100cc kirjutas:
Tahaks näha kuidas sina vaikselt näiteks jääd lõhud? Samas tahaks puhastatud kõnniteel jalutada küll.
Äkki segab prügiauto ka, kui ta varajasel hommikutunnil prügi ära viib ja sahk ei tohiks ka öösel majadevahel lund lükata, sest sina tahad magada?
Ei midagi isiklikku, lihtsalt selliste vingujate pärast ongi meie riik hukas.
Minu jutt, kui sa selle ilusasti läbi lugesid, käis selle kohta et on mingi osa kojamehi ja muidu töölisi, kes oma s*tta tuju kompenseerivad teiste arvelt. Olen puutunud kokku mitmete selliste ametimeestega, kes nimelt n*ssivad ajusid, kuna neil on a`la kehv palk, kehv töö, naine on l*ts ja lapsed on hukas. Suur osa kojamehi kuuluvad kindlasti samasse gruppi...
Seda tööd ON võimalik tsiviliseeritud inimese kombel teha. Ja jääd lõhkuda

Mis jutt see on ? Kui on hoolas kojamees, siis ühe ööga ei teki seda jääd sinna niipalju, et ilmtingimata selle jäälõhkumiskirka või labidaga raiuda vaja oleks.
Varahommikul tuleks ikka arvestada ka teistega, teha ära hädapärane lume-jäätõrje ning rohkemat koristust saaks tõepoolest ka näiteks mingil normaalsemal kellaajal teha.
Prügiauto mind ei häiri, kuna minu maja juures käib ta õhtul ca 4 ajal. Kuid isegi nemad töötavad kohati vaiksemalt, kui nii mõnigi kojamees.
Ja lumesahka pole see talv üldse veel märganud. s.t majade vaheline tee on niipalju puhas, kui ümberkaudsed elanikud sisse on suutnud sõita