qpi kirjutas:
Eks nii Soome ehitajate, kui ka Afgaani sõdijate seas on erandeid aga üldmass on ikka päris kurb vaatepilt ja sellepärast pole ka ise Soome numbritelt tulnud kõnesid eriti tõsiselt võtnud, sest asja neist saanud pole.
ega kõik helistajad soomest ei pruugi olema eesti ehitajad

mul polnud ühtegi "fail" soome kõnedega, ainuke, et na arvavad, et virolased peavad puhuma nendega soome keeles

enda mb w124 mersu müüsin mingi 5 minutiga sommile, tulin kohale sadamasse, vaatas üle ja tõmbas rahakotti välja, samas kohalis ostja päev enne seda käis mu mersuga sõitmas mingi 30 minti, ja siis lubas tagasi helistada, ja öelda, mida ta otsustab, sest ütlesin, et leppitud sommiga, ja kui ta ostab auto ära, siis hellan sommile ja ütlen, et pann läinud...
ja muidu soome müünud mingi 20-30 autot, PROOV numbrid peale ja sadamasse, numbrid kassa ja tagasi platsi peale..
ühe Alfa 156 müüsin mingi 3 minutiga, panin pilte sisse, tahtsin vaatada kuidas pildid näevad välja kuulutuses ja kohe tuli kõne soomest, et alfa müügis, järgmine päev kutt tuli..
rohkem aju kepiijad olid Volvo 940-960 ostjad, ja opelite ostjad, kõige targemad inimesed maailmas

see puhtalt minu praktika