Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 16.05.2025 02:24

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188 ... 376  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2010.
PostitusPostitatud: 23.09.2010 13:49 
Kasutaja avatar

pässarix kirjutas:
suusabaas kirjutas:
Arvutiga tegemine tuleb teisel aastal

krt varsti vaja minna ülevaatusele autoga, ei tea, kas saab läbi ka :uhoh

piisava summa eest saab!

mis haigus on tahta mustalt ülevaatuselt läbi saada ?
endal ju heameel kui autol mingid vead (mis su elu ohtu võivad seada) ilmnevad ülevaatusel, ning need likvideerida saad.
mina arvan igaljuhul nii. paistab see suusabaasi sirje ka piisavalt korras olevat, et midagi drastilist raudselt pole, et läbi ei saa.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.09.2010 14:06 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:
Kui CO veits üle normi on, kõrvalisutja klaasil on õrn toon või autol on all meeldiv pütt või peal kaunis rool, siis see on küll üks väga rõve haigus

Selle kauni rooli osas vaidleks vastu veel nats, aga on veel debiilsemaid asju millega nssitaks.

Enda lemmik laks oli kui käisime g3 universaaliga ülevaatusel ja vana hakkas sellepeale vinguma, et tagaluugil oli kojamehe auk, aga kojameest polnud. (pole kaa kunagi olnud) Tehasest ma usun oli juba sinna kate peale pandud.
Kui auk on, siis peab olema :kill

Ja esiklaasi mõra on kaa lahe asi, kui on siis ei saa. Samas mõni ei häiri üldse. Ma saaks aru kui silme ees või siis ämblik, aga mingi suva väike mõra...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.09.2010 14:35 

Kriminaal oled siis

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.09.2010 14:47 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:
Kui ma kuskilt jebaist ostan mingi Selmi sportrooli, mis läheb sellele autole ja pabereid pole, siis see pole ju kuritegu :)

nu ma ei pidanudki mingeid selliseid asju silmas. tihtipeale vinguvad, et "ei saand läbi. mingi pidurivoolik, lampi mingi pisike pragu sees. krdi tondid ülevaatusmehed jne"

see esiklaasidele tooni toppimine on nii pointless muarust.mingil hetkel pead selle nagunii maha nokkima. sportrool ja -pütt on juba teised asjad. neid ei ole väga keeruline ringi tõsta vajadusel. samas kui ise ei nus*i, ei noki sinikuued ka su kallal nendepärast lampi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.09.2010 15:17 

milkogreen kirjutas:
see esiklaasidele tooni toppimine on nii pointless muarust.mingil hetkel pead selle nagunii maha nokkima.i.

"...see kütte ostmine on nii pointless, nagunii mingi hetk saab otsa."

Millest sellised lambi järeldused? Suhe on enam-vähem sama, mis aftermarket xenonitega. Kellel jäävad, kellel mitte. Sõltub ju nii paljustki.

Sõnavabadus on vahest ikka kohutav asi...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.09.2010 16:24 
Kasutaja avatar

k2rpman kirjutas:
xenoni ja tooni keelamisest pole veel mina aru saanud .

xenon -parandab nähtavust , mis peaks ju hea olema .
toon - piirab kõrvaliste pilkude sissenägemist , seega ehk vargusi .

Xenon pimestab äkki rohkem ja sellepärast ei ole lubatud igale asjale toppida seda ?
Toon piirab su enda nähtavust autost välja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.09.2010 16:32 

Korralikult regullitud tuled ja korralikud xenonid ei pimesta kedagi rohkem, kui vanad peldikud mille tuled on maa ja taeva vahele huupi regullitud.
Ja kuidas toonklaas venemaal näiteks kedagi ei sega? Kas sealsed elanikud on parema nägemisega siis ?
ei ole veel kuulnud, et keegi toonklaasi pärast avarii tegi, kuna ei näinud välja.
Kes ikka sõita ei oska, see teeb selle avarii nii või naa ära :D

Isiklikult pooldaks küll toonklaasi lubavust ka esimestele klaasidele (külgmistele vähemasti siis).

Viimati muutis Hydration, 23.09.2010 16:43, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.09.2010 16:35 
Kasutaja avatar

jazz kirjutas:
milkogreen kirjutas:
see esiklaasidele tooni toppimine on nii pointless muarust.mingil hetkel pead selle nagunii maha nokkima.i.

"...see kütte ostmine on nii pointless, nagunii mingi hetk saab otsa."

Millest sellised lambi järeldused? Suhe on enam-vähem sama, mis aftermarket xenonitega. Kellel jäävad, kellel mitte. Sõltub ju nii paljustki.

Sõnavabadus on vahest ikka kohutav asi...

lampi pole ka mõtet ju sarkastilisi mõttelende tekitada eks.
kütust ja toonklaasi on küll mõistlik võrrelda. not.
kellel joppab, sellel joppab ja jääb toon/xenod alles.
lihtsalt jube point on küll ette toon panna, siis maha kakkuda, uuesti peale ja nagu orav rattas kilplane.
jutt ei käi ju sellest, et kas ta kedagi segab või mitte. tore oleks jah kui oleks lubatud. aga seni kuni pole, on MINUJAOKS selle paigaldamine jabur.(et sa jazz aru saaksid, siis ma räägin toonist, mis ilmselgelt silma hakkab)
valesti paigaldatud xenon tulebki ära kakkuda küljest. ei ole mõnna kui mingi tropp oma päevinäind kärakaga pimedal maanteel vastu uhab, aftermarket ülipa*k xeno särab silmaauku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.09.2010 16:48 
Kasutaja avatar

milkogreen kirjutas:
Tanel kirjutas:
Kui ma kuskilt jebaist ostan mingi Selmi sportrooli, mis läheb sellele autole ja pabereid pole, siis see pole ju kuritegu :)

nu ma ei pidanudki mingeid selliseid asju silmas. tihtipeale vinguvad, et "ei saand läbi. mingi pidurivoolik, lampi mingi pisike pragu sees. krdi tondid ülevaatusmehed jne"

a mis sa siis plähmerdad koguaeg, kui sa seda silmas ei pidanud? Mõtetelugeja oled, et tead mind mõtlevat tuksis piduritest ja 20% nähtavusega esiklaasist?

ma pole elus ühegi autoga ametlikul ülevaatusel käinud justnimelt seetõttu, et CO paika ajamine on tükki maad aega ja rahanõudvam, kui 2x kallimat ÜV tasu maksta :kill
ja kõik ilmnenud vead lasen endale ÜV käigus ette lugeda. Mine nüüd loe puhhi raamatut edasi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.09.2010 17:01 

pässarix kirjutas:
G2rry kirjutas:
S'ta ajab keema see uudis/idee. http://www.tallinnapostimees.ee/?id=316291

Lõngadele ja muidu jobudele tehakse küll mingi rada ja huinjaa aga autospordi jaoks soodsasse kohta ei võinud rada teha? Halavad et palju müra jne bla bla. Kasvatavad siin ainult järgmist generatsiooni lõngasid ja s'ttpükse ning loodavad inimesi surnuks laulda enda totrustega ja see viib meid tõesti 5 rikkama riigi hulka(ei ma ei väida et mingi ringrada viiks aga saate aru küll). Ma ei saa aru miks autosporti ei toeta sellisel viisil sest tõsine vajadus on korraliku kompleksi järgi.

vaata- sport on tervislik eluviis ja seda tulebki toetada. autosport (autoga palju liikumine) soosib vaid suure per*e kasvu ja selliste jaoks ongi pärast vaja ka normaalse spordi keskust, kus oma rasvad maha saaks tallata, kui iseendale oled teadvustanud, et sured südame rasvumise tõttu. Mida rohkem takistada ja karistada autoga kihutamist seda rohkem saadakse aru, et see pole normaalne. Mida rohkem soosid tervisesporti (ehitad uusi ja HUVITAVAID võimalusi ja reklaamid neid) seda suurem on lootus, et mõne tervisest hoolija jälle EV juurde saab. Mida rohkem on terveid ja sportlikke inimesi, seda rohkem (ja kaueb- vanuseliselt) suudavad nad kvaliteetselt tööd teha. Mida rohkem tööd tehakse, seda rohkem saab riik raha. Mida rohkem saab riik raha, seda kiiremini jõuab 5 rikkama riigi hulka.

Simple as that :hail

Ma tahaks näha, mida sa ütled Lõuna-Eestis 10km kruusakatse järel, kui autos on sooja 50 kraadi ning ainuke katmata osa kehal on silmade ümbrus. Ülejäänud keha katab tulekindel aluspesu+ 3-kihiline kombe ning kiiver ja selle kõige käigus tuleb aega sõita. Julgen väita et ainuüksi see 10km katse on võrdne 3-4km jooksuga.
Ja kui CO paika saamiseks peab selliseid summasid välja käima, siis oleks ehk kasulikum auto romulasse viia, selle asemel et mingi surmaga kulgeda?

Viimati muutis mehikemetsast, 23.09.2010 17:28, muudetud 2 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.09.2010 17:18 
Kasutaja avatar

pässarix kirjutas:
milkogreen kirjutas:
Tanel kirjutas:

a mis sa siis plähmerdad koguaeg, kui sa seda silmas ei pidanud? Mõtetelugeja oled, et tead mind mõtlevat tuksis piduritest ja 20% nähtavusega esiklaasist?

ma pole elus ühegi autoga ametlikul ülevaatusel käinud justnimelt seetõttu, et CO paika ajamine on tükki maad aega ja rahanõudvam, kui 2x kallimat ÜV tasu maksta :kill
ja kõik ilmnenud vead lasen endale ÜV käigus ette lugeda. Mine nüüd loe puhhi raamatut edasi.

sinuga ei rääkinud keegi. (:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.09.2010 18:05 
Kasutaja avatar

Saue ARK on ikka täielik saamatute kari kuubis.
Ikka on minu nimel auto mis ammu müüdud ja lammutatud. Olen teinud autole võõrandamise ja lubati et rohkem sellega probleeme ei tule. Jobukari küll ikka :waah

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.09.2010 19:39 

mkb kirjutas:
Täna uksumatult palju häid ja abivalmis inimesi kohanud, kes lihtsalt heast tahtest aitavad p*sast välja. Väga harjumatu :uhoh :D .

kust välja? pesast? pusast?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.09.2010 19:54 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Ma olen aru saanud ,et venemaal siiski pole ka lubatud toonklaas aga sealne elanikond suhtub sedustesse veidi teistmoodi äkki ja nõnda ka suurem osa miilitsaid samuti ,et ei tea aga mulje on jäänud erinevaid asju nähes ,et saadakse seal trahve ja kästakse kilesi maha ka kiskuda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.09.2010 20:25 
Kasutaja avatar

Eestis ju ka minuteada pole, tahapoole esiuksi võid prügikoti panna kasvõi....

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188 ... 376  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis