Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 22:12

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 406 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 28  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Vivaldi Panda SS
PostitusPostitatud: 06.02.2009 20:16 
Kasutaja avatar

Esimesed ristsed siis tehtud, peak oli vist 65 v 66hz, eriti testida paraku ei saanud kah, kuna elan nö elamurajoonis, kus armastatakse rahu :devil

Akud on tühjad, laadinud pole neid keegi ca 3-4 kuud kindlasrti
Istudes juhiistmel põristas 153.9
Kobisin kõrvalistuja kohale, lasin istme alla ja 155.9 esialgu, millega üsna rahul, kuna nokitseda on seal veel küll asjadega :)

Pilt

Praegu suurest erutusest mõtlen, et kasti keermelatid olid kinni keeramata, kõlarite juhtme augud on kinni toppimata, makist ei tea palju peale keerata saab, proovisin kordi 7-8 kõigest jne
Ehk siiskokkuvõttes üöim rahulolu ja edasi nokitsemise teema :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.02.2009 20:43 

Päris karm tulemus esimese korra kohta. :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.02.2009 20:45 
Kasutaja avatar

Kuna üksi siin, siis pingelangust mõõta ei saanud ...

väike video

http://www.youtube.com/watch?v=zcuFqaJtRE0

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.02.2009 21:56 
Site Admin
Kasutaja avatar

Einoh, palju õnne esimese burpi puhul :beer - nüüd alles läheb põnevaks. Tundub, et väikse timmimisega peaks 158 -159 ette keerama küll. Mis see SS/SM pandade sagedus tavaliselt on - ongi 65Hz? Street klassi Pandal oli igaljuhul olenevalt autost 69-74 vahel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.02.2009 22:05 
Kasutaja avatar

Crac kirjutas:
Mis see SS/SM pandade sagedus tavaliselt on - ongi 65Hz? Street klassi Pandal oli igaljuhul olenevalt autost 69-74 vahel.

See jääb sinna 65 ja 70 vahele kui "walled", nii palju kui uurimustööd teinud olen, nagu jällegi, sõltub sajast erinevast asjast :P

Aga eks ma yritan laadija nüüd kiirelt sebida ja vaiksema koha leida, et saab asjalikumalt testida ....
Samas hakkab nüüd madalale häälsetus päevakorda tekkima, ehk siis pordi välja mõtlemine ja testimine ...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.02.2009 10:11 
Kasutaja avatar

Ma olen ka korra Tallinnas öösel kell 3 enne võistlusi natukene testinud,mille peale naabrid 2 politsei ekipaazi minu poole läkitasid :lol

Siiski.Ma loodan,et sellest autost tuleb rohkem kui esialgsed numbrid.Võimendid ikka ilusti sünkroonis?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.02.2009 12:53 
Kasutaja avatar

Mossemeez kirjutas:

Siiski.Ma loodan,et sellest autost tuleb rohkem kui esialgsed numbrid.Võimendid ikka ilusti sünkroonis?

Kindlasti mitte, vasrti saab need ära skoobitud sellise atribuudiga siis
http://en.wikipedia.org/wiki/Oscilloscope :beer
Tavalise voltmeeriga seda kahjuks teha ei saa ...

Selline vidin peaks varsti saabuma :)

Pilt
Light, Compact and Fan assisted Switch Mode power supply
40 amp constant output
Overload, Over voltage, and Thermal protection
Variable 3-15 Volt output
Digital Volt-Amp Meters

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.02.2009 16:38 
Site Admin
Kasutaja avatar

ViktorT kirjutas:
Mossemeez kirjutas:

Mis sa hakkad igale üritusele ossi kaasa vedama ja kohapeal mõõtma? - kõlab põnevalt igatahes :D aga eks meil on siin foorumis veel uskumatuid mehi (reck16). Teatavasti vajavad võimedid häälestust ideaalis peale igat võistluskorda - ehk siis mitu mitu korda ühe võistluse ajal.
Me igaljuhul saime oma 8 RF võimu kenasti tavalise voltmeetriga sünkrooni, ega rohkem täpsemalt ei ole vast vaja ;) - kui nii peeneks minna, et ossiga hakkad häälestama siis peaks elemendid jms. täiesti ühesuguste andmetega olema.

Kui võimalik siis soovitan osta laadija, mis suudab ka 18V laadida - saab vajadusel teiste klasside puhul ka kasutada, kui peaks tulevikus vaja olema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.02.2009 20:02 
Kasutaja avatar

OT: aga kuidas ma nii uskumatu olen ? :D:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.02.2009 21:21 
Kasutaja avatar

Crac kirjutas:

Mis sa hakkad igale üritusele ossi kaasa vedama ja kohapeal mõõtma? - kõlab põnevalt igatahes :D aga eks meil on siin foorumis veel uskumatuid mehi (reck16). Teatavasti vajavad võimedid häälestust ideaalis peale igat võistluskorda - ehk siis mitu mitu korda ühe võistluse ajal.
Me igaljuhul saime oma 8 RF võimu kenasti tavalise voltmeetriga sünkrooni, ega rohkem täpsemalt ei ole vast vaja ;) - kui nii peeneks minna, et ossiga hakkad häälestama siis peaks elemendid jms. täiesti ühesuguste andmetega olema.

Kui võimalik siis soovitan osta laadija, mis suudab ka 18V laadida - saab vajadusel teiste klasside puhul ka kasutada, kui peaks tulevikus vaja olema.

Ossi ise ostma ei hakka, 1 vennas paneb enam vähem paika ja kõik, eks paistab ...
Ma ei usu et kaugemale aretada viitsin seda sadulat :D
Häälestan sinna 27-30hz vahele hoopis ja hakkan klaase väristama :P Seega kas mul üle 15V laadijat on üldse mõtet siis vaadata ...

Täna sai paar korda veel testitud, esimene laks lasin poole voluumi peal 70-60hz sweepi, näitas 63hz maksimumiks, siis keerasin makki ja näppisin võimu veits, kõik muud asjad ikka tegemata, kuna peale sellist tulemust mõtlesin paar päeva kastist ja autost puhata :D

Seega 63hz ja enam vähem põhja ja jälle 155.9 ja võimud protectionisse ...ehk siis on akud ikka väga kuivad ... Paar korda proovisin veel, aga siis juba 152 ja seejärel 151 pealt "kinni" ...

Kast ise on häälestatud 60hz peale, seega on ka seal taga veel magus number kinni .

Ise olen rahul :P
Nüüd siis laadija leidmise rõõm :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2009 04:32 
Kasutaja avatar

ViktorT kirjutas:

Selline vidin peaks varsti saabuma :)

Pilt
Light, Compact and Fan assisted Switch Mode power supply
40 amp constant output
Overload, Over voltage, and Thermal protection
Variable 3-15 Volt output
Digital Volt-Amp Meters

Kõigepealt võimendeid saab võrdseks keerata väga edukalt iga suvalise mõõteriista, kasvõi tavalise galvanomeetriga, sest kõrvuti seisvate ja sama signaali edastavate võimendite mõõtmstingimused on ju samad.

Teiseks, pildil ja kirjeldustes on tavaline toiteplokk, mitte ostsilloskoop :? Toiteplokiga ei sa ju midagi mõõta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2009 13:04 
Kasutaja avatar

Salupa kirjutas:

Teiseks, pildil ja kirjeldustes on tavaline toiteplokk, mitte ostsilloskoop :? Toiteplokiga ei sa ju midagi mõõta.

Ats ma ei oska su kommentaari kohta mitte kui midagi kosta, ega sa purjus ei olnd äkki kui postitasid selle ? :lol

Ennem panin lingi, mis on otsilloskoop ja siis selle pildi ja räägin tühjadest akudest, ega sa arva et seda skoobiks pidasin ?
Mul on palju palju õppida, aga et nii rumalaks mind pead ... :help

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2009 13:56 
Kasutaja avatar

ViktorT kirjutas:
Salupa kirjutas:

Ats ma ei oska su kommentaari kohta mitte kui midagi kosta, ega sa purjus ei olnd äkki kui postitasid selle ? :lol

Ennem panin lingi, mis on otsilloskoop ja siis selle pildi ja räägin tühjadest akudest, ega sa arva et seda skoobiks pidasin ?
Mul on palju palju õppida, aga et nii rumalaks mind pead ... :help

Pigem mulle tundub, et viga on sinu väljendusoskuses, sest minagi lugesin su postitust hoolega ja jäin nõutult mõtlema, et kas sa tead midagi, mida mina ei tea? - Milleks 40A toiteplokk võimendite kalibreerimiseks???
Võimendite paika sättimisel on kõige tavalisem tester, mis vahelduvoolu mõõdab täiesti sobilik, kui ta mõõdab vähemalt 0,1V täpsusega, rohkem kui piisav.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2009 14:01 
Kasutaja avatar

basssoundman kirjutas:

Pigem mulle tundub, et viga on sinu väljendusoskuses, sest minagi lugesin su postitust hoolega ja jäin nõutult mõtlema, et kas sa tead midagi, mida mina ei tea? - Milleks 40A toiteplokk võimendite kalibreerimiseks???

Millal ma seda väitnud olen, et toiteblokiga võimendeid kalibreerima hakkan ? :lol
Tundub et olete Atsdiga kahepeale hakanud lugema ridu, mida ma kirjutanud pole ja neid mulle külge pookima :?
Tõin eraldi lausena välja, et selline vidin on saabumas !
Ja leidsin 60A-se 40A asemel :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2009 14:41 
Kasutaja avatar

Ärme nüüd laseme mõttetul vaidlusel ala kes väljendas valesti või kes sai valesti aru või kes palju jõi, poindil kaduma minna - võimendite "leveli" võrdseks keeramiseks ei ole ostsilloskoop hea, kuna see ei ole nii täpne ning ekraanilt on tulemust ebamugav lugeda.

Võimendite faaside võrdlemiseks sobiks küll ainult ostsilloskoop, kuid kuna su elemendid ei asetse sümmeetriliselt, siis kesse ütleb, milline see "õige" faas on. Faase võib proovida proovimismeetodil muuta - mina sain nii oma 0.5dB juurde.

Miks sa arvad, et tavaline toiteplokk on akude laadimiseks parem, kui spetsiaalne laadija? Sellel toiteplokil puudub isegi voolu reguleerimise võimalus.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 406 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 28  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis