Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 23:57

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 25.08.2010 12:16 
Kasutaja avatar

Mrk kirjutas:
Mis mõte ntx on müüa sedasi autot, et kuulutuses olev number "ei ole kasutusel" ja meilidele ei vastata...? ja nii juba mitu nädalat...?

http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=752195

Tilganäppijatest müüjad rsk..

Võibolla on kellegile odavat nalja tehtud... "heas korras auto" turu odavaima hinnaga müüki paisatud ja oi kus neid kõnesi siis tuleb..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.08.2010 16:33 
Kasutaja avatar

Mrk kirjutas:
Mis mõte ntx on müüa sedasi autot, et kuulutuses olev number "ei ole kasutusel" ja meilidele ei vastata...? ja nii juba mitu nädalat...?

Äkki inimene Eestist ära :think

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.08.2010 16:50 

Hahaha, tõesti, teil automüüjatel peab väga hea närv olema.
Müüsin kunagi 6k eest diisel astrat millel kehtiv ül jne, ütlesin et karbid läbi, tuldi kohale(enne seda sai kindlale ostjale ära öeldud, vanem konkreetne meesterahvas kes ütles ise, et ei oota 6k eest mingit läikivat noksipikendust vaid töölooma, ning elas minust 15km eemal), ning tehti selline nägu- :? sellel autol ju karbid läbi??? Ma nagu et misasja ma ju ütlesin seda...ok tema mõtleb ja helistab poole h pärast, kõnet ei tulnud ning helistasin ise, ei tema ikka ei taha, türademaaa, telefoni teel et tema ostab ära jaja. Helistasin kohe vanemale meesterahvale, kuid tema ütles et ootas rahaga poe ees kuid enam ta ei taha sellega tegeleda. Lahe küll, nüüd saan aru mida te sellega mõtlete, et kes ees see mees.

Ning neid vanu rimakaid müües küsitakse "Kas vigu ka on", .... mul on selline nägu ees- :? :? :?

Ei ole vigu tead, ei ole, just lükkasin krdi salongist välja asja, minu käejäljed on ainult peal.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.08.2010 17:16 

BLACK-CIVIC kirjutas:
Mrk kirjutas:

Äkki inimene Eestist ära :think

Einoh kui tädi telefonis ütleb, et number ei ole kasutusel...
Ma ei teagi kuidas tänapäeval siukest olukorda tekkida saab.. on kas välja lülitatud või hõivatud või mida iganes...
Aga selleks, et number poleks kasutusel, tuleb ära lõpetada liitumisleping + operaator peab numbrit mitte uuele inimesele välja andma...

Selline juhuste kokkulangemine peab olema + siis lisaks paneb inimene selle numbri veel ikkagi sinna kuulutusse... müstika

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.08.2010 17:25 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Oijaa eks jah ole igasuguseid olukordi ,endale ka meelejärgi pole suured rahvamassid.Kui midagi ostetakse siis võiks ikka asi konkreetne olla on müüa ja on huviline ning ok siis keegi niiöelda siis targem kes järsku oskab paremini üle vaadata aga mitte terved suguvõsad ja sellised kellest kasu pole.
Viimane kord oli olukord kus muidu tore meesterahvas tuli vaatama ja päris pisike laps oli kaasa võetud ,olgu ei hakanud siis õiendama ,et laps korraks oma autosse jätta ,et tukastab seni või umbes nii turvatooli laps oli ,sest no pisike laps jalgupidi tagumisele istmele niiöelda poetada poel ka eriti meeldiv.
Ükskord tulid naine,mees ja lapsed transporteriga uudistama,lapsed lasid liugu kelkudega,ja mängisid ning vanemad kaasa ,vahepeal käisid uudistasid tehnikat jne.agu lõbus perepäev vabaslooduses.Lastega loodusesse kelgutama ,vahepeal hummeriga ring jne.Tegu polnud hummeriga aga umbes nii.
Viimane huviline ,suht energiline paistis ja masina käsitlus selle tõttu vigane ,tormas rooli ,l'äksime sõitu müttas mingis pori mülkas ja lahkus :D
Üldiselt ise hoian tehnikat müügis ,et kui keegi soovib siis saab aga kui ei siis pole hullu ka ja nii külmanärviga rahuliku elu elada.
Tulevad näppijad karjaga siis hoidku mitte vajalikud tegelased eemale ,või kui ei taha masinat ,pole lugu mingid huviliste mured ei huvita,et kas neile sobib või ei.
Igasugused kunnid kes naeruväärseid omahindu näiteks pakuvad siis neile öelda toredalt ,et kui võimalust pole siis antud masinat soetada pole võimalik .
Kunagi olid võimalused ,et kui võimalust polnud siis sai ikka aga tänapäeval ise kül tilkadele võimalusi andma ei hakka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.08.2010 17:27 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Aga need kellel kontaktid ei vasta on jah selliseid ei tea mis selle kõige taga täpselt on.Tavaliselt kipuvad sellised kuulutused olema ahvatlevad ,et ... aga kätte ei saa ja kui saad siiis kaup otsas näiteks aga kuidas kaupa sai teha jäi arusaamatuks,olen nii isegi pärinud müüjalt :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.08.2010 18:03 

Sellepärast ma polegi kunagi autot müünud, et see on nii nuss tegevus. Kui mul enda auto on ära tüüdanud ja tahan midagi teist, siis ma hakkas selle jaoks koguma. See auto millest tüdinesin sõidan ilma remontimata niikaua kui kannatab ja siis pärast näeb kuidas vastu pidanud on ja kas kannatab kudiagi müüa veel või juppideks müüja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.08.2010 22:31 
Kasutaja avatar

Nende mittevastavate numbritega võib ka vabalt see teema olla, et keegi ajab lihtsalt hinda alla. Kui inimene tahab ise samasugust osta, siis ju hea üks libakuulutus üles lükata. Teised vaatavad, et näe pakutakse odavamalt ja peame ka oma hinda kohendama, ega konkurendile ju helistama ei hakka ja ei teagi, et liba on.
Sõber minu arust aastaid tagasi tegi nii, et proovis enne oma ostu hindasid mõjutada. Ei mäleta kas sellest ainult kasu ka oli.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.08.2010 22:48 

autot müües tehakse isegi vastamatta kõnesi,et helista tagasi.
ja kui tagasi helistan siis küsitakse auto kohta.

:kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.08.2010 22:58 

Tormi kirjutas:
autot müües tehakse isegi vastamatta kõnesi,et helista tagasi.
ja kui tagasi helistan siis küsitakse auto kohta.

eriti hea veel, kui tehakse vastamata kõne ja tagasi helistades küsitakse esimese asjana, kas järelmaksu saab :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.08.2010 23:15 
Kasutaja avatar

Endal on olnud mittmeid erinevaid müügi ja ostmis situatsioone. enamasti on olnud meeldivad, püüan olla ise soovitud ostja nagu mina sooviks et minu juurde tuleks vastavate soovidega inimesed.
Iga tahes panin oma mazda 323f-i (12.08) müüki.
tuli meilile iga sugu pakkumise jne 2-sel päeval mingi vend tahtis probe vastu vahetada leppisime kokku et õhtul helistame üle ja saame kokkulepitud kohas kokku. Helistasin ennem liikuma hakkamist ja selgus et probe oli laiali lennanud vms. olgu pole midagi ega mul kiiret pole jne.
oli laupäeva hommik alles olin silmad lahti saanud kell oli nii 10 paiku kui telefon helises, võtan unise häälega vastu jne vend kohe tutvustas ennast rääkis et teda huvitavad auto vead jne seletasin teadaolevad vead ära (tagumised amordid pehmed, parempoolsel tiival kerge rooste)
klemm kohe uurima ei palju ma soovin kätte saada hinnaks panin 15,500.- ütlesin et 11-12 tahaks kindlalt saada et pole otsest vajadust müüa jne. leppisime kokku et hinnaks teeme 11,5k ilma muusikata vend lubas muhust liikuma hakata.
ootasin 1h ootasin 2h ei olnud kõnet tulnud mõttlesin et ah juu loobus vms.
oli möödas 3,5h kui vend helistas et nüüd virtsust tuli praamilt maha ja hakkab Pärnu poole jalutama (mul nagu et wtf jala?) vend ütles et jala jah et tahab seda autot niiväga saada.
ootasin veel tunnike ostja helistas et on 15km virtsust eemal ja et ükski auto ei võta peale et äkki oleks võimalik et lähen järgi et kui ära ei osta siis maksab kütte kinni jne olin nõus sõitsin talle järele.
Esimene emotsioon seisma jäädes oli see et auto nii korralik. ilma proovi sõitu tegemata tuli tal tüdruku suust et selle auto nad ostavad ära. näitasin vead ära jne. olgu sõit hakkas pärnu poole tagasi. Tee-peal rääkisime auto ajaloost jne Jõudsime siis minu maja juurde ja nii igaks juhuks küsisin et Läheb siis loosi w? Ostja selle peale , et muidugi neile meeldib see auto jne et tal vanematel samasugune auto, Et mazdad on vastupidavad masinad.
Tegime siis ostu müügi lepingu ja Küsisin et mis kindlustusega teeme? Ütles et maksab mulle 500.- et kas sobib olin nõus ja lõime käed ning ostja sõitsin õnnelikult minema. jube imelik oli autot minema sõites vaadata. Leppisime kokku et kui ümber vormistab et siis helistab. Helistas esmaspäeva hommikul ja esimene asi mis ütles oli see et nii head masinat ta poleks lootnud saada 12k eest.
Selline siis positiivne müük.
Peale müüki hakkasin siis uut autot vaatama ja Leidsin Pärnu ümbrusest igast ronte aga need olid kõik ülehinnatud jne ühel 323-mel oli lausa tagumised poolraamid makrot täis lastud...
Siis tekkis pühapäeval(15.08) auto24-ja 4x4 mitsubishi galant müüki ning pikemalt mõtlemata helistasin müüale ning ta ütles et 3 tahtjat on muidu veel jne aga et nemad saaks alles esmaspäeval vaatama tulla jne müüa lubas hinda kah veel alla anda mõned tuhanded kui tallina jõuan enne 6-te Kell 15,30 hakkasimegi sõbraga tallinna poole vurama müüa oli kül "soome ehitaja" ning autodest midagi ei jaganud aga samas oli selline tore meesterahvas kes rääkis kõigist vigadest mida ta teadis kerge proovisõit ja raha leti ning pärnu poole vuramine algas.
Selline oli siis minu viimane müük ja ka ostmine.
Poleks elusees arvanud et keegi tuleb muhu saarelt autot ostma ja jala veel...
Pm kui hinna ja kvaliteedi suhe on paigas siis saab autost kiirelt lahti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.08.2010 23:39 
Kasutaja avatar

Täna olin mina tiganäppija :D
sommid tulid autot ostma,aga avastasin et dokid on eestis teises autos :kill kui dokid soome tagasi saan siis lubasid kohe ära osta 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.08.2010 07:47 
Kasutaja avatar

Need on üksikjuhtumid. Enamus "longdrinknäpusspetsialistidega" kohale tulijad on ajaraiskajad.
Olen ka mõned üksikud korrad:suguvõsale/külarahvale auto müünud, aga see liiga marginaalne number.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.08.2010 22:15 
Kasutaja avatar

Täna sattusin vägagi julge ostja otsa.

Nimelt tasuti 75% hinnast ja auto jäeti koos dokumentidega mulle hoovi. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.08.2010 16:14 
Moderator

Me kunagi kandsime ka kogu müügisumma ette ära, dokumendid ja liikuri saime alles järgmine päev (summa oli suurem kui 50 000). Vahel lihtsalt tuleb müüjat ka usaldada.

Samamoodi on siit foorumist mulle 1 kasutaja auto summa 100% ette maksnud ja palunud auto treileriga järgi saata teise linna. Ka sai tehtud.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis