Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 02:37

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 28 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Kahjude mitte hüvitamine (piltidega)
PostitusPostitatud: 12.03.2010 13:58 
Kasutaja avatar

Ei ole need asjad firmadel kindlustusest raha lüpsmisega midagi nii roosilised. Suur osa on külajutte kuid eks muidugi ole ka tõest juttu. Antud hetkel esitas kindlustus sulle nõude tõenäoliselt selle pärast, et politseis panid paberitele oma allkirja alla. Ma küll hetkel muud võimalust ei näe, et alusta aga kindlustusega summa suuruse üle läbirääkimisi ja kui see ei õnnestu, maksa raha ära ning kirjuta see "koolirahaks". Nagu ma aru saan, siis see pole sul esimene selline kooliraha. Karm värk :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.03.2010 15:09 

100 sitta asja langesid kokku. See politsei asi oleks võinud olemata olla aga kirjutame nooruse kaela selle. Mina soovitan asja mitte kohtusse lasta vaid mõelda asi läbi ja leppida aeg kokku, võtta keegi targem kõrvale julgustuseks kaasa ja minna rääkima. See sr foorum on ka paras eidekas, kraabi see raha kokku ja konsulteeri Sirgi bürooga näiteks. Võib kasu olla. Muidu on nii nagu see KÜ parkimise teema siin, et pool eitesid kirjutab, et ühistu esinaine on idioot ja sellega asi piirdub. Üleüldse, ka mina mõtlesin, et load ei puhu pilli, kindlustus on kindlustus ja ülejäänu on politsei rida, kas teeb sulle trahvi kui kohale kutsutakse või ei kutsuta ja ei tee. Ehk see pole siiski nii ja kindlustus võib tõesti välja nõuda. Samamoodi nagu peateele ettesõit näiteks, ega sinu viga ei tähenda, et pead teise venna auto kinni maksma, ikka kindlustus plekib (kuigi sina olid ettesõitja). Või kui ülevaatust ei olnud. Siis võiks kindlustus appelleerida sellele, et sa ei oleks võinud üldse liikluses olla? Segane teema ühesõnaga, pöördu Sirgi poole ja maksa see raha, saad kindluse. Eidejuttu pole mõtet kuulata.

PS! Need "oleks võinud ise omanikuga kokku leppida" tegelased, sõitke seenele. Kindlustus on asjapärast. Kui mingi vend mul külje maha sõidaks, siis shit happens, aga garantii saan mina kindlustusest, mitte mingi vandi lubadusest, kellel rahagi ei pruugi olla.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.03.2010 16:05 
Kasutaja avatar

Sirvisin teema läbi ja jäi arusaamatuks , et kas sinu autol liikluskindlustus puudus? Et arve sinule tuli ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.03.2010 16:08 
Kasutaja avatar

Samas võib küsida, et miks juhtides joobes olemine mingit rolli mängib(nagu ka lubade olemasolu), kui kindlustus olemas on!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.03.2010 16:11 

No võid lõdva karaga ka üritada, aga siiski soovitan ühendust võtta http://www.sirk.ee/

See kindlustus tõmbab sulle ülbelt koti pähe, isegi kui sul õigus on. Ja isegi, kui sul õigus on, siis nad ähvardavad sind kohtuga, et sa ära maksaks. Kui ei maksa ja hakkad vastu põtkima, siis vaatavad edasi. Uuri Sirgilt, palju väike konsult maksab ja palju nendepoolne kirja kirjutamine maksab, kui see vajalik peaks olema. Sul pole mõtet ümbert-nurga jutuga sinna kindlustusse minna, kui sa millelegi viidata ei oska. Kui sul peaks õigus olema, siis Sirk annab kirja kaasa ja siis on näha, mis nägu kindlustus teeb. Kogu lugu. Võid ka muidugi minna niisama virisema sinna, aga ma ei usu, et sellest kasu on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.03.2010 16:22 
Kasutaja avatar

A selline küsimus, et kui kahju tekitaja ise kahjud kinni maksab, kas siis ta kindlustusmaksed ei tõuse, või tõusevad sellegipoolest? Või ei tõuse sellisel juhul, kui avarii teeb keegi teine, ja see teine ka kahjud korvab, mitte kindlustuse sõlmija!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.03.2010 16:42 

Kindlalt mine kui kindlustuse poolne pakkumine asjade lahendamiseks ei sobi ja tunned, et sul võiks midagi võita olla. Ütleb sulle kohe ära, kas on mõtet jamada või peab kõrva lonti laskma. Summa päris suur ju võrreldes tunnihindega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.03.2010 18:13 

kindlustustel paistavad üldse oma reeglid olema, mul tuttavale üritati ka kotti pähe tõmmata, otsisin seadused välja seletasin ära ja nad raiuvad vastu mingit muud jama, lõpuks ütlesin et mind ei koti mida nad tahavad, mina järgin kehtivat seadust, ja kaevaku kohtusse kui ei meeldi ja nii see jäi
teemaalgatajal ongi 3 võimalust
kas ära maksta
võta inimene kes jagab asja
või asi endale selgeks teha.(see ilmselt langeb ära, kuna sa pole aasta jooksul tutvund kasvõi ühe liiklus seaduse lõiguga, mis asja võib juba oluliselt muuta)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.03.2010 19:03 
Kasutaja avatar

LOL seda lugedes ikka on päris normaalselt väänatud. Ise poleks ka maksnud. Kummi haamriga peksmine- 3000kr, 2 rulli lihvpaberit(ülikvaliteet hiina) 4000kr :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.03.2010 21:30 
Kasutaja avatar

kaabakaz kirjutas:
Milbuck kirjutas:
KristoM kirjutas:
Nüüd on aasta möödas ning maksnud ma midagi neile pole. Saadeti kiri augustis, et asi läheb kohtusse kui maksma ei hakka. Paraku kui rahasid maksma hakkaks, siis nende poolne tingimus oli et vähemalt 700.- kuus mis mulle jälle ei sobi.. mul teisi makse ka vaja maksta ja elada ka ikka.

700 eek/kuus sellise kogusumma pealt on rohkem kui inimlik vastutulemine...hakka aga maksma, omad vitsad peksavad nagu sa isegi mainisid. See et sul muidki makseid on ei koti kedagi, meil kõigil on. Eriti nõmedaks teeb veel asjaolu, et terve aasta oled süüdimatult eemale hiilinud vastutusest. Julgesid sõita, julge ka vastutada. Selle kohtuga ei saavuta sa muud kui suuremaid kulusid.

Ma tõesti loodan, et sa hakkad iga rikkumise eest igal nurgal nuiaga kuskile saama. Ütled, et pole kiirust ületanud? valetad ! Nüüd mine ilusti politseisse ja kirjuta ülestunnistus, siis maksa trahvi ja vastuta :kill

Algusest peale on teemaalgataja rääkinud, et oma süü, aga 27k mingi peldiku eest maksta on tõesti liig !
Sama, kui vales kohas teed ületades peaks 15k maksma :err

See hirmkallis taastamine ei oma hetkel mingit tähtsust. Oleks auto mahakandmisele läinud, nõuaks kindlustus hetkel veelgi suuremat summat.
Sel opelil oli pmst terve külg ära äestatud. Iga detail maksab, plekimees, maaler kõik tahavad raha saada. Töökoda tahab ka oma kasumit. Loogiline et ametlikult läheb kallimaks kui kuskil suvalise klouni garaazis. Näiteks võin tuua oma audi coupe, millele tagant sisse sõideti. visuaalselt polnud rohkem häda kui tagastange, tuli ning tiib kergelt kummis. Kindlustusse visati arve 35k. Mul pakkus ka sõber et teeb ca 5k ära. :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.03.2010 22:24 
Kasutaja avatar

Tsiteeri:
Usun, et tegemist ainult suure jutumehega, "kes on valmis kohe rõõmsalt kohe kasvõi kiirmenetlusega max trahvi saama"
Esimese asjana on tagaistmel pisarad ja siis ema maksab.

Ehee, eks Milbuck on teinud ja vastutanud ka. Jutumees ei ole ta kindlasti mitte :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.03.2010 23:38 
Kasutaja avatar

Aga kas su võlga kohtutäituri poole pole veel suunatud?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.03.2010 00:42 
Kasutaja avatar

kaabakaz kirjutas:
Igatahes teemasse niipalju, et kindlasti mine asjaga kohtusse.

Mulle jääb arusaamatuks mida taotlema? 2008 aastal tehtud arvet, kus 2010 teha avastus et see on liiga kirves?
Punktuaalselt ju välja toodud, detailide ning töö hinnad. Kus varem olite.
Siis polnud isegi seda nn "masu" veel.
Ei muidugi minge kohtusse, eriti veel juhul kui 700 kroonine kuumaksegi eelarvesse põntsu paneb.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 28 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis