ladafan kirjutas:
Täna juhtus kentsakas olukord. Tegin autost möödasõitu ja hetke pärast sõitis vastu politsei. Ma ise tundsin ,et jõudnud pidurdada kuid lootsin ,et politsei sõidab lihtsalt mööda. Aga noo, kus sa sellega. Disko põlema, ja mul käis peas mõte "Noo persse küll.." Tõmbasin teeservale ära ja politsei tegin kannaka ja hetkega seljataga. Aken alla ja kohe lause "noo kas kuskile kiire" Ma "mm ei ole nagu" Politsei "Millest selline kiirus" Ma "Möödaõit läks pikale" Ja alles see hetk sõitis see auto politseist mööda, kellest möödasõitu tegin. Ei tea rsk kus see uimerdas. Teine politseinaine käis tiiru mööda autot ja vahtis tulesid. Istusin politsei autosse ja peas käis mõte ,et noo plää, mis litakas tuleb. Vehkis seal enda paberitega, nii ,et sinu kiirus 125, meie kiirus 82. Kõvasti üle, teise astme kiiruseületamine. Saad 5k. Ma seletasin ,et ma õpilane ja praegune majandus seis on selline nagu on. Pole raha võtta. Siis küsis ,et kas eelnevaid rikkumisi on. Ma ,et ei ole. Olin nõus kiirmenetlusega. Hakkas enda pabereid täitma. Ma pidin seletuse kirjutama. Kirjutasin ,et ületasin kiirust , kuna eessõitvast autost tehtud möödasõidul läks kiirus natukene üle lubatu. Naine vahtis seda. Ütles ,et mm mis natuke. Oookei , tõmban maha ja kirjutan palju. Siis käratas naine, "Kahetsed kaa või ?" Ikka jaa, käed siiani värisevad. Pane kirja siis. Sai sinna juurde lisatud, et kahetsen. Küsisin ,et mis see trahvisumma siis on, et kas tõesti 5k. Noo sul eelnevaid rikkumisi pole ja kahetsed kaa. Teeme siis min 1800kr, kuid teine kord lähevad load. Jauras seal veel asjade üle. Vaatas mu auto sabat ja küsis ,et mis see 1.3 märk see on. (Mul autol luugi peal 1.3 märk) Ma ,et ei tea eelmise omaniku oma. Politsei "Ma usun ,et auto mootori mahtu see nüüd küll ei näita. Ma "Et ei tea jah" Autoks siis Audi S4 2.2T, ütlesin ,et "aitäh, nägemist" ja lahkusin. Kõige pullim on see ,et 4h hiljem võeti mind jälle maha. Siis oli 10 üle ja ikka tõesti idiootselt. Oli möödasõit ja lasin väga rahulikult. Neil midagi muud nokkida ei olnud. Ja nüüd ootangi ,et kas jään lubadest lma või mitte.
endalgi möödasõitude ajal selliseid olukordi olnud, kus lihtsalt tuleb kõvasti kiirust ületada aga samas on politsei kohe kuskil kas passinud või vastu tulnud. Õnneks pole mingeid trahve veel tulnud. Ehk jäävad ikka load alles sul, pigem trahv kui load, see minu arvamus