ert kirjutas:
DeLaBig kirjutas:
Lihtsalt sinusugused spekulandid on 6 kuu jooksul juba kõik hingelt ära õelnud (ac foorum) ning on ka vastuse saanud, mis ma neist arvan.
Küll viriseti hinna pärast - tegin ära, lasin hinna 15 000.- peale ning kõik kriitikud ja hinnamäärajad kadusid puu taha ära @ kõvad ostjad, kes võtaks odavamlt ära.
Oled sealse eluga vägagi kursis, seega, mida sa nüüd siia seda uuesti algatama tuled, kui kõik see on juba seal lahatud.
Aga noh, plärtsuda on vaja, eks?!
Ainuke kes teemas plärtub on minu arvates Teie ise. Teised on suhteliselt viisakalt midagi kirjutanud-soovitanud, peale mida on neile kohe kõrri hüpatud. Iga väiksema kriitikanoole peale ei pea ärrituma.
Lisaks kirjutaks seda, et paljud potentsiaalsed ostjad on ilmselt pessimistlikud auto kere suhtes, kuna olles isegi mitmeid b2'sid vaatamas käinud, on enamus ära mädanenud ning seda üritatud peita hunniku pahtli ja speriga.
Ning auto arvele võtmine ja ülevaatuse läbimine on samuti kaks eri asja, ma kahtlen, kas seda autot kuigi lihtsalt ülevaatuselt läbi saab.
Hind - inimesi lihtsalt häirib see fakt et autot pea kaks korda kallimalt müüakse, ilma et teda kuidagi remonditud-parandatud oleks, vastupidi, avarii on tehtud.
Lisaks mainiks veel ära, et nii haruldaseks ei tasuks seda autot pidada, Lätis ja Leedus on nii mõndagi müügil, kui natuke turgu jälgida, otsida ja oodata(hind, transport, seisukord on küll eraldi teemad).
Paljud "kriitikud ja hinnamäärajad" polegi ilmselt tahtnud ise autot osta, sh mina, vaid on üritatud juhtida tähelepanu faktile, et niisama õhku enam keegi osta ei taha tänapäeval.
Pane ennast ostja asemele, kas sa ise ostaksid seda autot antud hetkel kelleltki teiselt?
Härra kõiketeadja,
Mägid lolli või oledki loll?
Kriitika on suundunud ainult neile (st sulle), kes on täpselt selle sama jura ka AC`s välja õelnud.
Seega, kuidas ma saan sinukest tõsiselt võtta ja samas rahulikuks jääda, kui su mõte on vaid laimu levitada auto kohta?
Väga kriitiline ning andestamatu on avalikus foorumis, ilma autot nägemata, kirjutada stiilis, et kõnealune auto on mäda, spreiga värvitud, pahtlist koosnev, TÜV läbimatu, arvele ei saa jne. Ja seda kõike AUTOT NÄGEMATA.
Kas härra ei arva, et auto ongi just müümata selgeltnägijate Zenjade vms poolt? Kas sinupoolt tulnud ennustamine kahes foorumis ei olegi just laim?
Muuseas, auto on Leedus värvitud ja pärast eelnevat talve püsib ta veel koos ning ei ole kirju. Samuti läksid peale "kõksu" kõik sirged plekid, millele ei kantud grammigi pahtlit peale. Poolraamiots sai uus, mitte ei tõmmatud sirgeks.
Kui Lätis või Leedus oleks neid lademetes müüa, siis usu, ma tooks need ära ja tooks ka teised autovedajad, paraku on tühjus. Tõsi, Leedus on 1 täitsa olemas, nimelt GTE Quattro (R4) ja kallim kui minu pakutud.
Jah, ma läheks vaatama seda autot, samas sinusuguste laimulevitajate tõttu oleks ka vähe kohkunud.
Ühe härra "fakti" lükkaks veel ringi, auto ei tulnud 2* odavamalt kätte.
Avataril oleva b6 A4 tdi sain kätte 99 000.- eest, müüki läheks 130 000.- eest. Ehk suubud nüüd AC`sse, A4 teemasse, ja ennustad vähe, miks ma ei tohiks sellise hinnaga seda müüa ja kas eelsüüteküünlad on läbi (mulle tundub, et on, aga professionaal võiks kinnitada).
Edasine jutt (laim) suuna numbril 53 453 609.
Tervitades.