Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 15.05.2025 15:38

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 07.01.2011 13:07 
Kasutaja avatar

Striitreissär kirjutas:
Kas see bännimine käibki niimoodi tellimuste peale?

Ei nii lihtsalt ei saa. Siin foorumis on üks link, kus saab pangakonto andmed. Siis teed foorumile väikse toetuse ja valid keda soovid bännida. Kui piisav raha koos saabki kasutaja banni.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2011 13:29 

http://www.e24.ee/?id=368467
huumori alla päris ei sobi, ag aehk venib 1 euroni ära ? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2011 13:29 

Siin võiks olla nö soovisaade, iga reede näiteks, kus enim hääli kogunud kasutaja bännitakse

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2011 13:34 

Mida see hinnakujundaja staatus endast kujutama peaks?

Et kes nüüd langetamises peale jääb, saab selle "kujundaja" tiitli omale ja siis kui oma suva järgi tõstab, võiks kõik kaasa minna?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2011 13:36 
Eliit

sasszz kirjutas:
http://www.e24.ee/?id=368467
huumori alla päris ei sobi, ag aehk venib 1 euroni ära ? :D

Alexela hakkas juba 1 jaanuaril iga päev oma hinda muutma.. Aga see 1 sendi kaupa häkkimine suurt ei muuda midagi, kütuseärikas saab lihtsalt ässata "et ma langetasin hinda, teen inimestele head" aga nagu näha siis eekudesse arvestatuna maksab ikka bensiin 18.20..

Aga jah, kui bensiin maksaks kasvõi 16eeku/1.02€ siis ma arvan, et kütusemüüatel oleks edu garanteeritud ning ühiskonna heaolu vaikselt tõuseks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2011 14:33 
Eliit

http://www.statoil.ee/11790 siit on näha tabel millest kütusehind koosneb.. seega hetkel saaks 15kroonise liitri vaid siis kui aktsiisi vähendada või kui hind maailma turul langetada.. Paraku sellised asjad aina tõusevad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2011 14:41 
Kasutaja avatar

Ma ei saa sellest aru kaua nad neid teid paranavad parandagu ükskord ära teed ja võtku siis kütusepealt aktsiisimaks vähemaks. :?
Nad ainult oskavad lappida ja selle eest küll ei tahaks niipalju aktsiisi neile maksta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2011 14:43 
Eliit

Jah, ja kui hakatakse jälle mõnda teed remontima siis kõik halavad, et ei saa sõita ja teed on kinni ja autod madalad ja tolmune ja ummikud jne jne jne :D

Samamoodi on suvel nii kuradi palav ja siis jälle rõvedalt vihmane ja talv nii kuradi külm ja lumine ja sulaga nii lägane ja lumevaene.. :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2011 14:45 
Kasutaja avatar

Ah olgu siis teed auklikumad ja ärgu tehku midagi. Ja ärgu tahtku aksiisis siis ma võin selle arvelt ise oma autot remontida kui lõhun selle aktsiisis arvelt. Nii oleks kõik palju rõõmsamad. Ja kui vaja siis võib lausa maasturi osta siis on aukudega ka ülisavi sõita.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2011 14:47 

Kus see üldse kirjas on, et kütuseaktsiis põhiliselt teedeehitusse läheb?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2011 14:49 
Kasutaja avatar

Koguaeg riigikogu vabandab sellega välja aktsiisistõusu, et kütuseaktsiis läheb 100% teedeehtiusele. Uudised peaks rohkem vaatama lihtsalt ja ajaga kaasas käima.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2011 14:50 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Lumeajal parkimisega on mul eri paigus olnud eri olukordi ,tean ,et inimesi erinevaid nag uka siit postitustest võib aru saada kuid vastavalt kohale kui tegu veel väiksema hoovi ,majaga kus asjad selgemad on lihtsam ja rohkem mõistetavam ,et on käitumis reeglid ,inimlikus jne.ise olles väljakujunenud kohtade suhtes ning nähes kuidas keegi elanik ühistus toimib ja ise püüan võimalikult inimlikult vähemalt endaarust käituda ja mõista olukorda adekvaatselt kuigi jah ametlikult võiks igasugu tsirkust teha .Kui näen kus on koht vaba kuid tean ,et elanik nägi ja näeb pidevalt kurja vaeva siis ma ei topi sinna vaid teen omale koha .kui aga mõlemad osapooled on rookinud ja roogivad tihedalt ehk siis hoolitsevad heaolu eest siis võivad kohad vahetuda.Et kui ma olen rookinud ja niiöelda minu kohale paneb teine kes samuti ol irookinud kuid koht hõivatud pole väga hullu aga kui hõivab selline ,mina nimetan ka halvast iselliseid kes ei viitsi lillegi liigutada puhta kohapeale ja seepärast pean mina kuhugi 2m hange endale koha urgitsema ,et masin kuhugi jätta sellega pole ma nõus.Inimlikud inimesed ,ühsitu,elanikud räägivad omavahel ,et kas teienkord on tohib masina panna ,et tead kus elan ,et saab märk uanda kui ees juhul kui keegi töll on puhta koha hõivanud jne.
Töllid panevad veel teiste garaazide ette ka lume rohkel perioodil ,sest seal on puhas ja vaata ,et lund ei saja ka peale kuid mujal on rookimata ja võimatu autoga isegi sõita.Võ isiis pannakse lõdavlt hoopis teise ühistu maja ette kus on sahk käinud näiteks jne.Samas kui hoov puhtaks tehakse kas elanike ,osade elanike poolt,saha poolt siis jälle töllid rõõmsalt laiutamas.parkimis oskused samuti probleem.
Ühesõnaga ,osadel puhkudel toimivad niiöelda teised reeglid ,mis on ühiskonda positiivselt mõjutatavd mitte negatiivselt.
Nagu looma riigis ,haiged loomad saavad hukka ,sest muidu nad põhjustaks oma jamadega rohkem jamasi kui muidu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2011 14:56 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
On silmast silma ka tulnud kägisemisiolukorras näiteks kus olles ise just koha tekitanud extreemsesse kohta ja hakatud masina parki ära parkima kuid selajal on tulnud tilganäppija ja koha hõivanud ja siis o nteema arenenud.tilganäppija kuuldud jutuga ,et on siin kohad nimelised ,et nutma hakkasid ma ütlen ,et ei ole ,et on välja kujunenud kohad ja ma roogin koha et saaksin masina kuhugi toppida ,mitte ei näe vaeva elueest ,et sina tuled töölt ja saad ilusti koha ja kuivajalaga tuppa.Võta labidas roogi mulle kuhugi koht või pargi kuhugi lume valli otsa.tegu oli veel mingi üürnikust jorsiga.Oleks ,et kohalik elanik tuleb soiguma aga mingi krt üürniku j....s.
Oled üürnik ,elada ei oska ,mine metsa.
Ühiskonnas on ,normaalsetel inimestel siiski ming ielamis oskus ja arusaam elamisest ,et kuda oleks endal parem ning ühiskont tunduks kenam,parem ,õigem,Ja ühiskonnas toimine oleks inimlik.
Olgem ausad ,et inimene võib ka igasugu p...ska toota ja ühiskonda häirida kuigi keegi võibolla keelata ei saaks kuid siiski siis tulevad omad reeglid.
Need pole mingi pättide reeglid ,et ühiskond sellst kahj usaaks vaid ,et asjad õigemad oleks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2011 14:58 
Kasutaja avatar

Mis siis sai? Kas said koha tagasi või andis üürnik kerepeale sellise jutupeale sulle? Imelik, et sa mulle varem sellest rääkinud ei ole olnud. See Talve juhtus muidu? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2011 15:02 
Moderator
Kasutaja avatar

Lugupeetud oopc, siin on Sulle paar näpunäidet:

1. Kasuta nuppu "Muuda"
2. Mõtle läbi, mida öelda tahad.
3. Ütle seda võimalikult selgelt ja lühidalt. (Abiks on ka see, kui loen enne postituse lisamist oma kirjutatu rahulikult ning enesekriitiliselt läbi)
4. Ära kõike ütle, mida tahad. Või vähemalt ütle seda veidi hiljem, kui tegelt tahaksid.

P.S. See kõik käib ka teiste kohta, kes suudavad hästi palju teksti toota.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis