keegiveel kirjutas:
Kes see siin teemas kõige suurem aktivist on siis

Teemaalgataja? Hakkaks siis asja nagu rohkem ajama? Võtaks põllumehed ja autojuhtide/bussijuhtide jms ametiühingud ja asjad punti. Ajaks võimalikult palju masinaid kokku ja läheks protestiaktsioone tegema? Loosungid jms shit. Kui ikka kesklinna (toompea ja linnaviletsuse ümbruses) tunniks ajaks liikluse halvaks, oleks seda paksu pahandust küllaga, et ehk hakatakse midagi mõtlema. Asi ei ole ju ainult streetracerites, kes tahaks rehvi põletada. Paljudel eluvaldkondadel on kütusehind kõige suurema tähtsusega püsimajäämiseks. Võibolla jahh, põllumehi kampa ei saaks, kuna neil niigi odavam see erimärgistusega, aga paljud põllumehed kasutavad ka selliseid masinaid, millel ei saa sinist kütust kasutada (oma toodete turustamiseks jms). Kui see teema jääbki siin ainult halamiseks, vingumiseks, kütusetõusu delfilinkideks, siis võiks selle teema juba kohe lukustada sest asjal point puudub.
No mina olen lihtsalt see kes vihjas sellele et kütusehind on mõistetamatult kõrge ja aina tõuseb, et midagi peaks tegema, kaua võib. SR foorumi rahvas on ju väga suur osa kütusetarbijatest, võimsad autod, suured küttekulud, palju autosid, jne. Kui tavainimene sõidab autoga ainult väga vajalikke sõite, siis SR rahvas ju sõidab enamuses ikka sõidumõnu vajadusest. Kummivilistamine ja kiirendamine, cruisimine ja niisama tripid on siinsele rahvale väga tavalised, seega kulutab keskmine streetracer palju rohkem "mõttetult" kütust kui tavainimene, ehk toob kütusemüüjale rohkem sisse.
Minu eesmärk oli lihtsalt juhtida tähelepanu sellele, et ainult juba boikott Statoilile ja Nestele oleks piisav, et tangime ikka aga lihtsalt mujal.
Mingist suurest kogunemisest või loosungitega piketeerimisest pole mingit kasu, et täna karjume Toompeal ja homme läheb elu samamoodi edasi nagu varem, sest ega see midagi ei muuda. Juba siit on näha et paljudel on savi kütusehinnast, ning et paljud tangivad ikkagi Statoilis ja Nestes edasi. Ise olin ka varem Neste klient ja kunagi ammu isegi Statoili klient, kuna eelistasin tankida ühes kindlas jaamas, ning igapäevaauto omas kehtivat tehasegarantiid. Aga Statoilis tüütas ära see burgeri järjekord (kusjuures see "burks" on ju täielik saast, Staabile ikka vastu ei saa

) ja nüüd liitusin Neste boikotiga.
Asi on ikka põhimõttes (nagu ka Uuspõld reklaamib

), pole kunagi mingit sooduskaarti omanud ja ega see paari õlle raha säästmine suur kokkuhoid ei ole, aga no lihtsalt lambist ikka ei saa hindu koguaeg taevasse tõsta.
Seega parim oleks kui rahvas läheks lihtsalt kaasa sellega, et ei tangi Statoilis ja Nestes, ning kaasaks siia ka võimalikult palju tuttavaid. Meediast oli ju näha, et peale seda aktuaalset boikoti teemat hakkasid nii Statoil kui ka Neste kohe vabandusi otsima ja end õigustama, täpselt nagu Rimi teema. Seega suured juba värisevad, anname siis neile rohkem põhjust põdemiseks ja jätame nende tanklad tühjaks.
ck- kirjutas:
Minu ettepanek: kui siin alguses räägiti tanklate kinniparkimisest, siis pigem võiks ju suure massiga peale minna, igaüks tangib 2-3 liitrit korraga ja siis läheb saba lõppu tagasi, saab pikalt tanklat kinni hoida ja nagu valesti midagi ei tee kah, kui küsitakse, et mis tilgutate, siis vastate ausalt, et rohkemaks pole raha... kui teinekord küsitakse, et miks enne rohkem ei ostnud, siis ütled, et käisid raha juurde toomas

Iga nädal/päev erinev suurem, tihedaima kasutusega tankla (näiteks reedel kui rahvas sõidab maale ja tahavad paagid täis võtta kuskil linnaäärses tanklas. Samamood peale seda kui enamusel on palgapäev olnud ja paagid täis lastakse (on ka selliseid)
Tegelikult ei ole mingit seadust või reeglit mis keelaks mul kasvõi pool päeva tankida või tankuri ees seistes mõelda kas tankida 95 või 98. Seega pole probleemi ka tankurid kinni parkida. Ei kobise politsei, ega tanklat valvavad turvafirmad, ning mõne "oja petsi" suguse närvihaige kütuseostja füüsilise noomituse korral tuleb tal endal kallaletungi eest politseiga tegemist.
Ummiku tekitamine pole ka mingi probleem, kes mäletab veel neid grigori lindikestega tegelasi laagnas uimerdamas pronkssõduri rahutuste ajal, keegi ei karistanud neid, saivad hoopis suure meedia tähelepanu.
Veelgi parem, pargi auto tankla juurde ja kleebi auto aknale suur tekst et boikott Statoilile ja Nestele, ning et mõnes teises y tanklas on kütus x senti odavam. Kui vähemalt mõni jätab tänu sinu antireklaamile sealt kütuse ostmata, siis on asi end ära tasunud. See oleks siis nagu olemasolevate klientide võõrutamine
Keegi võiks mingid head kleepsud kujundada, topiks tagaaknale ja teeks "reklaami" Statoilile ja Nestele

(Tegelikult mul juba oli mõtteis suur kleeps "Tallinnas 40km/h" tagaaknale panna ja 38km/h sõites teid ummistada

Mul pohh, signaalitage seal taga, mina teen nagu suur jumal Ets tahab

Leiaks veel mõned kaasvõitlejad ka siis halvaks päris palju Tln liiklust

)