Juhtus see, et ARK sai jälle hakkama ja kurat tõsiselt ajab närvi.
Eelmine aasta kui mul oli vaja load välja vahetada ajasin kogu dokumentatsiooni korda Jõhvis kuna olin sel ajal seal ja kõik sobis. Palusin saata uued load Tln Mäepealse ARK-i. Minnes libadele järgi naeratati viisakalt ja öeldi, et aga nad ju Tartus. No tere-tere, tegin siis avalduse ja sõitsin senikaua kehtivate lubadeta nagu mulle seal kinnitati. Lõpuks pärast pikka ootamist sain nad kätte.
Eelmine teisipäev tegi elukaaslane Jõhvis sõidueksami ja nüüd jäi üle vaid oodata, millal load kätte saame. Määrates juuni lõpus kirjaliku ekami aega, sai juba siis mainitud, et saatke load Tallinna kuna siis puhkus läbi ja hea kätte saada. Seda sai mainitud ka enne ja pärast sõidueksami sooritamist. Aga mis me täna avastasime? Taaskord suutis ARK end ületada ja load on Jõhvis. Esiteks saadeti juba reedel ARKi, käisime Mäepealsel ja keegi kurat isegi ei vaadanud arvutist kus nad on ja mis seis on. Öeldi vaid tuimalt, et nädal aega läheb ja tulge teisipäeval. Täna siis sai jälle mõttetu käik sinna tehtud
Lisaks sai pärast ankeedi täitmist oodata sekretäri umbes 15 minutit keda lihtsalt ei olnud oma töökohal. Ju siis jõi teistega koos kohvi või pläkutas niisama.
Niipalju kordi kui seal käinud, siis ootamist kui palju ja lettide taga omavahel vesteldakse ning eemalt vaadatakse niisama, aega ju maa ja ilm...