Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 01.05.2025 19:33

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 30.04.2010 01:11 
Kasutaja avatar

Mõned aastad tagasi sai sõbrale pikka aega C124 kupeed otsitud ja lõpuks tuli müüki üks sigailus hõbedane, äsja itaaliast toodud. Kuna auto oli tõesti väga korralik, siis järgmisel päeval helistades oli juba keegi ette jõudnud, vaatamata auto kallile hinnale. Helistasin vist järjest 3 korda ja rääkisin kui väga ma seda autot tahaks, mees küsis juba kas keegi teeb temaga pulli või mis värk on. :D Auto asus teises eesti otsas, muidu poleks mingit probleemi olnud. Okei, saime müüja nõusse, et kuna eelmised huvilised käsiraha ei maksnud, siis kohe järgmisel päeval tulles võib ta auto meile müüa. Läksime järgmine päev kohale, müüja oli soliidne inimene ja auto oli tõesti korralik, kuna oli talv ja auto otse itaaliast, siis suvekatega ei saanud eriti pikka proovisõitu teha. Maksime käsiraha ära, leppisime ARKi aja kokku ja läksime laiali. Õhtul hilja aga helistas sama vend, juua täis, vandus ja sõimas et hakkas mersut garaasi ajama ja sõitis esimese nurgaga vastu garaasi seina, stange, tuli ja tiib kortsus. :D No ma ei osanud alguses midagi selle peale öelda, käsiraha ju makstud jne. Mees oli ka nii ähmi täis, et suvekad all ja ta ei arvestanud seal garaaside vahel sellega, vabandas ette ja taha jne. :D Järgmisel päeval helistas kaine peaga uuesti, leppisime kokku uue hinna ja tegime ikka diili ära, pärast ostu lasime vaherahaga nina korda teha.
Auto on praeguseks sõbra käes sõitnud 75 000km ja vahetatud on üks esimene sarniir, tehti ikka omal ajal autosid. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.04.2010 07:17 

no natuke korjasin prahti kokku ja v6tsin audio korraks välja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.04.2010 10:26 

djkohuke12 kirjutas:
no natuke korjasin prahti kokku ja v6tsin audio korraks välja.

Milline šhokk :D

aga hea ju, et auto nüüd puhas, endal ka ju parem?
Järgmine kord vähem tööd ja puha...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.04.2010 11:51 

ega jah:D

kahju lihtsalt kui ülelastakse sedasi et ei v6i teada anda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.05.2010 15:39 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
See telefoni vältimine jah imelik mis siin ikka karta.Ja ses suhtes olen ka siin osadega nõus kes ütlevad ,et miks tilganäppija ei lähe kohe odavama hinnaga toodet vaatama.Ise olen silmast silma nii öelnud huvilisele kui huviline on hakanud siis näiteks odavamatest toodetest juttu tegema ,et mine võtke see odavam või käige vaatamas.Ta teeb enda elu ja ka teiste elu keerulisemaks.Turg on turg ja turul on igasugu kraami,olukordasi.Ja nii ei saa ,et kõigil on kõige odavam hind see ju võimatu.Aga jah kõige odavam võib olla isegi kõige parem jne ,turu värk.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.05.2010 17:21 
Kasutaja avatar

Mul ka väga positiivne kogemus Ida-Viru meestega. Müüsin kunagi E34-ja M50B25 mootoriga, hinnaks panin 25k ja selle sees olid suve-ja talverehvid erinevatel velgedel, kvaliteetne helitehnika, lisaks andsin kaasa mõned uued tagasillapuksid, mis vahetamist vajasid. Reedeõhtul umbes 8-9 aja tuli kõne, küsiti auto vead ära, rääkisin poistele ilusti ja ausalt vead ära(karbid tahaks tegemist, kapott uut lakki, mõned puksid), natuke aega oli venekeelset arutamist ja õeldi, et me tuleks homme vaatama. Leppisime kokku Ülemiste parklas kell 1. Järgmine päev natuke pohmellis(ostjad olid ka :D ), saime kokku tegid parklas paar ringi, rääkisin siis ka vead ära ja näitasin näpuga ette ka, lausuti sõnad, et 20k suverattad ja tümm jäta endale(talvekad olid all). Kutsusin sõbrad appi, ostjad panid ise ka näpud külge, lammutasime muusika välja, tegime ostumüügi lepingu, sain 20k sulas peopeale ja müüdud. Hiljem müüsin veljed ja muusika ka veel maha ja saingi 25k kokku. See on kõige parem automüük minu puhul, saime ostjaga mõlemad rahuldava tulemuse.
Mõned eelnevad korrad olen ka autosi müünud ja siis olen tilganäppijate otsa sattunud, samamoodi hinnas ca 10k tingida üritanud ja ettekäändeks õelnud, et selle hinna eest saab sealt selle auto. Olen alati õelnud, et minge ostke siis see auto sealt. Kutid tavaliselt kortsutavad kulmu ja lausuvad, et kas ümberkirjutamise raha saab alla. Kuna ma kade pole siis ainult kohesel ümberkirjutamisel olen hinnas mõõndusi teinud.
Kunagi ammu ammu müüsin Suzuki Vitara Cabriot, hinnaks oli 38k, helistas üksn naine ja küsis hinnas telefoni teel 3k alla. Mina laususin selle peale, et kui tingida tahate, siis ainult auto kõrval, kes siis põrsast kotis ostab. Selle peale lausus naine:"Järelikult on sitt auto kui hinnas alla ei saa" :kill Kõne lõpetati ja ma naersin päris pikka aega :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.05.2010 18:29 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Sa võinuks tagasi helistada ja öelda olg uteeme -3000 ,sest taha nsitast võimalikult kiirelt lahti saada. :D Aga sellien auto lammutamine ka ei tea kas kõlbab ,et keeran veljed alt siis saad odavamalt või maki.Müüd kusagil platsi peal masina juppideks ,ime paagist kütust ka vähemaks jne. :DKas lõhnakuusk jääb autosse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.05.2010 18:34 
Kasutaja avatar

Poisid tingisid nende asjade arvelt, kui neil neid asju vaja polnud, siis see nende asi, vähemalt pole niisama vingunud ja tilka näppinud. Ainukesed asjad mis parklas väljavõetud said oli makk ja 4kõlarit, müügiks läks talveratastega kuna need olid autol all. Auto oli "turukeskmisest" niigi ca 10k odavam.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.05.2010 11:12 
Kasutaja avatar

Anti-L kirjutas:
Scorpio Ghia kirjutas:
präegu müün äia Ford Mondeot (väike reklaam :) http://www.auto24.ee/used/709952 )
hellas üks vend paar korda, küsis auto kohta infot, räägisin kõik, ära, pani aja vaatamiseks kinni, vaatas autot, uuris-puuris, käis ringi, siis käisime sõitmas (mitte 1 km)
siis hakkas tingima, pakkus 18k eeki (selle raha eest müüakse sellist panni nt http://www.auto24.ee/used/664757)

siis ütles, et ei sobi kuna auto on liiga vana, et sama raha eest keegi talle pakkunud 1999 aasta mondeot :)
kuid vend oli nõus, et autol vigu pole, otsustas ta ikka osta kalendri endale, mitte autot kuhu ei pea raha matma.. aint tangi pensu ja sõida ringi :) krt.. kõige lollim see, et vaatamise aeg oli leppitud tipp-tunni ajal (kell 6 õhtul tööpäeval)
lisaks MarkoC jutule niipalju, et kas sulle tuli üllatusena, et automüük võib teatud osa sinu väärtuslikku aega röövida? Ega autot ei müügi ju kodus diivanipeal õlut lastes.

Kui inimene poleks ausalt öeldnud, et tahab 18k eest osta, vaid oleks hakanud virelema, et ta nüüd mõtleb ja annab teada. Kas selline teadmatus oleks sulle meelepärasem olnud, kui konkreetselt selle inimesega jutu lõpetamine.

On ikka kodus diivanil võimalik müüa, näiteks osta.ee (aga muidugi siis võidakse ka soovida üle vaatama tulla) + kes teab mis hinna lõpuks üldse saab.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.05.2010 13:39 

djkohuke12 kirjutas:
Sain ka tilganäppijaga pmst tuttavaks.

Eelmine pühapäev läksin üht e34 vaatama ja vaatasin yle vend tuli teise autoga järgi minu hondat vaatama tegi proovi s6ittu ja ytles et vahetame ära, et toob bemmi konnaga minu juurde. läks siis umbes 2h mööda kuni ma talle helistasin ja uurisin kas tuleb v6i mitte, minu tel nr ta vastu ei v6tnud siis m6tlesin et proovin lauatelefoniga helistada aga näe v6ttis vastu ja ytles et ei saanud konna et homme saan, tuli siis esmaspäev hommik kuskil 10 aeg helistasin enda ja lauatelefoniga ja ei v6ta vastu ja saatsin veel streetraces kirja et kas tuleb v6i mitte. tema pärast puhastasin veel autod ja m6ned plaanid jäid tema pärast ära. kahju kui m6ni nii noku on et ei anna teada kaa. muideks see vend on streetrace kasutaja!!!

Tere, mina olingi see mees kes käis sinu hondat vaatamas.
Telefonile ei vastanud sellepärat et sama päeva õhtul juhtus minu hea sõbraga traagiline õnnetus, ja olin hõivatud.
Vabandan väga et ei vastanud, aga oli palju muud meelel.
Õnneks saab sõbraga kõik korda, mõned roided, rangluu ja jalaluu murd.
Vabandan ebameeldivuste pärast.
Oll.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.05.2010 13:49 
Kasutaja avatar

o.l.l.i.e kirjutas:

Telefonile ei vastanud sellepärat et sama päeva õhtul juhtus minu hea sõbraga traagiline õnnetus, ja olin hõivatud.
Oll.

Noh nüüd läheb siis diiliks ja kõik on sõbrad edasi ?
Aga kuradi raske oli kindlasti see tel vastu võtta ja diil edasi lükata päev/kaks ? :D

Ehtne tilkur noh mis muud ....

Meil oli omal ajal koolis 1 kutt, kes ei saanud üsna tihti kooli mindud, näiteks vanaema suri tal stabiilselt nii 3 x aastas ära :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.05.2010 14:31 

MarkoC kirjutas:
o.l.l.i.e kirjutas:

Oll.

Noh nüüd läheb siis diiliks ja kõik on sõbrad edasi ?
Aga kuradi raske oli kindlasti see tel vastu võtta ja diil edasi lükata päev/kaks ? :D

Ehtne tilkur noh mis muud ....

Meil oli omal ajal koolis 1 kutt, kes ei saanud üsna tihti kooli mindud, näiteks vanaema suri tal stabiilselt nii 3 x aastas ära :D

kellejaoks tilganäppija kelle jaoks mitte.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.05.2010 15:30 

no ikkagist imelik ju kui oled netis ja ei vasta ju! sellepärast järeldasine et, diili ei tule!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2010 15:27 

ck- kirjutas:
Kõige jubedam on see, kui auto on olnud naisterahva kasutada... nendest tuleks loogilist mõtlemist omades suure kaarega mööda käia... aga ikka mõni paneb selle oma kuulutuse juurde kirja...

Täpselt! Siis on auto kas iluvigu täis või hooldatud ainult niipalju, kui mõni meesterahvas kõrvalt õelnud on, et kuule sa peaksid selle ära vahetama enne kui laiali laguneb. Või on mõlemad variandid koos.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2010 19:12 
Kasutaja avatar

Mina ka mõelnud ,et kui kuulutuses kirjas ,et naisterahva auto ,kas see siis hea või halb :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis