dellu kirjutas:
Selle juurdehindluse osas. Kas sa tõesti arvad, et esimene inimene, kes vaatama tuleb ostab su auto ära? Kui sa tahad autot müüa, siis peadki aja ja ka raha kuluga arvestama (autot näitamas käies). Ei saa loota ju, et esimene vend ära ostab. Kas tõesti pole enne autosid müünud siis või on lihtsalt õnneks läinud eelmistega? Muidugi minu viimase aja kogemused näitavad hoopis seda, et mida odavam auto, seda rohkem loodetakse saada (ehk siis sisuliselt 10 000 eest uut autot). Mitmed viimase aasta jooksul müüdud autod on nii 20-25000ga müügis olnud ja ikka mitmele inimesele pidi enne näitamas käima kui asja sai. Viriseti iga väikse roostetäpi üle jne (kusjuures need roostekohad olid eelnevalt telefonis ette loetud ja teada, mitte ei tulnud kohapeal üllatusena).
Kui sa aga ei viitsi ise käia ja näidata (hindad oma aega nii kalliks, siis selleks on automüügiplatsid, kes ka komisjonimüüki korraldavad). Sedasi nüüd küll võtta ei saa, et iga vaataja pealt hakkan hinda otsa ajama.
Samas selle, tulen vaatama kohta taaskord kehtib tõesti ainult üks reegel "kes ees see mees". Ma kuulan ka iga auto müümisel pidevalt tekste, ala tulen Viljandist vaatama homme. Arvata võite kas homme kedagi tuleb. Kui oled kindel huviline lepi müüjaga kokku ja maksa mingi käsiraha ära enne ülekandega. Siis on ka kindel, et autot sulle hoitakse. Mina kui müüja näen asja ikka sedasi, et see kindel võtja võib kohapeal hakata ka millegi üle virisema ja ei ostagi, siis miks ma peaks kellegi teise enne ära saatma, kuigi tema on kindlalt võtja.
Sellesuhtes, et jah esimene kohe autot ei osta on õige, tuleb tõesti aega ja kannatust varuda.
NT ühed rakvere pisid ytlesid et me hakkame tulema, ole hea tule meile teise linnotsa vastu,küsisin et kas ikka kindlalt tulead, nemad et jaja juba sõidame.
Ja läksingi teise linnaotse poistele vastu, ja näed nad olidki seal.Vaatasid auto üle, ja ütlesivad et mõtlevad.Aga see mees kes lubas tulla ja kohale ei ilmunud , temakle sõitsin ka vastu(kokku saama),jällegi 1tund päevast kadunud.