Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 01:01

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 286 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 20  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Sr opening arutleu.
PostitusPostitatud: 18.04.2010 12:44 

Millal siis ajad tulevad?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.04.2010 12:52 
Kasutaja avatar

Täiesti korralik üritus oli, pause ei olnud, viperusi ei juhtunud korraldajatel, õnnetusi ei juhtunud osalejatel - täpselt selline üritus oli nagu välja reklaamitud. Ilm soosis ka igati.
Estfield ehitatud rinka jaoks ja egas ma eriti vist rohkem kiirendusele satu ka. Pidamine oli täitsa 0 stardis, 11000rpm on piiraja, aga mina pidin startima umbkaudu 2500rpm-i pealt ja isegi siis käis rehv tühja. Umbkaudu sellepärast, et mu esimene sõit, mis läks Impsule nii hinge(see oli umbes kell 9:00 hommikul?) kui tegin Fretsile sõitu, otsustas äsja paigaldatud tahhomeetri seier oma tööpositsioonilt lahkuda ning võtta sisse leboasend näidiku all osas :D lisaks läksid Fretsi prillid tal peas katki(kiivrit ei olnud)
Sedasi ma tegingi 3 sõitu kõrva järgi startides ja kõrva järgi käiku vahetades täpselt 12.5 aja...peaks bracketisse vist sõitma minema :D
Vahepeal panin vormeli rehvid alla, need olid tsipa väiksemad ja enne finishit olin ~30m kuuenda käiguga piirajas..sellest ka 13.0 aeg.
Sõbranna, kellele mul sõitu teha ei lubatud(ju on BHRA arvates 4 punkti turvavöö ja turvakaarega auto ohtlikum, kui mõni 30a vana ront) sai hiljem oma sõidu kätte - jalgade ja kätte värinas tibi käest sain teada, et pidi parem olema, kui sex...ju pole piisavalt hea sex olnud, sest rinkal on asi 10x lahedam ja ägedam 8)
Stagemine käis mul ka mehhaaniku kaasabil, kuna esiteks puudus tagurpidi käik hayabusa mootoril ning teiseks on sidur nii raske pedaali vajutamisega, et mitu inimest, kes autoga sõitnud, on alguses arvanud, et sidurit ei olegi ja nad vajutavad jala toe peale :D, lisaks on sidur suht on-off ja 1-2cm kaupa meelitamine on kiire surm sellele.
Ahjaa, Remo22-le tuleks näoraamatusse teha klubi, sealsed liikmed saaksid kaasa tunda talle, kuna ta ei saanud söögikohas laua taga vaadata kiirendust, väga kahju sinust ja su 150 kroonist, loodetavasti oli bussi peal mõni reklaam mida jälgida, sest egas need 2m kõrvale astuda-istuda oleks tähendanud järjekordselt suuri väljaminekuid rahakotist :waah :kill

Arvatavasti oli tegemist selle aasta kiirendusvõistluste ühe rahvarohkema üritusega, nagu kuulda oli, siis EM arvestuses ei plaani väga paljud vanad tegijad sõita sel aastal ning uusi pole ka peale tulnud ja no kui sõitjaid ei ole, siis mida sinna vaatamagi minna...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.04.2010 12:55 
Kasutaja avatar

Nii, mina ka kodus finally.
Au ja kiitus korraldajatele, väga viis üritus oli, samuti jah minugi poolt thanks ilma eest @Görel, kui sa selle välja võlusid :D
Endal 4 sõitu läksid stardi nahka puhtalt, I käiguga pidamist praktiliselt ei olnud.. Osa ajan olematute 225 17 esirehvide aia taha, teise poole julgesti enda kraesse, aga esimene sõit selle autoga ja oli hea practice day, teine kord paremini jälle :)

Kokkuvõttes väga viis ja oli mõnus päev :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.04.2010 13:02 

Väga 5 üritus , esiteks tahaks tänada suusabaasi ja ta sõpra kes poe ees meie sinise Primera käima lükkasid :D (starter jamab) , ilm oli super , see 1 vend oli eriti kino kes seal särke müüs :D .. oeh ja need Skylined,200sx-id ja Silvia (punane S13 lippas eriti haigelt) (Y) Ning peab mainima ka et Sierrad olid kõvad..
Igatahes üritusega väga rahul ning ootan järgmist ;) a valge AMG oli ka väga ilus , wirxi putukas on väga kiire ning GT-R oleks palju parema aja saanud kui oleks varem startinud, ta andis alles siis gaasi kui roheline juba ammu põles :D

Julm oli , hakkasime ära minema siis kargas kuskilt ERITI korralik BMW 2002 Turbo välja ja andis odavalt peale , käis TSS, TSS :D

Viimati muutis EnricoN, 18.04.2010 13:13, muudetud 3 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.04.2010 13:05 
Kasutaja avatar

See vanem meesterahvas nissan maximaga liikus hästi ja stabiilselt :) Iga aasta näinud teda üritusel, kunagi isegi natuke juttu rääkinud aga see aasta oli minu arust teist värvi masin ehk uus. On sellega midagi tehtud ka?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.04.2010 13:10 
Kasutaja avatar

wirx kirjutas:
Umbkaudu sellepärast, et mu esimene sõit, mis läks Impsule nii hinge(see oli umbes kell 9:00 hommikul?) kui tegin Fretsile sõitu

Jõudsin lennukale peale 10 ning neid edasi-tagasi paarutamisi oli päris mitu.
Arusaadav, et autot vaja proovida enne esimest starti aga seda oleks saanud teha ka raja alguses või teise raja peal.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.04.2010 13:21 
Kasutaja avatar

Ju siis päike tegi oma töö, 1x sõitsin 400m kanti ja siis tagasi, inimeste läheduses mõistliku kiirusega, aga no mis teha, mõni meil on siin nii hellake :waah :waah :waah

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.04.2010 13:25 

Kas see Nissan GT-R oli mootoripoolepealt ka mingit tuuningut tunda saanud? Mis aja see välja sõitis?
Milliseid uuemaid, juba tehasest kiireid masinaid peale GT-Ri seal veel oli? Piltidelt ei paista midagi eriti... Varasematel aastatel on ikka olnud kohal igasugu viperid, ferrarid, amg mersud jne jne. Seeaasta oli stock-kiirete autode osakaal vist üsna väike?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.04.2010 13:30 

SL 55 AMG oli ka, millel uus (SL63 AMG ??) esiots . mõned E39 M5-d, E60 545..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.04.2010 13:33 

Haahaa Wirx! Ei tegelt on jah kahju, et ma ei tohtinud olla seal :( Aga ei tegelt pärast sõit oli üli kõva tõesti.. teinekord pressin ringrajale kaasa 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.04.2010 13:57 

Hendri kirjutas:
Mida see bmw seal tegi, või mis tal häda oli? :D Kohe üldse ei tahtnud liikuda :D
http://kaubi.planet.ee/StreetraceOpenin ... 170082.JPG

http://images.orkut.com/orkut/photos/Og ... 6hFk8D.jpg

Meeletud jõuprobleemid, muud midagi.

Esimene sõit sõbra Almera vastu, pööret vähe tõmbas hinge kinni stardis ja mingihetk tunned, et enam ei liigu siis lükkad järgmise käigu.
Teine sõit Suusabaasi vastu, stardis ikka vähe pööret, kuigi hetkeks tõmbas ratta ringi ja siis poos jälle jõu ära, muidu käiguvahetustega sama jutt, mis eelmises sõidus.
Kolmas sõit, teistkordselt Suusabaasi vastu, stardis pööret nagu enamvähem jagus, kuigi tõmbas ikka hinge kinni, esimeselt teisele miss shift ja sinna sõit läkski...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.04.2010 14:26 

Pildid sõbra kaamerast, kõik pole veel üleval. Piltide kasutamisel paluti viidata autorile.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.04.2010 14:40 
Site Admin
Kasutaja avatar

Nu mina kui korraldaja, kes istus päevläbi stardi lightningus, ei oska isegi ettekujutada, mis bussist jutt käib..??? Kui valge Transit, siis see pidi olema seal, sest selles asus kogu võistluse korraldamise stuff ja see pidi olema stardi ligidal, kui sa sellest bussist räägid, siis küll mokk maha,isegi parkisime sellel aastal raja äärde, et rahvas saaks paremini rajal toimuvat jälgida, eelnevatel aastatel on see buss asunud keset rada.

Kohe lähen teise arvuti taha ja panen ajad üles, failid on juba valmis.

Burnouti hindamisest lihtne tabel ka siis siin.

Osavõtjad.
Marek Omegal
Elari e30-l
Karlsander 540
Maero e30
Kristjan Sierral

Round 1

Karlsander 100 punkti, 5 x8
Marek 80 Punti 4 x8
Elari 40 punkti 2 x8
Maero 60 Punkti 3 x8
Kristjan 60 punkti 4 x8 -1 ring ringrajasõidu eest.

1 ring annab 20 punkti.

Round 2

Karlsander 60
Marek 100
Elari 40
Maero 100
Kristjan 40

Round 3

Punktide põhjal saavad finaali

Marek 180
Maero 160
Karlsander 160

Tulemused

1Koht Burnout KING 2010 Maero sinisel E30
2Koht Marek Oopel Oomegal
3Koht Karlsander 540 sinine
4Koht Kristjan Sierral 100punkti.
5Koht Elari E30 80 Puntki

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.04.2010 14:41 

Miki002 kirjutas:
Peale 2- tunnist piltide laadimist on ka pildid üleval. Head vaatamist !
http://fotoalbum.ee/photos/miki002/sets ... e=1&seek=6

Ürituse poolepealt on vägaväga super. Olin esimest korda kohal.
Eelmised kaks korda ei ole lihtsalt jõudnud tulla.

Mõned küsimused ka, et mis kubatuuriga Supra mootor sellel Lexus is200-l vahel oli?
Mis GT-R -l mootoriks on?

GT-R oli täiesti stock mootoriga ehk 3.8L Twin-Turbo V6

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.04.2010 14:55 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
BMW clubi ja üks streetrace foorumsit .

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 286 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 20  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis