milleks osta poole milli eest masin, kui enamus peab alla 60K käkki sama kalliks? :)

Sedasorti tagasisidet ma tegelikult enamvähem lootsin ka. No kui uus omanik ise siiani õnnelik ja permanentne irve uue auto peale näost ei kao - siis on ju eesmärk täidetud.
Ma olen sinuga enamvähem ühevanune, see on ka mulle tekitanud paaril korral olukorra, kus endale arusaamatute kriteeriumite järgi sõidukit pean otsima. Eks see üks vastutusrikas värk on - hiljem saad sina selle autoga seotud head ja halvad kõik enda isiklikule kontole. Vaatamata sellele, et sa alguses kohe midagi muud valikuks välja pakud. Aga mul on ka siiani enamvähem täkkesse trehvanud, soovitatud sõidukid on siiski eluloomad saanud kogemata kombel.
Kui nüüd peateema juurde tagasi tulla, siis kas peale ostmist kohe mingi tegevus ka ette võeti - rihmad, õlid, klotsid? Väljaminekute nimekiri on esialgu olematu või hakkab midagi sinna ka saama?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2010 01:14 
Moderator
Kasutaja avatar

skyaudi kirjutas:
Mrk kirjutas:
skyaudi kirjutas:

Kaldud valesti arvama.

Sa tõesti arvad, et sõidad 60K autoga ja suurem osa inimestest arvab, et sul on poole milline auto?

Ei pea olema poole-milline, piisab, kui on üle 60k EEK. See teema hakkab vaikselt juba m5/CL vahel valimise sarnaseks minema :).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2010 03:19 
Kasutaja avatar

krss kirjutas:
...kuna algselt oli küsimus odavate mitsubishide, hyundaide jms kohta, hulka poetatud ka mõni sama hinnaklassi 90ndate alguse mersu/bmw, aga enamus kommentaare tulid mingite jaguaride jms kohta. Ostetud ju täpselt algsetes tingimustes olnud auto (võimalikult uus suurem keskklass), mitte tilgutatud vanade käestlastud luksautode peale, igati loogiline valik pensionieaks uue (ja kallima) väikeauto kõrvale.

Ei midagi isiklikku, aga..

Siis olekski ehk pidanud kirjutama juba algul sedasi, aga mitte rääkima kallitest lukspillidest ning esialgsest nimekirjast, mis sisaldasid lexuseid, 300M-e, Durangosid või oma aja staarmesasid. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.01.2010 15:30 
Kasutaja avatar

mis ostside siis kokkuvõttes? :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 145 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis