Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 14:20

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 24.07.2010 15:08 
Kasutaja avatar

Ei ole mõtet kuskile võõrasse linna autot demoma minna ning mingit iba uskuma jääda. Las ostjad roomavad ise kohale. Tuttaval oli selline juhus, et käidi Paides autot vaatamas ning väideti, et kõik ok, sobib. Lepiti hind kokku 27k peale ja tehti diil, et paar päeva hiljem viib omanik auto Tartusse ära, sest hetkel polevat ostjal summat koos ning asi seisab ta venna taga, kes tuleb Soomest Eestisse kullakangidega. Njh, tuttav korjas siis auto puhtaks isiklikest asjadest ning sõitis mõned päevad hiljem autoga Tartusse. Kohapeal vaatas vastu vend Soomest ning ulatas lahkelt 23k... et selline oli teil kokkulepe olnud. Kuna tal oli kiire/rahahäda jne, siis lõi käed :rokib :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.07.2010 14:33 

olen ise 2x käinud ise autot näitamas.esimene kord 100km kaugusel ja osteti ka ära.
teine kord iisakust tallinna saabianti juurde(200km) ja taheti ka kohe ära osta,aga endal polnud teist autot kohe võtta ja läksin koju tagasi ja tõin 5päeva hiljem ise uuesti tallinna ära.http://www.auto24.ee/used/678095
leiti veel paar vigagi juurde,aga osteti ikka ära.
mõtlesin vähe ja meelde tuli ainult 1 juhus kus inimesed käisid minu poolt müüdavat autot vaatamas ja läksid ilma autota minema.golf 2 aut kastiga.
müünud olen 20 autot ja peale ühe erandi on esimene huviline ka auto ära ostnud.ja kui mälu ei peta siis ka alati vähemalt 200km kauguselt tulnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2010 06:50 
Kasutaja avatar

kaabakaz kirjutas:
No kui sa kuskil kapa kohilast 100km metsapoole elad, siis ma ostaks ka su auto ära! Kui kuskile heinamaa taha nurka olen juba kohale roomanud, siis tühjade kätega ka nadi tagasi minna...

Ikkagi peavad siis ka ausad tehingud olema. Mingit panni sellepärast ei osta et läksin vaatama ja kodu on nii pikk maa.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.07.2010 21:34 

hinnad jäid 2 -30k vahele ja pole aru saand küll ,et keegi pettund oleks olnud.vead ja rahasjad alati ära räägitud telefoni teel.ja asukoht on pigem õnn, kui õnnetus. ei tule iga igavlev rullnokk niisama aja viiteks su autot hoorama.kõik mõttetud tüübid saab telefoniteel asukohaga ära hirmutatud :D
ka juhuseid olnud kus arvatakse et olen auto hullemaks rääkind kui tegelikult on ja vägagi rõõmsal meelel autoga minema sõidetud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.08.2010 21:54 
Kasutaja avatar

Helistas siis 19,08 hommikul üks tüüp ja tahtis maki osta.
Et tema hetkel tartus ja liigub kl 21.00 tallinna ja on kindel huviline.
Sai siis telefoni teel kokkulepitud hind ja et saab siis u 23-24.00 haaberstis kokku.
Mingi kl 22.00 sai helistatud et kaugel.öeldi et läks aega et hakkas sõitma.
Siis mingi 23.30 sai uuritud et kaugel,öeldi et annas.
Siis järgmine kõne et aa et läheb aega et sõidame ikka.
Siis 00.30 sa uuritud et kaugel ja vastuseks et kosel.
Tund annast- kosele ?
Siis sai käega löödud ja koju magama mindud.
Tervitused siis numbri 56349367 omanikule.

Viimati muutis ozzu, 24.08.2010 23:05, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.08.2010 22:29 

Krt. Inimesed tulevad kogu perega autot vaatama. Uuritakse puuritakse, väga meeldib, mõni isegi langeb demonstratiivselt pagaasnikule ja kallistab autot, kõik on super. Lubatakse, et helistame õhtul ja ütleme oma otsuse, aga ilmselt ei pea kaks korda mõtlema. Olin juba hoos, et saab masina müüdud ja toonitasin veel üle, et palun kindlasti helistage mulle kui te ka masina vastu enam huvi ei tunne, siis tean vähemalt. Ei muidugi helistame, kindlasti. Ei helistata. Helistasin ise - kõnedele keegi ei vasta. Otseselt ei ole midagi pahasti, aga mida kuradit on vaja siis suurt juttu teha, hõisata ja pärast olla tumm nagu saabas ja kõnesid ignoreerida.

Ja tegu ei ole mingit nolkidega, vaid normaalsete 35+ vanuses inimestega. :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.08.2010 22:36 

Äkki leidsid uue masina selle aja sees juba. Ja siis ei viitsitud enam kõneaega raisata või telefoni akut.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.08.2010 22:39 

ingognito kirjutas:
Äkki leidsid uue masina selle aja sees juba. Ja siis ei viitsitud enam kõneaega raisata või telefoni akut.

mis vahet seal on. Kui nad ise nii suure hurraga huvi tunnevad, lubavad helistada ja ma veel ekstra palun, et andke teada, siis võiks ju anda teada. Kõneaega ja akut raisata....me ei ela aastas 1992, kus akud kestavad 20minutit ja kõneminut on 7EEK.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.08.2010 22:51 
Kasutaja avatar

Wabrik kirjutas:
ingognito kirjutas:

mis vahet seal on. Kui nad ise nii suure hurraga huvi tunnevad, lubavad helistada ja ma veel ekstra palun, et andke teada, siis võiks ju anda teada. Kõneaega ja akut raisata....me ei ela aastas 1992, kus akud kestavad 20minutit ja kõneminut on 7EEK.

Rahu, küll näev veel sellised kui tulevikus autosid müüd. Mul ka käis terve perekond kunagi perepojale autot vaatamas. Ukse peal vist oli mingi mõlk, tehnika ok jne. Algul vaatasid paps ja poeg, kõik nagu sobis. Siis jõudis "mutt" ka poest välja. Noh muidugi seal hakkas juba väike hala, et noh ikka nii ja naa välimus. Siiski lõpuks jäi jutt, et võtavad ära ja hommikul helistavad, et millal saaks ARK-s ära käia. Võid 3x arvata, kas see oli viimane kontakt. Eks Mutt pani kodus ikkagi lõpuks sõna maksma.
Selliseid, kes lubavad a la teisest Eesti otsast sõitma hakata ja on kindlad võtjad ma ei jõua isegi kokku lugeda enam.
Ozzu sa kasuta ikka normaalseid numbreid, su tekstist algul saanud midagi aru. Nagu oleks Tartust kell 9 hommikul sõitma hakatud ja järsku poole teksti pealt läheb asi 23 peale üle.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.08.2010 23:26 
Kasutaja avatar

müüsin 1 sprinteri, 2.5 korda soodsam kui teised, väliselt vajas tegemist, kui minda müüsin 54k-ga, järgmine selline (tegu haruldasega 4.6t mudeliga) maksis 109k eeki, telefoni teel räägisin ära, et vead sellised, auto uuest peast Eestis, ja on roostes, inimesed tulid Jõhvist, ja hakkasid ohkima, et roostes jne.. küsisin, kas nad ei kuulnud, et auto on roostes või? ütlesid, et kuulsid küll, aga mõtlesid, et rooste täppid.. auto präegu keevitused ja värvimises, raiskan 15k eeki, aga panen müüki samuti 100k-ga, et "säästajad" ei tülitaks..

enda jaguar oli 1 kuu müügis 49k-ga, üthegi kõned polnud seni päevani, kui kuulutus aegus ära, oli kohe 3 kõnet, üks venelane, üks eestlane ja 1 inglismaalt kodanik, kes elab Eestis.. kõigidel oli kohe suur huvi, aga üks pakkus 35k, teine 39 ja venelane oli nõus maksta 49k, aga loobusin müüa, kuna hetkel pole midagi huvitavat asemele..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.08.2010 00:09 

eks ta kipub nii olema jah

Viimati muutis SporteditionE, 02.09.2010 17:06, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.08.2010 07:40 
Kasutaja avatar

Uskuge mind: kui autot(olenemata seisukorrast) tuleb vaatama "suurpere" või mitu autotäit poisikesi, siis pole mõtet isegi auto uksi avada :think

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.08.2010 09:11 
Kasutaja avatar

BLACK-CIVIC kirjutas:
Uskuge mind: kui autot(olenemata seisukorrast) tuleb vaatama "suurpere" või mitu autotäit poisikesi, siis pole mõtet isegi auto uksi avada :think
Täpselt õige jutt!!!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.08.2010 11:05 

Ega jah, vingujaid leiab igast suunast. Isegi siis, kui käia inimesele ette 8000km sõitnud, tutikas ja nii korralik ja puhas masin, kui veel vähegi olla saab, leitakse ikka mingeid arusaamatuid probleeme, mille kallal vinguda. Kuul pähe.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.08.2010 12:04 

Mis mõte ntx on müüa sedasi autot, et kuulutuses olev number "ei ole kasutusel" ja meilidele ei vastata...? ja nii juba mitu nädalat...?

http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=752195

Tilganäppijatest müüjad rsk..

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis