Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 14:08

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 1577 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 106  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Boikoteerimine 2010 - Statoil ja Neste
PostitusPostitatud: 16.02.2011 11:14 

kalle kirjutas:
Striitreissär kirjutas:
Küll läheb bensiin varsti odavaks ka! Tulevad elektriautod ja kütuseärikatel pole oma naftaga enam muud teha, kui mõistliku hinnaga ära anda!

Niikaua kui rahakoti jäme ots on nende käes, ja suured rahad liiguvad kütuseäris, siis ma arvan et nad hoiavad ka heal kohal sellised mehed, kes otsustavad palju investeeritakse uutesse tehnoloogiatesse. Ehk kui kütuseärimehel ei ole kasulik, et neid tehnoloogiaid toetataks, siis ta ka teeb endast oleneva et see raha sinna arendusse ei jõuaks

Arendus ammu käib juba, enamusel suurematel autotootjatel on omad tehnoloogiad ka suht esitlemisvalmis juba. Väidetavalt pidi Volvo isegi elektrilist veoautot arendama praegu. Nii et ei ole nende kütuseärimeeste võim ka nii piiramatu. Nagu ma ka enne juba väitsin, siis on elektriauto ju oma olemuselt tunduvalt lihtsam, kui sisepõlemismootoriga auto (polegi enam vaja midagi uut leiutada), ainus probleem ongi akud kuhu energiat salvestada. Viimasel ajal on ka akud suudetud täiesti talutavaks teha, nii sülearvutites, kui telefonides, seega kül need ka autodele peale istutatakse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.02.2011 11:23 
Eliit

Tuleb hankida diiselauto ning sõita värvilisega.. Muud varianti siin banaanivabariigis eriti pole :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.02.2011 11:23 

pistyk kirjutas:
..mitu liitrit sa kütet saad soomes miinimunpalga eest ja mitu liitrit eestis...

Soomes miinimum palga eest peaksid saama ~860L, Eestis ~217L :bs (diislikütust siis). Bensiiniga peaks ka vahe olema enam kui 3x. Kuigi kindlat miinimumpalka pole soomes vist määratletud, aga mingit infot netist leiab. Elu küll kallim, aga vahe ikka omajagu suur ostujõu osas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.02.2011 11:58 
Moderator

Erinevatel andmetel on ikkagi põhjust riiki süüdistada liiga kõrgete aktsiiside hoidmise eest, sest need väidetavalt pidid olema hetkel juba kõrgemad kui EU keskmine.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.02.2011 12:07 

Samas suht pohh ka, kõik endast lugupidavad reisserid on nagunii juba soome ära põgenenud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.02.2011 18:20 
Kasutaja avatar

Klots kirjutas:
pistyk kirjutas:
..mitu liitrit sa kütet saad soomes miinimunpalga eest ja mitu liitrit eestis...

Soomes miinimum palga eest peaksid saama ~860L, Eestis ~217L :bs (diislikütust siis). Bensiiniga peaks ka vahe olema enam kui 3x. Kuigi kindlat miinimumpalka pole soomes vist määratletud, aga mingit infot netist leiab. Elu küll kallim, aga vahe ikka omajagu suur ostujõu osas.

Diisli kohta sis niipalju et on ca 20senti odavam kui bens. Aga näitex Xsara 2.0diisel 2002a diisli vero on aastas 650-(bensulkal verot pole). Nyyd arvutage palju pead rohkem diisliga vurama , et tuleks aastas sama kulu kui bensukaga. Et diisel oleks bensust 20 senti odavam, pead aastas vähemalt , alates, 3000+ liitirit diislit läbi põletama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.02.2011 18:32 
Kasutaja avatar

Ma täna jõudsin järjekordselt järeldusele, et statoilis on ülimalt sitt klienditeenindus.
Läksin hommikul enne kooli minekuit Sõpruse Puiestee statist läbi, taskus oli 20€ kupüür, mõtlesin, et tangin mingi 15€ eest ja siis saan ülejäänud eest koolis süüa.
Hakkan tankima 15€ jõuab ette ... vajutan tollel pumbal toda kangi vms assja, et lõpetaks ... ei midagi, siis selle väikese klambri lahti saamine võttis päris kaua aega ja 27€ ees.
Noo ega siis midagi, lähen sisse, ütlen, et teil on selle automaadiga selline probleem. Vastuseks oli, et meil peab rohkem kui üks inimene kaebuse esitama, enne kui me assja uurima lähema ... mida ?! ... lihtsalt on nii. :bs
Ei jäänd muud üle kui kaardiga maksta, mis mulle endale erinevatel põhjustel üldse ei meeldi. Peamiselt sellepärast, et sularahaga arveldades tean ma täpselt palju ma olen kulutand jne.

Ja nüüd õhtu tuli meelde teine lugu mis suvel statis juhtus. Olin siis Viimsi stati sabas, et kütuse eest maksta. Jõuab järg minuni ja lampi viskab too klienditeenindaja minu ette sildi pöörduge kõrvalkassase.
Nagu eestlane ikka, aeglase loomuga, ei jõudnud ma enne asjast aru saada kui ta oli juba minema tormand. Küsisn siis kõrval kassas olevalt müüalt, et kas mind siis ei teenindatagi siin, või midagi sinna kanti, ja vastus oli midagi sarnast, et saba on ju seal. Ilge tahtmine oli lihtsalt minema sõita, aga selline jama poleks vist eriti hästi lõppend ja jälle ei jäänd muud üle kui teine saba lõpuni seista.

Ma ausalt ei oska sellise jama kohta isegi midagi öelda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.02.2011 19:29 
Eliit

Statoilis on alati võimalik tagasiside leheke täita. Lisaks ühe-kahe jama pärast ei saa ju kogu Statoili maha teha. Kuigi ka mind on häirinud siin-seal erinevate kaupluste teenindajad kuid teises kohas, samas kaupluses jällegi tervitatakse rõõmsalt jne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.02.2011 22:44 
Kasutaja avatar

Mul oli kord statoilis (Ei mäleta millises, kas rakvere või jõhvi omas) selline lugu et tankisin mingi 50 liitrit diislit, läksin kassasse, vaatan: Pöörduge kõrval kassasse ja kõrvalkassas oli sama silt. Mingi päris mitu minutit otasin kui lõpuks teenindaja välja ilmus.

Muidu on kõik ok.. ei kurda :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.02.2011 00:23 
Kasutaja avatar

Mul oli suvel nii, et olin Kadaka Selveri juures Alexela teenindusjaamas ja surkasin hajameelselt paaki, pump tööle ei hakanud ja jalutasin rahumeeli tuppa, mõtsin veel, et võtaks limpsi, aga õnneks läksin otse kassasse.
Mina:"200 eest 95 palun"
Müüja:"Juba jookseb"
Mina: WTFWTF
Jooksin välja ja saingi 300 kopikatega.

Muidugi pole see kellegi viga, aga ikkagi minu jaoks üllatus. Statis hakkab vähemalt kohe voolama kui päästiku alla vajutad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.02.2011 01:24 
Kasutaja avatar

Okei, see tänane kinnikiilumine seal on arusaadav, külm ilm jne. Juhtub.

AGA see tuletas meelde selle suvise teema, mis ei olnud, et kassas oli silt pöörduge kõrvalkassase. Vaid seal visati minu nina ette see silt pärast seda kui ma olin sabas juba päris kaua seisnud ja enne kui ma jõudsin vaadata, et mis teema on oli too müüja sealt juba kiiruga lahkund.

Ja just sellise käitumise pärast arvan, ma et tegemist on sita klienditeeninudsega. Jah saan aru vahetus vms lõppes, aga nt kui kusagil poes nii on olnud, siis on seal müüja selle sildi välja võtnud ja siis ka ülejäänud klientide asjad vastu võtnud.

Jah muidu võivad statis tõesti müüjad üsna rõõmsad olla jne, aga selline käitumine, kasvõi korra, ei ole normaalne, vähemalt minu jaoks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.02.2011 01:36 
Kasutaja avatar

eks see tilk tõrva rikub ikka mee ära.
aga samas sellele ei saa vastu vaielda, et statis kõige parem teenindus. müüjad on ikka üldjuhul tasemel!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.02.2011 10:20 
Kasutaja avatar

Eile tegin ka taotluse Krooning-sse krediitkaardi saamiseks. Rahuldati mu soov ja nädala pärast saab kätte.
Seal mingi süsteem, et fikseeritud hinnad ja kui hind tõuseb/langeb, siis saadetakse päev ennem teade, et hind muutub. Kui tõuseb, siis hea ja saab paagi täis lasta.

Mitu korda olnud nii, et õhtul sõites mõelnud, et ei viitsi tankida ja et tegelen hommikul sellega ja siis suur üllatus, kui hommikul laksust 50 eegi senti otsas hinnal.

Krooning peaks kasutama sama kütust, mis Neste. Niiet kvaliteet ei tohiks halb olla.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.02.2011 19:33 

Kõigile Statoili boikoteerijatele rõõmustamiseks tegime täna meedia tunni jaoks statoili reklaami valmis klassivendadega -> http://www.youtube.com/watch?v=XjJ-QruluS8 :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.02.2011 20:02 
Kasutaja avatar

saatke videos Stati ja saate ehk tasuta kütet:D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 1577 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 106  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis