kaput kirjutas:
Miks kolmest ei taha? Ei usu, et ta halvem on kui viiene. Eriti veel rullnokale.
18k eest saab juba korraliku 525 141kw, suvaline näide:
http://www.okidoki.ee/item/389165/Edu
Võib öelda, et kolmene oleks tegelikult unistus, kuid 325-t selle raha eest naljalt ei saa. 2,0 on mõttetu, kuna rüüpab nagu 2,5. 1,8 ketiga pole eriti saada, 1,8 rihmaga ei ole kuigi ökonoomne ja seega mõttetu. 1,8 is - ei tea, kas saab selle rahaga korralikumat + kett küllaltki kapriisne. 1,6 on minu jaoks täiesti out. Sellepärast saigi valikusse viiene pandud, kuid korraliku kolmese puhul olen alati enam kui nõus teda ostma, lihtsalt ma arvan, et korralikum e34 on odavam kui e36. Mulle millegipärast tundub, et sinu toodud näites olev masin ei ole nii korralik selle raha eest

.
Teistele suured tänud vastamast. Quattro kohta teadsin seda rattakallete värki ja sitta juhitavust. Kartsin tagasilla ehitust ja selle kohta ootan jätkuvalt vastuseid. Väga hea oleks, kui keegi võiks võrrelda või öelda kui palju sillajuppe on e34-jal ja quattrol? Minu meelest oli e34-jal neid juppe iga terve pe*setäis seal all ja kui quattrol rohkemgi on, siis peab selle variandi kahjuks ära unustama.