Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 01.05.2025 18:21

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 08.03.2010 14:10 
Kasutaja avatar

Viimastele postidele vastuseks. NN Kindlad ostjad.
Kui lepite ostjaga kohtumise kokku et autot järgmine päev arkis vormistada siis kirjutage käsiraha leping. võtke kasvõi 1000.- käsiraha ja on kindel et ostja on kohal. Samas kui käsirahaga nõus ei olda siis pole ka sellest mehest arki ilmujat.
Ise olen käsiraha kasutanud auto broneerimise korral või siis kui ntx auto soovitakse osta ja tellitakse treilavedu autole kuskile kaugele. Võtan treilaraha ja käsiaraha ette, kirjutan dokumendi et olen selle saanud ja oma kohustused, allakirjad alla ja siis kokkulepitud kuupäevaks viin auto ära ja siis muu raha lepingus kirjutatud kokkulepitud summa kohapeal kätte. Siiani on selliste asjade puhul õnnestunud tilganäpsijate arvu oluliselt vähendada.
Kui vend on suur lubaja et ostab ära, ei maksa lootma jääda. Küsi käsiraha välja et hoiad auto talle. Aga pead oskama ka käsiraha lepingut kirjutada et pärast poleks endal kahetseda või ei peaks tagasiplekkima juhul kui keegi alt hüppab.
EDU!
tänasel päeval müün seda. vaatamisi on iga päev 400korda. http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... rhash=9a30
õnneks pole näpsijaid veel näha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2010 16:23 

praegu helistas keegi imelik leedu tavatelefonilt :) +37060111112
ja hakkas leedu keeles mingitest eurodest seletama :?
niipalju sain aru et jutt käis bmw 750ist :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2010 16:33 

JunZuu1991 kirjutas:

http://rstcars.com/oldcars/opel/vectra/ ... 83196.html Leidsin sama numbriga ühe kuulutuse. Email seal olemas äkki saad seal paremini selle jorsiga suhelda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.03.2010 13:32 
Kasutaja avatar

JunZuu1991 kirjutas:

Kui sa oled oma auto kuulutuse Soov-i pannud, siis ilmub see ka Autopliuses

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.03.2010 20:38 
Kasutaja avatar

Panin audi motors24.ee saidile ülesse ja nüüd helistab iga päev keegi, et tuleb võtab kohe/homme ära aga keegi pole veel isegi kohale jõudnud.
Mis mõte sellisel kõvatamisel on?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.03.2010 09:39 

Müüsin kunagi Chevyt siin foorumis ca 2a tagasi , helistas siinne kasutaja ,et tuleb kohale ja kui sobib siis lööb käed .

Noh ta tuligi õhtul ja aeg oli siis suvi , tegi proovisõitu ja siis hakkas tulema ,et tal praegu kohe raha pole võtta ja ,et ta praegu sõidab linna ja müüb kohe auto maha ( kell 22.00 ??) ja siis kohe teeme kauba ära . Natukene hiljem siis helistasin huvipärast vennale ,et kaugel omadega on , kutt siis juba rääkis ,et tee juba ostu müügileping valmis ,et pmst juba tulen ja võtan ära. Arvake ära kes kohale ei ilmunud ?

Nädal hiljem tuli e-mail ja kirjutas ,et auto ikka ei sobinud temale. No milleks sa lubad ja kõvatad niisama nagu valla kloun ?

Eks selliseid peab ka olema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.03.2010 09:56 
Kasutaja avatar

x2k kirjutas:
Eks selliseid peab ka olema.

Mind üllatab just see, et neid nii palju on...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.03.2010 11:18 

Selliseid inimesi on kahjuks ikka väga palju. Paljudel on vist selline viga küljes, et ei julge öelda, mida autost tegelikult arvatakse. Tullakse kohale vaatama ja siis on jutt selline, et kõik on selle rahaeest ilus jne, homme ostan ära. Reaalsuses aga ei kuule inimesest enam hiljem midagi.
Ca 2 aastat tagasi müüsin e39-t, korduvalt käidi autot vaatamas peale tööpäeva lõppu ja kõik sobis, leppisime järgmine hommik arki mineku kokku jne. Igaksjuhuks ikka helistasin hommikuti üle ja küsisin, kuidas seis on-90% ei suutnud tel isegi vastu võtta enam, 10% juhtus midagi muud.
Lõpuks ajasid naerma juba need "ostan homme ära kohe" tüübid, igavlevale inimesele oleks hea ajatäide vast päevaks. Ise loobusin nendele vanjadele näitamasõitmisest ka lõpuks, lootusetu.
Teine klass on muidugi veel ilusam, see on mu isiklik lemmik- helistatakse ja tahetakse näha, lepid kohtumispaiga kokku, kedagi kohale ei ilmu ja telefoni ka enam vastu võtta ei julge. Täiesti masendav käitumine, helista ja tühista kohtumine siis. Selline tunne tekib, et helistajad 13 aastased kõik ja ema pani koduaresti just. Ja mitte ainult autode müügiga ei teki sellisied olukordi, viimaselajal on ette tulnud ka 500 eeguste juppide müügil selline situatsioon.

Ahjaa, kui automüügikuulutusse meiliadre paned, siis on ka ikka palju ilukirjanduslikku lugemist garanteeritud. "võta rattad, rool ja sumps ära, ma tulen kohe 5k eest järgi", "ma annan pool raha praegu ja ülejäänud järgmine nädal, passi jätan ka panti". Sorry, ma saan oma dokumentidega ka hakkama .

Huvitav, kas mu aju hakkab pehmeks muutuma ja ei mäleta õigesti või milles asi, kuid 4-5a. tagasi selliseid "huvitavaid" tegelasi nii palju nagu kohanud ei oleks?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.03.2010 13:07 

Kaks kuud helises ühe numbri poolt järjepidevalt telefon , kuna oli palju tegemisi siis ei saanud kohe vastata ja helistasin tagasi , teiselpool telefoni üks noormees kes tundis huvi auto vastu .
Ok rääkisin päris pikalt auto kohta ja saatsin mailile pika nimekirja vahatatud osadest , vend ütles,et ta tuleb kahe nädala pärast Eestisse ja tahab 100% autot näha ja ütles ,et ta tühja juttu ei räägi vaid tuleb kohale , mina muidugi arvestasin sellega.

Kõne ajal lendas päris palju perseid lausete vahele kui kutt rääkis.

Lasin siis auto üle poleerida ja vahatada ja salongis nahahoolduse teha paar päeva ennem ,et oleks viisakas näidata.

Ja kadunud see Soome ehitustööline oligi , kõnele ei vastatud ja edasi ei viitsinud jebida.

Eks auto müümisel peab selliste tegelastega ka arvestama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.03.2010 18:34 
Kasutaja avatar

Üks kirjutas mulle Afganistaanist.Et on missioonil ja hoia autot kuni märtsi lõpuni :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.03.2010 21:37 
Kasutaja avatar

aga viimastel tegelastel on papp taga ka muidugi(2 sõpra missil käinud).
aga spets selle jaoks pole mõtet hoida ka(kui just head käsiraha ei saa)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2010 11:58 
Kasutaja avatar

Eks nii Soome ehitajate, kui ka Afgaani sõdijate seas on erandeid aga üldmass on ikka päris kurb vaatepilt ja sellepärast pole ka ise Soome numbritelt tulnud kõnesid eriti tõsiselt võtnud, sest asja neist saanud pole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2010 14:30 
Kasutaja avatar

qpi kirjutas:
Eks nii Soome ehitajate, kui ka Afgaani sõdijate seas on erandeid aga üldmass on ikka päris kurb vaatepilt ja sellepärast pole ka ise Soome numbritelt tulnud kõnesid eriti tõsiselt võtnud, sest asja neist saanud pole.

ega kõik helistajad soomest ei pruugi olema eesti ehitajad :) mul polnud ühtegi "fail" soome kõnedega, ainuke, et na arvavad, et virolased peavad puhuma nendega soome keeles :)

enda mb w124 mersu müüsin mingi 5 minutiga sommile, tulin kohale sadamasse, vaatas üle ja tõmbas rahakotti välja, samas kohalis ostja päev enne seda käis mu mersuga sõitmas mingi 30 minti, ja siis lubas tagasi helistada, ja öelda, mida ta otsustab, sest ütlesin, et leppitud sommiga, ja kui ta ostab auto ära, siis hellan sommile ja ütlen, et pann läinud...

ja muidu soome müünud mingi 20-30 autot, PROOV numbrid peale ja sadamasse, numbrid kassa ja tagasi platsi peale..

ühe Alfa 156 müüsin mingi 3 minutiga, panin pilte sisse, tahtsin vaatada kuidas pildid näevad välja kuulutuses ja kohe tuli kõne soomest, et alfa müügis, järgmine päev kutt tuli..

rohkem aju kepiijad olid Volvo 940-960 ostjad, ja opelite ostjad, kõige targemad inimesed maailmas :) see puhtalt minu praktika :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2010 14:36 
Kasutaja avatar

Scorpio Ghia kirjutas:

rohkem aju kepiijad olid Volvo 940-960 ostjad, ja opelite ostjad, kõige targemad inimesed maailmas :) see puhtalt minu praktika :)

Ära jama,mul on selline just müügis.
Kui mingi ajukepp pihtahakkab oled sina süüdi,et sõnusid ära :twisted:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2010 14:40 
Kasutaja avatar

tilkur kirjutas:
Scorpio Ghia kirjutas:

Ära jama,mul on selline just müügis.
Kui mingi ajukepp pihtahakkab oled sina süüdi,et sõnusid ära :twisted:

nende pannide ostjad on teadurid, sest tal oli kasutusel veel 1983 aasta oma 740, siis ta ostis 1991 aasta 940, nüüd aga kasvas suureks ja tahab osta 1995 960, ja ta on nii sittaks tark ja kogemustega inimene, et sina rondi müüja ole parem vait :) sa ise tead kus ma töötasin, ja palju ma neid panne müünud olen, selline tunne, et kõik need 940 ostjad ühe pereliikmed :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis