Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 11.05.2025 10:04

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 137  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Politsei ütlemised jms.
PostitusPostitatud: 06.12.2010 21:19 

Ka mul ainult ÜKS meeldiv lugu kallite liikluskorraldajatega. Ülejäänud on lõppenud nende autodes.

Sõber andis siis Hispaanias oleku ajaks kasutada oma mehiseks tehtud häälega Galanti.
Kella aeg oli nii 20.45 paiku sept kuus, kui kiire-kiire käes ja vaja minna Tallinnast välja. Tegin tagasipööret Tammsaare teel Alexela tanklasse suunaga suurhalli poole. Kuid värvilistel sai mingi aeg tavaks seal tankla parklas kiirust mõõdistada. Tagasipöördel tuli tahe mehist häält autol lasta teha ning kiirus oli seieril 70km/h. Libistan vaikselt tanklasse, ise imestades, et miks diskobuss siin on?? Tangin rahulikult ära, turvavöö peale, udukad põlema jne. Tanklast väljudes punane Star warsi pulk ees. Egas midagi, tuleb seisma jääda.
Härraline dokke ja lube küsima. Küsib siis, et miks kiirendasin? Seletasin, et teised tagant tulid ja ei tahtnud jalgu jääda(nagu ka tglt asi oli) (Üldiselt kiputakse tulesid vilgutama signaalitama, kui peaksid teistel km/h kiirust laskma vähendada.)
Härraline: Tglt ma peaks teile praegu protokolli koostama kuna radaris oli 67km/h, kuid tänu tanklasse tuleku pärast jääb ära. Aga vaata poiss, et enam nii ei tee.
Mina vastu: Ei tee. Suured tänud.
Härraline: Kena õhtu jätku.

Vot mis lugu. Võttis imestama. Eriti, kui 2 kehtivat veel arvel :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.12.2010 23:47 
Kasutaja avatar

Pikka aega polnud nendega juttu puhuda saanud ja siis 24h sees sai kohe kaks korda. :D

Esimene juhus oli kui sai pikalt linnas libistatud ja lund tuiskas, numbrimärk oli iga 5min tagant nii lumine, et ei näinud numbrit lugeda. Ükshetk oli taga diskodääns. Tulid kõrvale dokumendid särgid värgid. Kui küsisid, et kas kaine olen ning jaatava vastuse andsin, siis imestasid, et reede õhtul ja sellisel kellaajal kaine. :D Tagaakna peal mul vahtkummist laste mängumõõk. Küsisid, et mis pulk see on, kui vastasin, et mõõk siis algul ei osatud kohe midagi vastu öelda. :D Lõppes sellega, et palusid viisakalt tagant numbri ja tuled puhtaks pühkida, samal ajal enda auto oma puhastades ja soovisid head teed. :) Kusjuures kui mu mälu ei peta, siis needsamad paarimehed on mind juba 2x varem kinni pidanud, ühe korra hoiatuse teinud ja teisel korral sain 10 trahviühiku ulatuses riiki toetada kiiruseületamise tõttu.

Järgmine lõunaaeg aga tegin vasakpöörde kohast kus tegelt tohib seda ainult kellaajaliselt teha. Läks täiesti meelest ära ja mõtted olid ka veits mujal. Samas see on seal eesmärgiga, et vasakule pöörajad liiklust ei takistaks ja no tõesti ma ainult sutsaki keerasin sisse ja oligi korras. Aaagaa oh ei, kohe olid vilkurid taga. Algul mul ei tulnud isegi meelde, et millega ma nüüd korda saatsin, aga kui onu politseinik kurjalt mind oma autosse kutsus, siis jõudis kohale. Tehti samuti 10 trahviühikut ja ei halastatud grammigi selle arvelt, et ma olen üliõpilane, ja et ma tõepoolest selle ära unustasin. Ise oli ta muidugi päris rahul, et niigi halastas mulle. :(

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.12.2010 21:51 

usun et praegu saava kuplid paljudele mitte nähtava nr kohta öelda kuid ei usu et nad eriti viitcivad sest see on liialt tülikas ju!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2010 16:17 

Mul selline küsimus et , kas politsei vaatab juhtimisõiguse olemasolu mingist enda andmebaasist või siis ark-i omast ?
Nimelt peaks mul olema eilse seisuga juhtimisõigus 3ks kuuks peatatud,kuid paberivabas ark-is pole siiamaani märget sellekohta et see oleks peatatud ?
Kui nad vaatavad arki andmebaasist siis peaksin justkui tohtima ju sõita?
Kui aga mingi oma andmebaasist siis vist mitte?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2010 16:50 
Kasutaja avatar

see märge ei lähe ark andmebaasi. ARK ei halda karistusi, seda teem politsei enda it süsteem.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2010 18:48 

charly kirjutas:
see märge ei lähe ark andmebaasi. ARK ei halda karistusi, seda teem politsei enda it süsteem.

Päris nii see ikka ei ole, ARK'i jõuab see info 1-2 nädalase viivitusega.
Olen ise paaril korral sellega kokku puutunud, ja alati on olnud viivitus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2010 21:34 
Kasutaja avatar

sander147 kirjutas:
Ka mul ainult ÜKS meeldiv lugu kallite liikluskorraldajatega. Ülejäänud on lõppenud nende autodes.

Sõber andis siis Hispaanias oleku ajaks kasutada oma mehiseks tehtud häälega Galanti.
Kella aeg oli nii 20.45 paiku sept kuus, kui kiire-kiire käes ja vaja minna Tallinnast välja. Tegin tagasipööret Tammsaare teel Alexela tanklasse suunaga suurhalli poole. Kuid värvilistel sai mingi aeg tavaks seal tankla parklas kiirust mõõdistada. Tagasipöördel tuli tahe mehist häält autol lasta teha ning kiirus oli s

eieril 70km/h. Libistan vaikselt tanklasse, ise imestades, et miks diskobuss siin on?? Tangin rahulikult ära, turvavöö peale, udukad põlema jne. Tanklast väljudes punane Star warsi pulk ees. Egas midagi, tuleb seisma jääda.
Härraline dokke ja lube küsima. Küsib siis, et miks kiirendasin? Seletasin, et teised tagant tulid ja ei tahtnud jalgu jääda(nagu ka tglt asi oli) (Üldiselt kiputakse tulesid vilgutama signaalitama, kui peaksid teistel km/h kiirust laskma vähendada.)
Härraline: Tglt ma peaks teile praegu protokolli koostama kuna radaris oli 67km/h, kuid tänu tanklasse tuleku pärast jääb ära. Aga vaata poiss, et enam nii ei tee.
Mina vastu: Ei tee. Suured tänud.
Härraline: Kena õhtu jätku.

Vot mis lugu. Võttis imestama. Eriti, kui 2 kehtivat veel arvel :D

ega see ei olnud subuaru sinine ja valgete velgedega? :D :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.12.2010 21:50 

biiig kirjutas:
ega see ei olnud subuaru sinine ja valgete velgedega? :D :D :D

Kui mälu ei peta, siis oli VW kaubik.
Arvan, et subaru poisid nii hästi üldiselt ei vaata rikkumiste peale. Mingi aeg peaks mõnega foori taga kõrvuti "kogemata" sattuma ning siis oma föönil lasta puhuda. Ei tea mis näo teevad :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.12.2010 17:26 
Eliit

Ehk mõeldi su sõbra autot ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.01.2011 12:50 
Kasutaja avatar

30dets peale foorumlaste kokkutulekut liikusin tagasi Elva, peale Nõod silmanurgast juba nägin, et mingi masin tuleb järjest lähemale. Endal kiirus 100-110km/h. Jõudsin viaduktini ja lasin täie pasaga sealt külg ees ülesse poole ja samal ajal oli diskobuss mulle järgi juba jõudnud. Kuna pime ja ei tuvastanud ära et politsei seljataga sõitsin vaikselt kesklinna poole.
Mingi hetk tegi tegi politsei peatumismärguande. Tavaline küsitlus load, dokumendid jne. Küsis veel kas kuhugi kiire selliste ilmastiku oludega. Ise teades, et nüüd trahv tulemas ja tegin juba peas arvutusi palju umbes palgast tuleks kõrvale panna.
Dokumente andes andsin kogemata kraanajuhiload ka, mille peale politsei tegi suured silmad. Ei tea miks, imestas vist,et nii noor ja kraanajuht juba (kraana all ei mõtle ma tõstukit). Igatahes läks bussi tagasi pabereid kontrollima ja tagasi tulles ütles sõnad: Taipohh kui mind Elvas alla ajad, ma ise elan samuti Elvas. Andis paberid tagasi ja soovis head teed.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.01.2011 14:39 
Moderator
Kasutaja avatar

Breti-Mart oleks kindlalt mingi jama ära keeranud, nii et Sul vedas! :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.01.2011 14:41 
Kasutaja avatar

Umx kirjutas:
Breti-Mart oleks kindlalt mingi jama ära keeranud, nii et Sul vedas! :)

Tegu oli hoopis mingi võõra mendiga, samas kõrval majas sõidab üks sinise skodaga ja tiba nagu oleks tema nägu kes oli väga pühade meeleolus

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.01.2011 14:44 
Kasutaja avatar

Eile oli sõber joonud natuke sampust. Läksime edasi kõrtsi ( mina sõitsin ). Imavere vahel siis tiirutas patrull. Sõber tahtis puhuda, et siis teab, kas saab täna koju sõita. Arvas et välja l'inud aga kindluse mõttes tahtis puhuda. Läksime patrull auto juurde, mis niisama seisis. Küsisime, kas puhuda saaks. Ment vastu umbes, et kui roolis pole siis puhuda ei saa. Ise pead pidama piisavalt pika vahe, et välja läheks. Temal pole huulikuid raisata niisama. Et osta alkomeeter omale ja pani akna kinni.

Umbes siis, et istu rooli ja siis vaatame kas oled joobes. Ennem ei hakka ennast vaevama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.01.2011 15:29 
Kasutaja avatar

Njaa. See muidugi ka suht lame, et niiviisi läbi lillede saadetakse pimedasse kohta aga samas võiks olla siis juba kasvõi mingi väike summa, et kui niisama puhuda tahad maksad nö riigilõivu huuliku eest mingi näiteks 1 Eur või alla selle. PS! Ma tean, et ma ei oska just kõige paremini lauseid koostada ja jääb nati segaseks :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.01.2011 15:47 
Eliit

Ei tea, siiani on alati puhutud saadud.. ju oli tol patrullil kehv päev aga nad peavad võimaldama puhuda.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 137  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis