Mul ka väga positiivne kogemus Ida-Viru meestega. Müüsin kunagi E34-ja M50B25 mootoriga, hinnaks panin 25k ja selle sees olid suve-ja talverehvid erinevatel velgedel, kvaliteetne helitehnika, lisaks andsin kaasa mõned uued tagasillapuksid, mis vahetamist vajasid. Reedeõhtul umbes 8-9 aja tuli kõne, küsiti auto vead ära, rääkisin poistele ilusti ja ausalt vead ära(karbid tahaks tegemist, kapott uut lakki, mõned puksid), natuke aega oli venekeelset arutamist ja õeldi, et me tuleks homme vaatama. Leppisime kokku Ülemiste parklas kell 1. Järgmine päev natuke pohmellis(ostjad olid ka

), saime kokku tegid parklas paar ringi, rääkisin siis ka vead ära ja näitasin näpuga ette ka, lausuti sõnad, et 20k suverattad ja tümm jäta endale(talvekad olid all). Kutsusin sõbrad appi, ostjad panid ise ka näpud külge, lammutasime muusika välja, tegime ostumüügi lepingu, sain 20k sulas peopeale ja müüdud. Hiljem müüsin veljed ja muusika ka veel maha ja saingi 25k kokku. See on kõige parem automüük minu puhul, saime ostjaga mõlemad rahuldava tulemuse.
Mõned eelnevad korrad olen ka autosi müünud ja siis olen tilganäppijate otsa sattunud, samamoodi hinnas ca 10k tingida üritanud ja ettekäändeks õelnud, et selle hinna eest saab sealt selle auto. Olen alati õelnud, et minge ostke siis see auto sealt. Kutid tavaliselt kortsutavad kulmu ja lausuvad, et kas ümberkirjutamise raha saab alla. Kuna ma kade pole siis ainult kohesel ümberkirjutamisel olen hinnas mõõndusi teinud.
Kunagi ammu ammu müüsin Suzuki Vitara Cabriot, hinnaks oli 38k, helistas üksn naine ja küsis hinnas telefoni teel 3k alla. Mina laususin selle peale, et kui tingida tahate, siis ainult auto kõrval, kes siis põrsast kotis ostab. Selle peale lausus naine:"Järelikult on sitt auto kui hinnas alla ei saa"

Kõne lõpetati ja ma naersin päris pikka aega