Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 15.05.2025 14:49

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178 ... 376  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2010.
PostitusPostitatud: 15.09.2010 20:30 
Kasutaja avatar

Hendri kirjutas:
No ptsi starter kadus ära. Sõitsin sõbra maja ette ja sealt enam omal jõul käima ei läinud. Ei kippu ega kõppu, lükkasin sõbraga käima, tulin koju. Ilm ka jama, ei viitsi praegu uurida, ehk saan homme ema riisiga kooli minna :angry

Igaksjuhuks tseki esialgu kaitsmekarp läbi :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.09.2010 21:20 

Sai kolme kuu kaart tehtud jõukasse :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.09.2010 21:51 

BLACK-CIVIC kirjutas:
Sain meili, ei tea kas nüüd olen lõpuks rikasmees :D
Kuna ise sellise peenraha järgi ei igatse, võin mõnele "fraierile" kontaktid maha ärida :think
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tere,

Olen Dr Webster Michael juht Raamatupidamise auditi osakonna pank Harlesden, North
West London, siin Inglismaal (Natwest Bank). Kirjutan teile äri ettepaneku, mida on
tohutu kasu nii meile. Minu departemangu, olles manager Greater London Regional
Office, olen avastanud, summa £ 15 miljonit (viisteist miljonit naelsterling)
kontole, mis kuulub üks meie välismaistele klientidele Late Business Mogul hr Moises
Saba Masri Miljardär, juut alates Mehhiko, mis oli ohver helikopteri crash selle
aasta alguses, tappes tema ja pereliikmed. Saba oli 46-aastane. Ka chopper ajal
crash oli tema naine, nende poeg Avraham (Albert) ja tema minia. Piloot oli samuti
surnud.

Valik Teile on tekitanud alates geograafilist laadi kohta, kus te elate, eelkõige
seetõttu, et tundlikkus ja tehingu konfidentsiaalsuse siin. Nüüd meie panga on
oodanud ükskõik sugulaste ees-up tuleb nõuet, kuid keegi ei teinud seda. Mina
isiklikult ei ole andnud leidmisel sugulaste, Ma otsin oma nõusoleku esitada teile
kui Lähisugulane / Kas abisaaja surnud, nii et teel selle konto hinnatud 15 miljonit
dollarit võib maksta teile.

See on välja makstud või jagada need protsendid, 60% mulle ja 40% sulle. Mul on
tagatud kõik vajalikud juriidilised dokumendid, mida saab kasutada varundage see
väide me tegemisel. All i need on täita oma nime dokumentide ja legaliseeriks see
kohus siin tõestada teile õigustatud toetusesaajaga. All I nõuavad nüüd on teie
ausad Co-, Konfidentsiaalsus ja Trust, mis võimaldavad meil näha selle tehingu läbi.
I garanteerida teile, et see täide viia seaduslik korraldus, mis kaitseb teid mis
tahes rikkumise korral õigust.

Palun, annavad mulle järgmist, nagu oleme 7 päeva kestab see läbi. See on väga
kiiresti palun.

1. Täielik nimi:
2. Teie Direct Mobile arv:
3. Teie Kontakt Aadress:
4. Töökoht:
5. Vanus:
6. Sugu:
7. Kodakondsus:

Võttes läbinud metoodiline otsida, otsustasin ma teiega loodame, et sa leiad selle
ettepaneku huvitav. Palun teie kinnitus sellele kirjale ja näitab teie huvi ma
esitaks teile rohkem teavet.
Endeavor lasta mul tunne oma otsuse pigem kui hoiab mind ootab.

Tänan teid oodates oma soodsa vastuse.

Regards,
Dr Webster Michael

Saada Doktor Websterile enda andmed ära, saad lõpuks M5 osta endale

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.09.2010 21:54 

milkogreen kirjutas:
BLACK-CIVIC kirjutas:
Sain meili, ei tea kas nüüd olen lõpuks rikasmees :D
Kuna ise sellise peenraha järgi ei igatse, võin mõnele "fraierile" kontaktid maha ärida :think
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tere,

Olen Dr Webster Michael juht Raamatupidamise auditi osakonna pank Harlesden, North
West London, siin Inglismaal (Natwest Bank). Kirjutan teile äri ettepaneku, mida on
tohutu kasu nii meile. Minu departemangu, olles manager Greater London Regional
Office, olen avastanud, summa £ 15 miljonit (viisteist miljonit naelsterling)
kontole, mis kuulub üks meie välismaistele klientidele Late Business Mogul hr Moises
Saba Masri Miljardär, juut alates Mehhiko, mis oli ohver helikopteri crash selle
aasta alguses, tappes tema ja pereliikmed. Saba oli 46-aastane. Ka chopper ajal
crash oli tema naine, nende poeg Avraham (Albert) ja tema minia. Piloot oli samuti
surnud.

Valik Teile on tekitanud alates geograafilist laadi kohta, kus te elate, eelkõige
seetõttu, et tundlikkus ja tehingu konfidentsiaalsuse siin. Nüüd meie panga on
oodanud ükskõik sugulaste ees-up tuleb nõuet, kuid keegi ei teinud seda. Mina
isiklikult ei ole andnud leidmisel sugulaste, Ma otsin oma nõusoleku esitada teile
kui Lähisugulane / Kas abisaaja surnud, nii et teel selle konto hinnatud 15 miljonit
dollarit võib maksta teile.

See on välja makstud või jagada need protsendid, 60% mulle ja 40% sulle. Mul on
tagatud kõik vajalikud juriidilised dokumendid, mida saab kasutada varundage see
väide me tegemisel. All i need on täita oma nime dokumentide ja legaliseeriks see
kohus siin tõestada teile õigustatud toetusesaajaga. All I nõuavad nüüd on teie
ausad Co-, Konfidentsiaalsus ja Trust, mis võimaldavad meil näha selle tehingu läbi.
I garanteerida teile, et see täide viia seaduslik korraldus, mis kaitseb teid mis
tahes rikkumise korral õigust.

Palun, annavad mulle järgmist, nagu oleme 7 päeva kestab see läbi. See on väga
kiiresti palun.

1. Täielik nimi:
2. Teie Direct Mobile arv:
3. Teie Kontakt Aadress:
4. Töökoht:
5. Vanus:
6. Sugu:
7. Kodakondsus:

Võttes läbinud metoodiline otsida, otsustasin ma teiega loodame, et sa leiad selle
ettepaneku huvitav. Palun teie kinnitus sellele kirjale ja näitab teie huvi ma
esitaks teile rohkem teavet.
Endeavor lasta mul tunne oma otsuse pigem kui hoiab mind ootab.

Tänan teid oodates oma soodsa vastuse.

Regards,
Dr Webster Michael

paaegu kõik on sellise meili saanud. üldiselt ei soovita ma sellise kahtlase päritoluga meile üldse avadagi

Never say Never
http://www.youtube.com/watch?v=b4xHc2Ow9CY

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.09.2010 23:22 

Sidler kirjutas:
Just nimelt, lepptrahv tuli autoomanikule ehk siis minule, aga saatjaks oli maanteeamet ja seda siis 4kuud hiljem.

Kopeerin jutu ühest teisest foorumist:

Leppetrahv ei ole Viivistasu otsus. Viivistasu otsus tehakse ainult linna tasulise parkmise alal. Leppetrahvi saab teha kõikidel muudel aladel, kus maa omanik (võib olla ka riik) on sõlminud trahvi tegijaga vastava lepingu.

Viivistasu otsuse saab esitada otse kohtutäiturile täitmiseks, leppetrahvi peab aga kohtus või maksekäsus välja nõudma. Viivistasu otsuses märgitud trahv tuleks seega üldjuhul ära maksta. Leppetrahvi puhul on lood teised. Kui olete parkinud alas, kus 1h on tasuta või parkinud muul alal lühiajaliselt, siis ei pea leppetrahvi tasuma, kuna leppetrahvi summa on ebaproportsionaalne rikkumisega.

NB! Leppetrahvi nõude saatja ei tea sõiduki juhi või omaniku nime, kui te ise seda ei esita talle vaidega. Ilma nimeta ei ole aga Eestis võimalik kellegi käest midagi nõuda.

Lisaks kehtib veel siiani valearvamus, et kohtumenetluses saab auto numbri järgi isikut tuvastada (eeltõendamismenetlus). Nii see ei ole. Kohus on selgesõnaliselt öelnud, et teenuse pakkuja (parkla) peab teenuse kasutaja (parkija) tuvastama lepingu sõlmimise ajal. Vastasel korral puudub parklal õiguslik kaitse kohtus.

Sõiduki juhi või omaniku nime teadasaamiseks kasutavad parklad järgnevat taktikat:
1. Kui parkija pole reageerinud kojamehe vahele pandud trahvikviitungile, siis trahvi tegija märgib üles auto numbri ja saadab selle edasi Maanteeametile.
2. Järgnevalt Maanteeamet saadab leppetrahvi kviitungi auto omaniku aadressile. Omanikul tekib tunne, et parkla teab tema isikut. Tegelikult see nii ei ole. Maanteeamet ei edasta sõiduki omaniku andmeid parklale (seda tehes rikub ta seadust). Selle asemel edastab Maanteeamet auto omanikule parkla trahvikviitungi.
3. Auto omanik esitab vaide, milles märgib enda isikuandmed ja kontaktandmed.
4. Leppetrahvi tegija saab nüüd vaidest teada auto omaniku või selle kasutaja kontaktandmed ning hakkab vaidest hoolimata võlga välja nõudma.

Niisiis, leppetrahvi tegija ei tea teie isikut ning tal puudub võimalus trahvi välja nõuda. Kui te aga esitate vaide, siis 99% tõenäosusega seda ei rahuldata ja hakate saama nõudeid kontaktvahenditele, mille te ise esitasite. Lisaks eelnevale on suurem osa leppetrahvidest kehtetud, kuna on rikkumisega võrreldes proportsioonist väljas. See põhimõte kajastub muuhulgas võlaõigusseaduse tüüptingimuste regulatsioonis ning Euroopa Liidu tarbija kaitse direktiivides, mida Eesti kohtud peavad konformselt tõlgendama.

Ärge makske leppetrahve ega esitage vaideid, kui te pole üldse rikkunud või teie rikkumine oli väike. Kohtusse polegi ükski taoline parkla leppetrahvi asi jõudnud, kuna tulemus on ette teada ja teadmatute inimeste tõttu on parklate kasum niigi kõrge.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.09.2010 23:49 

Lisaks veel ühe asja LEPPETRAHVI teema juurde.
Oletame, et "parkimistingimuste" märgi alt sisse sõitmine ongi lepingu sõlmimine. Lepingud sõlmitakse konkreetsete isikute vahel, mitte auto ja parkla vahel. Seega tuleb ka leppetrahv välja nõuda ainult mingilt konkreetselt füüsiliselt isikult - sellelt, kes tol ammusel päeval märgi alt sisse sõitis. Huvitav, kuidas see isik kindlaks tehakse. Volitatud kasutajaid võib autol olla üheaegselt mitmeid. Ja võib ka juhtuda, et keegi kasutas autot tol päeval ilma volituseta. Meil on tegu kolme osapoolega: Parkla esindaja, auto parkija-kasutaja ja auto omanik. Auto omanik võiks muidugi omada ülevaadet, et kes ja millal autot kasutas, aga esiteks pole minuteada kohustust pidada eraautode kasutamise kohta täpset päevikut (millal mees, millal naine, millal tütar ja millal naise armuke jne) ja teiseks auto omanik kui selle "lepingu" suhtes esialgu kõrvaline isik pole kohustatud suvalisele firmale aru andma, et kes konkreetselt mingil päeval temale kuuluva autoga sõitis ja parkis. Kui parkimist korraldav firma endiselt arvab, et on saanud lepingu teiselt osapoolelt tüssata, on tal võimalik pöörduda politseisse ja paluda abi lepingu teise osapoole isiku välja selgitamiseks. Ma arvan, et politsei ei võta nii absurdset taotlust menetlusse.

(VIIVISTASU-ga on lood teised, sest viivistasu maksmise kohustus on määratud seadusega, ja see ei käi lepinguõiguse alla)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.09.2010 09:14 
Kasutaja avatar

salasilm kirjutas:
Oletame, et "parkimistingimuste" märgi alt sisse sõitmine ongi lepingu sõlmimine.

Sel juhul võime OLETADA, et ka see on LEPING ja kuulub täitmisele, kui pildistatakse valesti parkinud sõidukit:
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.09.2010 09:28 
Eliit
Kasutaja avatar

Mingi kuradi peldik on siin ühika akna all juba karjunud üle tunni aja, raisk! Suunad ka ei vilgu, et teaks, milline see karjub. :angry :sex :help

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.09.2010 10:55 
Kasutaja avatar

ulme on see et ma olen elus ära lugenud kokku ainult 2 raamatut.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.09.2010 11:01 
Kasutaja avatar

-Rotu- kirjutas:
Mingi kuradi peldik on siin ühika akna all juba karjunud üle tunni aja, raisk! Suunad ka ei vilgu, et teaks, milline see karjub. :angry :sex :help

Mind ajas ka see krt üles, praegu on see õnneks ära kadunud akna alt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.09.2010 12:58 
Eliit
Kasutaja avatar

rey162005 kirjutas:
-Rotu- kirjutas:

See kuradi sinine neljaukseline Polo oli see karjuja. :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.09.2010 13:10 
Kasutaja avatar

-Rotu- kirjutas:
rey162005 kirjutas:
-Rotu- kirjutas:

See kuradi sinine neljaukseline Polo oli see karjuja. :kill

Jah, ise arvasin alguses, et see Saab selle kõrval, kuid ei olnudki :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.09.2010 18:23 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:
Kuradi msn ja hotmail zajebal juba. Mida aeg edasi seda rohkem bug'e täis ta on :evil:

mul msn jookseb kokku kui staatus online panna.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.09.2010 20:28 

Tirige Trillian või Pinguin majja siis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.09.2010 21:30 

-Rotu- kirjutas:

TKTK?(vaevalt et neid kupee vw'sid iga ühika ees seisab)

Kurat avastasin täna hommikul ühikas ärgates, et miskid kupud jala peal. Lutikad vist. Pole varasema 2a jooksul kordagi siukest asja olnud. On keegi kokku puutunud nendega ning oskab midagi head soovitada peale välja kolimise?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178 ... 376  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis