Kas siit mõni tuline striitreisser?
Tsiteeri:
Mida arvate mehest, kes tahab naist, aga ei viitsi palju raha teenida, et jõuaks peret toita?
mees25aatane:
(kasutaja)
POSTITATUD: 11.02.2010 17:03 vasta viitega
Tere, olen siis mees, kes teenib hetkejuhul nii 5600kr kuus, enne palgakärbet teenisin üle 7000kr, no ühesõnaga ma ei viitsi töötada töökohtade peal, kus palju teeniks, paljud töökohad vist ei sobi ka mulle.
Ühesõnaga taolise palgaga töökohtade peal viitsin töötada, ei tea mis tulevik toob, aga oma laiskust ja sobimatust paljudele kohtadele teades julgen arvata, et suurt palka ma vist ei teeni tulevikus, kuigi mine tea.
Point selles, et sellise palaga ju eluaset ei osta ja peret ülal ei pea kui naine ja lapsed on, ma ei tea kas tahangi lapsi.
Kuid enamus naisi ju tahavad lapsi ja nii mul väga raske omale naist saada, kui selline palk on, sest tulevikus peret ju ülal pidada ei jõua.
Seega sobikski mulle vaid naine, kes ise ka teenib, mitte et ma tema kulul elaksin aga liht, et saaksime kahekesi elada siis ja ta ei taha lapsi, nii saaks eluaseme ja igast asjad osta.
Ma kodutöödega saan hakkama, nii laisk pole, aga muidu olen küll laisk.
Mida arvate minusugusest mehest ja kuidas on mu võimalused selline naine leida?
Muidu olen naisest väga hooliv, romantiline, meeldivad igasugused armsused jne.
Pange end minu võimaliku naise olukorda, mis tunne tekib? See ei ole siin kosjakuulutus.
Tänan kõiki vastajaid.
Toonitan veel juurde, ma pole mingi luuser, saan endaga hakkama, aga natsa laisvõitu olen küll ja ei ela ainult rahale.
allikas:
http://www.eeva.ee/client/forum/forum.a ... post192398