milkogreen kirjutas:
JunZuu1991 kirjutas:
Alwayslate kirjutas:
Kes see kuradi imbetsill Andrekse ja Ranniku tee risti kinni pani.
Täiesti arusaamatu.Absoluutselt lambi koha peale pandi telliskivi ja mingid kuradi tõkked ette.Kes kurat Pirita linnaosas selle asja eest vastutab

Mati Songisepp

Songib jah igalpool. Aga vähemalt on ehitajate tee niidupoolne lõik jubekirelt arenenud.
Kõige ajuvabam ongi see,et seal ei tehta midagi.Ja pole absoluutselt vajadust ka.Täiesti sile paar aastat vana vaid.Kinni on ta juba ca 3-4 nädalat.Kuradi tigedaks aja,et selle jama pärast pean ma ringi sõitma,et poissi kooli viia.Ühtegi ehitusobjektile viitavat silti ega midagi ka ei ole.Ösel lihtsalt pandi ühte otsa tupiku märk ja teise otsatelliskivi ja kivid ette.
Edit : Sain ennast rahuldava vastuse juba TTP-st kätte.Selle tee haldaja on kohalik kinnisvara arendaja nimega TTP.Kuna kohalikud inimesed olid kurtnud,et liiklus liiga tihe seal, (

) siis rahustamiseks pandi tee üldse kinni. Hoo maha võtmiseks lamav ment panna pidi liiga kulukas olema

. A noh vähemalt polnud ma ainus kes sinna helistanud oli ja suhtlemine oli ka viisakas.Vähemalt anti lootust,et teevad lahti mingi aja pärast.
Case closed minu poolest.